|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 3:30 am
Aidanna zmykam sie kapac i pozniej wielka wyprawa w nieznane xd jak nie wroce w ciagu dwoch dni wyslijcie ekipe poszukiwawcza xd hm.. OKEJ twisted rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 3:31 am
Night_Lady hej hej to znow ja co tam u Was?
mam pytanko bo tyle sie tutaj pozmieniało, jak sie gra w karty? wink i wogole co tutaj slychac? ale przedewszystkim co u Was? witaj ;3 to ja eMka ^^
hmmm nie wiem jak sie gra w karty, ja wszak nie umiem D; a co sie pozmieniało yyyh.. no sporo xd m.in wyglad, nowe listy i takie tam....... (nawet gaie opanował Chuc Norris tj. Chyaku Norrisu Scarf ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 3:34 am
Terrorystka Frania Night_Lady hej hej to znow ja co tam u Was?
mam pytanko bo tyle sie tutaj pozmieniało, jak sie gra w karty? wink i wogole co tutaj slychac? ale przedewszystkim co u Was? witaj ;3 to ja eMka ^^
hmmm nie wiem jak sie gra w karty, ja wszak nie umiem D; a co sie pozmieniało yyyh.. no sporo xd m.in wyglad, nowe listy i takie tam....... (nawet gaie opanował Chuc Norris tj. Chyaku Norrisu Scarf ninja ) to ciekawe a duzo osob doszło?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 3:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 3:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 3:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 4:01 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania a ja to badziwie sprzedałam ninja i jestem szczesliwa posiadaczką 21k ;] jestem szczesliwa posiadaczka 87386g xp Edit: no juz 79308 xp eek ty obrzydliwy bogaczu gonk mialabym wiecej ale kapciochy zle sie sprzedaly... blad w markecie domokun sweatdrop pamietam, pamietam....... yyyyh......
potrzebuje jeszcze z jakichs hm...... 400 tickets�w gonk na co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 4:02 am
Terrorystka Frania mozesz mi przybliżyć mniej więcej? kto odszedł? a moze oni tylko na chwilke? tzn wiesz nie wiem czy ODESZLi ale sie wcale nie pokazują np. Ita, Labudziak, Jaswinder, Kimagure-Chan hm hm... Zero to juz wcale........ hmm....
nie wiem jeszcze kto ;P ite ostatnio widzialam... zagladala tu... Jas mojej mamci i reszty juz nie whee crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 4:03 am
Aidanna Terrorystka Frania potrzebuje jeszcze z jakichs hm...... 400 tickets�w gonk na co? juz potrzebuje już 174 ticketsy na
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 4:08 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania potrzebuje jeszcze z jakichs hm...... 400 tickets�w gonk na co? juz potrzebuje już 174 ticketsy na  dasz rade xd ja mam 3tysiace cos biletow ale zbieram na joker hat domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 4:10 am
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania potrzebuje jeszcze z jakichs hm...... 400 tickets�w gonk na co? juz potrzebuje już 174 ticketsy na  dasz rade xd ja mam 3tysiace cos biletow ale zbieram na joker hat domokun przeciez kiedys to miałas....... co sie z tym stało?
kuuurde Aidi, pamietasz jak szalałysmy na Avi Contestach? XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 4:12 am
#Les Wampas - [Never trust a guy who after ha] Manu Chao [2:49]
francuski punk rock XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 4:17 am
# Leniwiec - Plastikowe kule [1:54]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 4:25 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania potrzebuje jeszcze z jakichs hm...... 400 tickets�w gonk na co? juz potrzebuje już 174 ticketsy na  dasz rade xd ja mam 3tysiace cos biletow ale zbieram na joker hat domokun przeciez kiedys to miałas....... co sie z tym stało?
kuuurde Aidi, pamietasz jak szalałysmy na Avi Contestach? XDDDD *pokazuje rozki* i jeszcze kapciochy wtedy kupilam whee a contesty... jaa.... z chyba 60 wygralam wtedy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|