|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:35 am
Rin_Youkai Hmmm >.> <,< hmmmm YES XDD No to jak >.> wysylac 2,5 k ( no bo ten trade tyle zzera -_-). Najpierw kasa pozniej towar xd Zaraz, zaraz ile on w ogole by kosztowal XD teraz za 8,4k chodza za 8,2 go odsprzedam choc patrzac na posta Omi decyzja nalezy do Ciebie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:36 am
Terrorystka Frania Twistus dla mnie Manson nie przypomina metalu wink choc czasami mam fazy na dimmum borgin czy blind guardian blaugh nie lubie takiego trash i death metalu ale takie lzejsze oczywiscie 3nodding mrgreen 2947. Marilyn Manson- The Nobodies a ja tam dosc czesto slucham sobie black czy death metalu 3nodding chodz duzo zespolow nie znam ja pozostane przy rocku jakos nie ciagnie mnie od gardlo darcia rofl
0391. Myslovitz - Alexander heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:37 am
Twistus Terrorystka Frania nazywala sie dokladnie chyba 'Eek' byla o takim fioletowym kocie co niewiadomo skad sie wzial... ogolnie bajka chaotyczna, ale rekinopies byl dobry mrgreen O.o ale to byl szarki a nie szariki lol rofl mrgreen twisted nie zwrocilem uwagi ze zrobila blad XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Rin_Youkai Hmmm >.> <,< hmmmm YES XDD No to jak >.> wysylac 2,5 k ( no bo ten trade tyle zzera -_-). Najpierw kasa pozniej towar xd Zaraz, zaraz ile on w ogole by kosztowal XD teraz za 8,4k chodza za 8,2 go odsprzedam choc patrzac na posta Omi decyzja nalezy do Ciebie twisted NIech strace XD ( przynajmniej na raty XD to ja ci jeszcze dzis kase wysle moze wieczorem bo zaraz sie zmywam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Twistus Terrorystka Frania nazywala sie dokladnie chyba 'Eek' byla o takim fioletowym kocie co niewiadomo skad sie wzial... ogolnie bajka chaotyczna, ale rekinopies byl dobry mrgreen O.o ale to byl szarki a nie szariki lol rofl mrgreen twisted nie zwrocil em uwagi ze zrobila blad XD O.o...aha i wszystko jasne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:38 am
Twistus 0391. Myslovitz - Alexander heart heart Ooo tak tak uwielbiam to heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:40 am
LUdziska poszukuje jakiegos gif'a gdzie ktos rzuca ostrym narzedziem najlepiej shurikenem........
O widze ze mowe przedmioty doszły... jakie fajne ^^ (pies to sie siostrze podobał do ona to psy kocha) ja tam sie rozkleiłam nad tym demonicbow czy jak to sie tam zwie ^o^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Terrorystka Frania Twistus Terrorystka Frania nazywala sie dokladnie chyba 'Eek' byla o takim fioletowym kocie co niewiadomo skad sie wzial... ogolnie bajka chaotyczna, ale rekinopies byl dobry mrgreen O.o ale to byl szarki a nie szariki lol rofl mrgreen twisted nie zwrocil em uwagi ze zrobila blad XD O.o...aha i wszystko jasne mrgreen eMka: bo to crazy chaz, bafomet, linkin czy jak go tam identyfikujecie siedzi na moim profilu i nabija mi goldy D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a tak wogole juz wiem co to ten cygan widzialm to dawno ale nie wiedzialm ze on tak sie zwie ale fakt wyebany w kosmos facet rofl rofl rofl rofl 0420. Silverchair - [Neon Ballroom #10] Satin Sheets
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:41 am
Terrorystka Frania eMka: bo to crazy chaz, bafomet, linkin czy jak go tam identyfikujecie siedzi na moim profilu i nabija mi goldy D; tak jakby nie wiedzieli... no dobra tylko aidanna by nie wiedziala rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Twistus Terrorystka Frania nazywala sie dokladnie chyba 'Eek' byla o takim fioletowym kocie co niewiadomo skad sie wzial... ogolnie bajka chaotyczna, ale rekinopies byl dobry mrgreen O.o ale to byl szarki a nie szariki lol rofl mrgreen twisted nie zwrocilem uwagi ze zrobila blad XD nie zrobilam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania eMka: bo to crazy chaz, bafomet, linkin czy jak go tam identyfikujecie siedzi na moim profilu i nabija mi goldy D; wiem zdazylam zauwazyc bo wiedzials o rzeczach o ktorych Ci nie mowilam blaugh a co juz mu neta odcieli?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:42 am
Omega Sun Terrorystka Frania Twistus Terrorystka Frania nazywala sie dokladnie chyba 'Eek' byla o takim fioletowym kocie co niewiadomo skad sie wzial... ogolnie bajka chaotyczna, ale rekinopies byl dobry mrgreen O.o ale to byl szarki a nie szariki lol rofl mrgreen twisted nie zwrocilem uwagi ze zrobila blad XD nie zrobilam... fakt te liski ani troche szarkiego nie przypominaja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|