|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:29 am
Terrorystka Frania Twistus a Omi wies ze wygladasz jak ta no...Marilyn Mans...Monroe mrgreen sprowokowalas mnie to se zapuszcze ninja ‡ Marilyn Manson - [Antichrist Superstar #08] Wormboy [3:56] mwahahaha 2946. Marilyn Manson - [title #01] Tainted Love mrgreen
a Omis... Twoj unizony sluga zawsze do uslug *uklon taki z machanie lapa* rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Terrorystka Frania nawet za-slodkie -.- realistyczne i tak, ale sa nijakie - ani to pies ani to lis 3nodding moze jaszczur? xd jakby sie lepiej przyjrzec, to wygladaja jak szczeniaczki- szariki biggrin z tej calej durej bajki wlasnie on mi sie podobal xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:30 am
Twistus Rin_Youkai Twistus drapie sie w glowe* hmmm ja mam 2 na zbyciu znaczy moge Ci w ratach odsprzedac tak mma dzis dobry umor rofl rofl rofl mrgreen oj chyba mam za malo jak nawet na raty .__. ( 2923 ) no to dzis zapewne dociagniesz do 3k conajmniej potem co tydzien powiedzmy 1,5k mi i tak narazie goldy niepotrzebne? tylko teraz czy chcesz wchodzic ze mna w jakiekolwiek uklady :> twisted nie wchodz z nia w zadne uklady Rin. Te pieski za 2 tyg, beda po 4k a Ty zostaniesz z dlugiem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:30 am
Terrorystka Frania Omega Sun Terrorystka Frania nawet za-slodkie -.- realistyczne i tak, ale sa nijakie - ani to pies ani to lis 3nodding moze jaszczur? xd jakby sie lepiej przyjrzec, to wygladaja jak szczeniaczki- szariki biggrin z tej calej durej bajki wlasnie on mi sie podobal xp jakiej bajki O.o? bo mi szarik tylko z Pancernymi sie kojarzy O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Rin_Youkai Twistus drapie sie w glowe* hmmm ja mam 2 na zbyciu znaczy moge Ci w ratach odsprzedac tak mma dzis dobry umor rofl rofl rofl mrgreen oj chyba mam za malo jak nawet na raty .__. ( 2923 ) no to dzis zapewne dociagniesz do 3k conajmniej potem co tydzien powiedzmy 1,5k mi i tak narazie goldy niepotrzebne? tylko teraz czy chcesz wchodzic ze mna w jakiekolwiek uklady :> twisted Hmmm >.> <,< hmmmm YES XDD No to jak >.> wysylac 2,5 k ( no bo ten trade tyle zzera -_-). Najpierw kasa pozniej towar xd Zaraz, zaraz ile on w ogole by kosztowal XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:33 am
czemu warczysz? bo poszczuje Cie moim puszkiem okruszkiem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Twistus Terrorystka Frania Twistus a Omi wies ze wygladasz jak ta no...Marilyn Mans...Monroe mrgreen sprowokowalas mnie to se zapuszcze ninja ‡ Marilyn Manson - [Antichrist Superstar #08] Wormboy [3:56] mwahahaha 2946. Marilyn Manson - [title #01] Tainted Love mrgreen
a Omis... Twoj unizony sluga zawsze do uslug *uklon taki z machanie lapa* rofl rofl rofl rofl jak wszyscy to wszyscy razz ‡ Marilyn Manson - [Lest We Forget #05] Tainted Love [3:20] a mowilas ze nie lubisz metalu :> chodz manson to niby taki rock/metal ale co tam xd dla mnie Manson nie przypomina metalu wink choc czasami mam fazy na dimmum borgin czy blind guardian blaugh nie lubie takiego trash i death metalu ale takie lzejsze oczywiscie 3nodding mrgreen 2947. Marilyn Manson- The Nobodies
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Terrorystka Frania Omega Sun Terrorystka Frania nawet za-slodkie -.- realistyczne i tak, ale sa nijakie - ani to pies ani to lis 3nodding moze jaszczur? xd jakby sie lepiej przyjrzec, to wygladaja jak szczeniaczki- szariki biggrin z tej calej durej bajki wlasnie on mi sie podobal xp jakiej bajki O.o? bo mi szarik tylko z Pancernymi sie kojarzy O.onazywala sie dokladnie chyba 'Eek' byla o takim fioletowym kocie co niewiadomo skad sie wzial... ogolnie bajka chaotyczna, ale rekinopies byl dobry mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:34 am
Terrorystka Frania nazywala sie dokladnie chyba 'Eek' byla o takim fioletowym kocie co niewiadomo skad sie wzial... ogolnie bajka chaotyczna, ale rekinopies byl dobry mrgreen O.o ale to byl szarki a nie szariki lol rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:35 am
Twistus dla mnie Manson nie przypomina metalu wink choc czasami mam fazy na dimmum borgin czy blind guardian blaugh nie lubie takiego trash i death metalu ale takie lzejsze oczywiscie 3nodding mrgreen 2947. Marilyn Manson- The Nobodies a ja tam dosc czesto slucham sobie black czy death metalu 3nodding chodz duzo zespolow nie znam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|