|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:05 pm
Rin_Youkai Aidanna *potrzsa komputerem* nie umieraj... komputer mial smierc kliniczna gonk Nooooo gonk mialam 2289 wirusow gonk i jak mi sie zwiesza to przerazenie w oczach czy sie wlaczy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:07 pm
Aidanna degenerat Jej coz za traumatyczne przezycia, mam nadzieje ze ja takowych problemow mial nie bede. i jeszcze jak byla malutka... bo ja wogole wczesniak... (2 i pol misiaca za wczesnie sie urodzilam xp ) wiec... sie zachlysnelam antybiotykiem i zaczelam sie dusic... moglam zapasc w spiaczke ale mamie sie udalo jakos wytrzasnac... doslownie z pluc ta tabletke whee a ja bylam przenoszona. Dopiero miesiac po terminie moja matka powiedziala "weto, ja chce rodzic", zawiezli ja na patologie ciazy... dali mojej matce jakies leki... nie pomoglo. Dopiero gdy przecieli pecherz plodowy to urodzila. Wiem, traumatyczne i pasjonujace, ale ja lubie to opowiadac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:08 pm
Aidanna Rin_Youkai Aidanna *potrzsa komputerem* nie umieraj... komputer mial smierc kliniczna gonk Nooooo gonk mialam 2289 wirusow gonk i jak mi sie zwiesza to przerazenie w oczach czy sie wlaczy gonk znam ten sters : czy sie wlaczy #_#. Na szczescie juz go nie mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:09 pm
EvilYuki Aidanna degenerat Jej coz za traumatyczne przezycia, mam nadzieje ze ja takowych problemow mial nie bede. i jeszcze jak byla malutka... bo ja wogole wczesniak... (2 i pol misiaca za wczesnie sie urodzilam xp ) wiec... sie zachlysnelam antybiotykiem i zaczelam sie dusic... moglam zapasc w spiaczke ale mamie sie udalo jakos wytrzasnac... doslownie z pluc ta tabletke whee a ja bylam przenoszona. Dopiero miesiac po terminie moja matka powiedziala "weto, ja chce rodzic", zawiezli ja na patologie ciazy... dali mojej matce jakies leki... nie pomoglo. Dopiero gdy przecieli pecherz plodowy to urodzila. Wiem, traumatyczne i pasjonujace, ale ja lubie to opowiadac xd osz ty leniu... na swiat nie chcialo Ci sie wyjsc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:10 pm
Aidanna osz ty leniu... na swiat nie chcialo Ci sie wyjsc xd a no nie! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:11 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna *potrzsa komputerem* nie umieraj... komputer mial smierc kliniczna gonk Nooooo gonk mialam 2289 wirusow gonk i jak mi sie zwiesza to przerazenie w oczach czy sie wlaczy gonk znam ten sters : czy sie wlaczy #_#. Na szczescie juz go nie mam xd i jeszce robil wtedy ghr... ghr... krrrr... trszak gonk czarna rozpacz... i rekord pobity... 3 raz komp by poszedl do wymiany w ciagu pol roku gonk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:13 pm
Aidanna i jeszce robil wtedy ghr... ghr... krrrr... trszak gonk czarna rozpacz... i rekord pobity... 3 raz komp by poszedl do wymiany w ciagu pol roku gonk sweatdrop stres szkodzi urodzie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:13 pm
*pada na ziemie z szoku* nienawidze wirusa o nazwie Helkern... juz sie przerazilam ze znowu sie armagedon zaczal domokun a besta zawsze wyskakuje poprostu gonk ninja naszczescie to byl tylko niegrozny helkern gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:14 pm
Rin_Youkai Aidanna i jeszce robil wtedy ghr... ghr... krrrr... trszak gonk czarna rozpacz... i rekord pobity... 3 raz komp by poszedl do wymiany w ciagu pol roku gonk sweatdrop stres szkodzi urodzie ninja ale i tak jestem piekna xd xp zart... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:15 pm
Aidanna Rin_Youkai Aidanna i jeszce robil wtedy ghr... ghr... krrrr... trszak gonk czarna rozpacz... i rekord pobity... 3 raz komp by poszedl do wymiany w ciagu pol roku gonk sweatdrop stres szkodzi urodzie ninja ale i tak jestem piekna xd xp zart... xp a jak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:21 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna i jeszce robil wtedy ghr... ghr... krrrr... trszak gonk czarna rozpacz... i rekord pobity... 3 raz komp by poszedl do wymiany w ciagu pol roku gonk sweatdrop stres szkodzi urodzie ninja ale i tak jestem piekna xd xp zart... xp a jak xd http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/KIF_1791.jpg to ja... paskuda jedna taka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:26 pm
Aidanna http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/KIF_1791.jpg to ja... paskuda jedna taka xp ladna jestes whee == co ty chcesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:29 pm
Rin_Youkai Aidanna http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/KIF_1791.jpg to ja... paskuda jedna taka xp ladna jestes whee == co ty chcesz brzydka xp i czemu mi wszyscy mowia ze ladna jestem gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:32 pm
Aidanna Rin_Youkai Aidanna http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/KIF_1791.jpg to ja... paskuda jedna taka xp ladna jestes whee == co ty chcesz brzydka xp i czemu mi wszyscy mowia ze ladna jestem gonk ( bo tka wypada XD rofl ) Nie no zartuje XDD, ale serio ladna jestes whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:34 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/KIF_1791.jpg to ja... paskuda jedna taka xp ladna jestes whee == co ty chcesz brzydka xp i czemu mi wszyscy mowia ze ladna jestem gonk ( bo tka wypada XD rofl ) Nie no zartuje XDD, ale serio ladna jestes whee ja mam krytyczne nastawienie do samej siebie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|