|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:00 am
Ozual EH witam, doznaje niezwyklego bolu glowy ludzie to okreslaja mianem migreny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:01 am
Terrorystka Frania Ozual EH witam, doznaje niezwyklego bolu glowy ludzie to okreslaja mianem migreny 3nodding to nie migrena
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:03 am
Ozual Terrorystka Frania Ozual EH witam, doznaje niezwyklego bolu glowy ludzie to okreslaja mianem migreny 3nodding to nie migrena a?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:04 am
Terrorystka Frania Ozual Terrorystka Frania Ozual EH witam, doznaje niezwyklego bolu glowy ludzie to okreslaja mianem migreny 3nodding to nie migrena a? rozlegly bol obu platow mozgowych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:05 am
Ozual Terrorystka Frania Ozual Terrorystka Frania Ozual EH witam, doznaje niezwyklego bolu glowy ludzie to okreslaja mianem migreny 3nodding to nie migrena a? rozlegly bol obu platow mozgowych nazwalbym to wlasnie migrena, ale nazywaj to sobie jak chcesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:05 am
rengusiowe gifciaki atakuja ^o^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:07 am
Terrorystka Frania Ozual Terrorystka Frania Ozual Terrorystka Frania Ozual EH witam, doznaje niezwyklego bolu glowy ludzie to okreslaja mianem migreny 3nodding to nie migrena a? rozlegly bol obu platow mozgowych nazwalbym to wlasnie migrena, ale nazywaj to sobie jak chcesz xd mi sie zdaje ze mingrena to uporczywy bol w okolicy nosa CYTATY! scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:07 am
renge_karen rengusiowe gifciaki atakuja ^o^ ale reklama... nie za szybko ustawilas? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:08 am
renge_karen rengusiowe gifciaki atakuja ^o^ troche za szybko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:09 am
Ozual mi sie zdaje ze mingrena to uporczywy bol w okolicy nosa to masz racje, zdaje ci sie 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:11 am
Terrorystka Frania Ozual mi sie zdaje ze mingrena to uporczywy bol w okolicy nosa to masz racje, zdaje ci sie 3nodding mrgreen chcialem powiedziec niezdaje mi sie... mniejsza z ym.. ide zmasakrowac ludzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:13 am
Ozual renge_karen rengusiowe gifciaki atakuja ^o^ troche za szybko Własnie mi sie takie szybkie podoba a po drugie to jest tez zrobione specjalnie whee bo musisz kilka razy popatrzec zanim zobaczysz wszystko lub chociarz czesc biggrin ech......... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 10:16 am
renge_karen Ozual renge_karen rengusiowe gifciaki atakuja ^o^ troche za szybko Własnie mi sie takie szybkie podoba a po drugie to jest tez zrobione specjalnie whee bo musisz kilka razy popatrzec zanim zobaczysz wszystko lub chociarz czesc biggrin ech......... wink wiesz ta predkoscia trudno przeczytac nawet nick sweatdrop no i mozna dostac padaczki xd Drew Carey Show mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|