|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:42 am
Twistus a tak wogole juz wiem co to ten cygan widzialm to dawno ale nie wiedzialm ze on tak sie zwie ale fakt wyebany w kosmos facet rofl rofl rofl rofl 0420. Silverchair - [Neon Ballroom #10] Satin Sheets wiadomo XD gosc niezly xd codziennie to ogladam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:44 am
Terrorystka Frania Twistus a tak wogole juz wiem co to ten cygan widzialm to dawno ale nie wiedzialm ze on tak sie zwie ale fakt wyebany w kosmos facet rofl rofl rofl rofl 0420. Silverchair - [Neon Ballroom #10] Satin Sheets wiadomo XD gosc niezly xd codziennie to ogladam mrgreen "bo ja wylewny jestem" "...oszukali mnie..." lol ale to moze sie znudzic jak to ciagle ogladac O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Terrorystka Frania eMka: bo to crazy chaz, bafomet, linkin czy jak go tam identyfikujecie siedzi na moim profilu i nabija mi goldy D; wiem zdazylam zauwazyc bo wiedzials o rzeczach o ktorych Ci nie mowilam blaugh a co juz mu neta odcieli? dobrze ze wiecie nie chcialo mi sie czytac tamtych stron D;
obywatelu K: z Toba nigdy nic nie wiadomo mrgreen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Terrorystka Frania eMka: bo to crazy chaz, bafomet, linkin czy jak go tam identyfikujecie siedzi na moim profilu i nabija mi goldy D; wiem zdazylam zauwazyc bo wiedzials o rzeczach o ktorych Ci nie mowilam blaugh a co juz mu neta odcieli?efektywnosc TePy... nawet dzwonili ze 23 marca wylacza rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:46 am
Terrorystka Frania Twistus Terrorystka Frania eMka: bo to crazy chaz, bafomet, linkin czy jak go tam identyfikujecie siedzi na moim profilu i nabija mi goldy D; wiem zdazylam zauwazyc bo wiedzials o rzeczach o ktorych Ci nie mowilam blaugh a co juz mu neta odcieli? dobrze ze wiecie nie chcialo mi sie czytac tamtych stron D;
obywatelu K: z Toba nigdy nic nie wiadomo mrgreen 4laugh 4laugh Twist: mowisz to do psychola ktory ogladal po 60razy Glupi i glupszy, Epoke lodowcowa itp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:47 am
Terrorystka Frania Terrorystka Frania Twistus Terrorystka Frania eMka: bo to crazy chaz, bafomet, linkin czy jak go tam identyfikujecie siedzi na moim profilu i nabija mi goldy D; wiem zdazylam zauwazyc bo wiedzials o rzeczach o ktorych Ci nie mowilam blaugh a co juz mu neta odcieli? dobrze ze wiecie nie chcialo mi sie czytac tamtych stron D;
obywatelu K: z Toba nigdy nic nie wiadomo mrgreen 4laugh 4laugh Twist: mowisz to do psychola ktory ogladal po 60razy Glupi i glupszy, Epoke lodowcowa itp xd ide czytac ksiązke a ta maupa z Wami pogaworzy ;3
pa *czochr czochr maupe* *wybęc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:51 am
Terrorystka Frania Terrorystka Frania ide czytac ksiązke a ta maupa z Wami pogaworzy ;3
pa *czochr czochr maupe* *wybęc* nie przy ludziach wink pa slonce 4laugh stare jestescie obrzydlwi stare rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Terrorystka Frania eMka: bo to crazy chaz, bafomet, linkin czy jak go tam identyfikujecie siedzi na moim profilu i nabija mi goldy D; tak jakby nie wiedzieli... no dobra tylko aidanna by nie wiedziala rofl rofl rofl ja tez nie wiedzialam xp i se mysle, dlaczego jej sie te pieski nie podobaja XD cos jakas dzisiaj inna jest ninja . Loka ja lece 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Terrorystka Frania Terrorystka Frania ide czytac ksiązke a ta maupa z Wami pogaworzy ;3
pa *czochr czochr maupe* *wybęc* nie przy ludziach wink pa slonce 4laugh stare jestescie obrzydlwi stare rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol wink nie.. ona nie... to ja jestem obrzydliwy, cham, wredny i w ogole be i fe rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:55 am