|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 4:39 am
Aidanna *pokazuje rozki* i jeszcze kapciochy wtedy kupilam whee a contesty... jaa.... z chyba 60 wygralam wtedy xd ja z jakieś hm..... 20? ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 4:56 am
Terrorystka Frania Aidanna *pokazuje rozki* i jeszcze kapciochy wtedy kupilam whee a contesty... jaa.... z chyba 60 wygralam wtedy xd ja z jakieś hm..... 20? ;P pokaz sie w pinglach.... a teraz juz jakos nie ciagnie mnie branie udzialu a AC xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 5:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 5:05 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna *pokazuje rozki* i jeszcze kapciochy wtedy kupilam whee a contesty... jaa.... z chyba 60 wygralam wtedy xd ja z jakieś hm..... 20? ;P pokaz sie w pinglach.... a teraz juz jakos nie ciagnie mnie branie udzialu a AC xp powiem Ci, ze mnie tez nie
NIE! ja czekam az bede miala kase zeby cały imidż sw�j zmienić XDD wiesz włosy itp XDDDD a ja chcesz zmienic./... pokaz... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 5:08 am
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna *pokazuje rozki* i jeszcze kapciochy wtedy kupilam whee a contesty... jaa.... z chyba 60 wygralam wtedy xd ja z jakieś hm..... 20? ;P pokaz sie w pinglach.... a teraz juz jakos nie ciagnie mnie branie udzialu a AC xp powiem Ci, ze mnie tez nie
NIE! ja czekam az bede miala kase zeby cały imidż sw�j zmienić XDD wiesz włosy itp XDDDD a ja chcesz zmienic./... pokaz... 4laugh yyyyyyyyyyh XD no dobrze ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 5:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 5:11 am
muchahahaha.... *lata pod sufitem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 5:12 am
Terrorystka Frania a ja chcesz zmienic./... pokaz... 4laugh yyyyyyyyyyh XD no dobrze ;] fajnie xd ja jakos nie mam wymarzonego avka... jakos nie moge go sobie zrobic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 5:12 am
*pokes her*
no i mam z tego wszytkiego tylko tiger pants, okulary i bałnsyn antenea rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 5:14 am
Aidanna fajnie xd ja jakos nie mam wymarzonego avka... jakos nie moge go sobie zrobic xp to ez w sumie moj nie wymarzony, bo ja nie chce wymarzonego.. ja chce tylko multum rzeczy zeby pozniej sie przebierac i przebierac XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 5:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 5:17 am
Terrorystka Frania Aidanna fajnie xd ja jakos nie mam wymarzonego avka... jakos nie moge go sobie zrobic xp to ez w sumie moj nie wymarzony, bo ja nie chce wymarzonego.. ja chce tylko multum rzeczy zeby pozniej sie przebierac i przebierac XDDDD no ja mam duzo rzeczy xp  niestety takie male bo photobucket mi zmniejsza to coagle domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 5:19 am
właśnie kupiłam gold trunka za 5k ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 5:20 am
Ziąąą...
wciąż sięzastanawiam, co wolę- pieska czy demonbow... popatrzę w tekteku... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 5:21 am
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna fajnie xd ja jakos nie mam wymarzonego avka... jakos nie moge go sobie zrobic xp to ez w sumie moj nie wymarzony, bo ja nie chce wymarzonego.. ja chce tylko multum rzeczy zeby pozniej sie przebierac i przebierac XDDDD no ja mam duzo rzeczy xp  niestety takie male bo photobucket mi zmniejsza to coagle domokun ja mam mało rzeczy..................... wiec wiesz XP ty do tego masz jeszcze 80k XP!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|