|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:35 pm
Aidanna ja mam krytyczne nastawienie do samej siebie xp Jak kazda baba rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:36 pm
Aidanna ja mam krytyczne nastawienie do samej siebie xp czyli normalna kobieta ^^ ... niewiele nas co uwazaja sie za idealy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:38 pm
Rin_Youkai Aidanna ja mam krytyczne nastawienie do samej siebie xp Jak kazda baba rofl xd i jeszcze mi kurde wiecznie mowia... zostan modelka... gonk a ja nie chce domokun po co... wpedze sie jeszcze w glebsza anoreksje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:41 pm
Aidanna Rin_Youkai Aidanna ja mam krytyczne nastawienie do samej siebie xp Jak kazda baba rofl xd i jeszcze mi kurde wiecznie mowia... zostan modelka... gonk a ja nie chce domokun po co... wpedze sie jeszcze w glebsza anoreksje xp a ja mam wiekszosc kolezanke anorektyczek rofl mrgreen Loka ja lece jakis filmik obejrzec rofl ninja domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:43 pm
Rin_Youkai Loka ja lece jakis filmik obejrzec rofl ninja domokun a czo za filmik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 1:14 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna ja mam krytyczne nastawienie do samej siebie xp Jak kazda baba rofl xd i jeszcze mi kurde wiecznie mowia... zostan modelka... gonk a ja nie chce domokun po co... wpedze sie jeszcze w glebsza anoreksje xp a ja mam wiekszosc kolezanke anorektyczek rofl mrgreen Loka ja lece jakis filmik obejrzec rofl ninja domokun ja mam wiekszosc takich ktore na sile chca byc anorektyczkami chcoiaz doskonale wiedza ze figure maja spoko :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 1:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 1:54 pm
a ty co galy wybaluszasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 1:57 pm
mam juz dosc pancezyka zmi9eniam stoj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 1:58 pm
nox123 mam juz dosc pancezyka zmi9eniam stoj *patrzy na nox'a, na Bee* nie no tak nie moze byc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 2:01 pm
i juz po ataku nuklearnym wrucilem do normy moze troche napromieniowany biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 2:02 pm
nox123 i juz po ataku nuklearnym wrucilem do normy moze troche napromieniowany biggrin aha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 2:05 pm
nox123 i juz po ataku nuklearnym wrucilem do normy moze troche napromieniowany biggrin rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 2:07 pm