Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23449 23450 23451 23452 23453 23454 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Thu Mar 23, 2006 10:54 am

degenerat
Delein
degenerat
Dzieci sa fajne 4laugh

Nie mam wiec nie wiem :3
Mam wiec wiem xp

Chlopczyk czy dziewczynka? :]
Kiedy sie urodzil/a?
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 11:01 am

Delein
degenerat
Delein
degenerat
Dzieci sa fajne 4laugh

Mam wiec wiem xp

Kiedy sie urodzil/a?
Piotrus, chlopczyk, juz pol roczku ma, apetyt mu dopisuje, wprawdzie sie pochorowal ale dziarsko dochodzi do zdrowia whee

degenerat

Aidanna

PostPosted: Thu Mar 23, 2006 11:02 am

degenerat
Delein
degenerat
Delein
degenerat
Dzieci sa fajne 4laugh

Mam wiec wiem xp

Kiedy sie urodzil/a?
Piotrus, chlopczyk, juz pol roczku ma, apetyt mu dopisuje, wprawdzie sie pochorowal ale dziarsko dochodzi do zdrowia whee
male bobo 4laugh łoooo! fajne sa takie szkraby ale tylko na chwile xp
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 11:02 am

degenerat

*^^*
Nu male dzieci czesto choruja.

Kurcze mam nadzieje, ze moje dziecko nie bedzie plakac w nocy...

Delein

degenerat

PostPosted: Thu Mar 23, 2006 11:06 am

Aidanna
degenerat
Delein
degenerat
Delein
degenerat
Dzieci sa fajne 4laugh

Mam wiec wiem xp

Kiedy sie urodzil/a?
male bobo 4laugh łoooo! fajne sa takie szkraby ale tylko na chwile xp
Piotrus jest fajny bo on w dzien i w nocy spi. Budzi sie tylko jak chce jesc mrgreen
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 11:07 am

Delein
degenerat

*^^*

a ja bylam grzeczne dziecko i nie plakalam po nocach ani nic xd

Aidanna

Delein

PostPosted: Thu Mar 23, 2006 11:09 am

Aidanna
Delein
degenerat

*^^*

Ja tez- tak jakby mnie w domu nie bylo...siedzialam w kacie i probowalam czytac, albo bawilam sie dinozaurami... mrgreen
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 11:14 am

Delein
Aidanna
Delein
degenerat

*^^*

Ja tez- tak jakby mnie w domu nie bylo...siedzialam w kacie i probowalam czytac, albo bawilam sie dinozaurami... mrgreen
a ja to sie zajmowalam wsadzaniem sobie klockow lego do nosa i raz w miesiacy do pana Wolfa sie jezdzilo wyciagac je xd albo wlazilam do kominka... albo spadalam ze schodow rofl

Aidanna

degenerat

PostPosted: Thu Mar 23, 2006 11:18 am

Aidanna
Delein
Aidanna
Delein
degenerat

*^^*

a ja to sie zajmowalam wsadzaniem sobie klockow lego do nosa i raz w miesiacy do pana Wolfa sie jezdzilo wyciagac je xd albo wlazilam do kominka... albo spadalam ze schodow rofl
Jej coz za traumatyczne przezycia, mam nadzieje ze ja takowych problemow mial nie bede.
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 11:18 am

hejka blaugh

Ann_Miho

Delein

PostPosted: Thu Mar 23, 2006 11:23 am

degenerat
Jej coz za traumatyczne przezycia, mam nadzieje ze ja takowych problemow mial nie bede.

Poczekaj az wejdzie w wiek dojrzewania mrgreen
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 11:24 am

degenerat
i jeszcze jak byla malutka... bo ja wogole wczesniak... (2 i pol misiaca za wczesnie sie urodzilam xp ) wiec... sie zachlysnelam antybiotykiem i zaczelam sie dusic... moglam zapasc w spiaczke ale mamie sie udalo jakos wytrzasnac... doslownie z pluc ta tabletke whee

Aidanna

degenerat

PostPosted: Thu Mar 23, 2006 11:24 am

Delein
degenerat

A z tym to mysle ze sobie poradze. Najbardziej sie obawiam jednak chodzenia i mowienia. xp
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 11:25 am

Aidanna
degenerat
i jeszcze jak byla malutka... bo ja wogole wczesniak... (2 i pol misiaca za wczesnie sie urodzilam xp ) wiec... sie zachlysnelam antybiotykiem i zaczelam sie dusic... moglam zapasc w spiaczke ale mamie sie udalo jakos wytrzasnac... doslownie z pluc ta tabletke whee
Za nozki i trzachu trzachu? rofl

degenerat

Delein

PostPosted: Thu Mar 23, 2006 11:26 am

degenerat
Delein
degenerat

A z tym to mysle ze sobie poradze. Najbardziej sie obawiam jednak chodzenia i mowienia. xp

XD
Bedzie rozne smieszne pytania zadawac!

Aid- no a ja ze zlobka ucieklam...na dzielnice poszlam i nikt nic nie zauwazyl XD
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23449 23450 23451 23452 23453 23454 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games