|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:19 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Twistus ninja zlo przyszlo Pa Bucek milego Bucurowania rofl rofl mrgreen wink Slodkie sa te nowe pieski *------------* e tam... tandetne... gaJa nie ma juz pomyslow i wciska tekie cos : dla mnie slodkie xd i bardziej realistyczne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:20 am
Rin_Youkai Twistus ninja zlo przyszlo Pa Bucek milego Bucurowania rofl rofl mrgreen wink Slodkie sa te nowe pieski *------------* ninja to kup w czym problem..no chyba ze o goldy chodzi...zreszta tez sadzilam ze to liski O.o moj to bedzie pies bojowy whee
Omi sadze ze jak sie prezkopie przez miliony postow to Ci udowodnie rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:20 am
Omega Sun Rin_Youkai Twistus ninja zlo przyszlo Pa Bucek milego Bucurowania rofl rofl mrgreen wink Slodkie sa te nowe pieski *------------* myslalam, ze to liski. Takie rudawe smile nie no chyba piseki eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:21 am
Twistus Rin_Youkai Twistus ninja zlo przyszlo Pa Bucek milego Bucurowania rofl rofl mrgreen wink Slodkie sa te nowe pieski *------------* ninja to kup w czym problem..no chyba ze o goldy chodzi...zreszta tez sadzilam ze to liski O.o moj to bedzie pies bojowy whee
Omi sadze ze jak sie prezkopie przez miliony postow to Ci udowodnie rofl rofl rofl mrgreen wlasnie w goldach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:21 am
Rin_Youkai dla mnie slodkie xd i bardziej realistyczne 3nodding mi tez sie podobaja smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:22 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai Twistus ninja zlo przyszlo Pa Bucek milego Bucurowania rofl rofl mrgreen wink Slodkie sa te nowe pieski *------------* e tam... tandetne... gaJa nie ma juz pomyslow i wciska tekie cos : dla mnie slodkie xd i bardziej realistyczne 3nodding nawet za-slodkie -.- realistyczne i tak, ale sa nijakie - ani to pies ani to lis 3nodding moze jaszczur? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:23 am
Terrorystka Frania nawet za-slodkie -.- realistyczne i tak, ale sa nijakie - ani to pies ani to lis 3nodding moze jaszczur? xd a nie wazne co to jest xd wazne , ze fajne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:23 am
drapie sie w glowe* hmmm ja mam 2 na zbyciu znaczy moge Ci w ratach odsprzedac tak mma dzis dobry umor rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:25 am
a Omi wies ze wygladasz jak ta no...Marilyn Mans...Monroe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus drapie sie w glowe* hmmm ja mam 2 na zbyciu znaczy moge Ci w ratach odsprzedac tak mma dzis dobry umor rofl rofl rofl mrgreen oj chyba mam za malo jak nawet na raty .__. ( 2923 )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Terrorystka Frania nawet za-slodkie -.- realistyczne i tak, ale sa nijakie - ani to pies ani to lis 3nodding moze jaszczur? xd a nie wazne co to jest xd wazne , ze fajne xd wiesz mi sie to nie podoba... takie hym... 'dziewczece' i w ogole... mogli by dac w koncu cos naprawde fajnego ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:27 am
Terrorystka Frania nawet za-slodkie -.- realistyczne i tak, ale sa nijakie - ani to pies ani to lis 3nodding moze jaszczur? xd jakby sie lepiej przyjrzec, to wygladaja jak szczeniaczki- szariki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Twistus drapie sie w glowe* hmmm ja mam 2 na zbyciu znaczy moge Ci w ratach odsprzedac tak mma dzis dobry umor rofl rofl rofl mrgreen oj chyba mam za malo jak nawet na raty .__. ( 2923 ) no to dzis zapewne dociagniesz do 3k conajmniej potem co tydzien powiedzmy 1,5k mi i tak narazie goldy niepotrzebne? tylko teraz czy chcesz wchodzic ze mna w jakiekolwiek uklady :> twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 9:28 am
Twistus a Omi wies ze wygladasz jak ta no...Marilyn Mans...Monroe mrgreen Dzieki Moni, Ty to zawsze podbudujesz czlowieka "dobrym" slowem xd Teraz moj avek ma taki rozkudlany fryz jak ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|