|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:24 am
Tez Cie uwielbiam aniolku heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:25 am
bosz... ja wykoncze ten komputer gonk 2289wirusow gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:26 am
Aidanna bosz... ja wykoncze ten komputer gonk 2289wirusow gonk luuuu ... piekna kolekcja ... co trza robic aby tez taka uzbierac ?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:27 am
Anuko Aidanna bosz... ja wykoncze ten komputer gonk 2289wirusow gonk luuuu ... piekna kolekcja ... co trza robic aby tez taka uzbierac ?? eek miec internet explorer xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:28 am
Aidanna bosz... ja wykoncze ten komputer gonk 2289wirusow gonk O.o osz jakiego firewalla masz O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:29 am
Twistus Aidanna bosz... ja wykoncze ten komputer gonk 2289wirusow gonk O.o osz jakiego firewalla masz O.oze co? gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:30 am
Aidanna Twistus Aidanna bosz... ja wykoncze ten komputer gonk 2289wirusow gonk O.o osz jakiego firewalla masz O.oze co? gonk xp boshe przeciez firewall to podstawa tylko nie mow mi ze masz jeszcze neo gonk crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:30 am
Aidanna Anuko Aidanna bosz... ja wykoncze ten komputer gonk 2289wirusow gonk luuuu ... piekna kolekcja ... co trza robic aby tez taka uzbierac ?? eek miec internet explorer xp no ale ... ale ... ale ... przez pare lat urzywalam IE ... i dopiero od polroku mam FireFoxa ... i jakos wtedy ni mialam wirusow ... a ... jakikolwiek programik antyW ... posiadasz ?? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:31 am
Twistus Aidanna Twistus Aidanna bosz... ja wykoncze ten komputer gonk 2289wirusow gonk O.o osz jakiego firewalla masz O.oze co? gonk xp boshe przeciez firewall to podstawa tylko nie mow mi ze masz jeszcze neo gonk crying crying mam... xp ale to nie moja wina nyo! gonk nie ja wybieralam... zarzadzenie odgorne domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:32 am
Aidanna Twistus Aidanna Twistus Aidanna bosz... ja wykoncze ten komputer gonk 2289wirusow gonk O.o osz jakiego firewalla masz O.oze co? gonk xp boshe przeciez firewall to podstawa tylko nie mow mi ze masz jeszcze neo gonk crying crying mam... xp ale to nie moja wina nyo! gonk nie ja wybieralam... zarzadzenie odgorne domokun gonk ale neo to taki magnez na syfy wszelakiego rodzaju + IE + brak firewall = jak Ty zes funkcjonowala gonk Opery uzywaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:33 am
Anuko Aidanna Anuko Aidanna bosz... ja wykoncze ten komputer gonk 2289wirusow gonk luuuu ... piekna kolekcja ... co trza robic aby tez taka uzbierac ?? eek miec internet explorer xp no ale ... ale ... ale ... przez pare lat urzywalam IE ... i dopiero od polroku mam FireFoxa ... i jakos wtedy ni mialam wirusow ... a ... jakikolwiek programik antyW ... posiadasz ?? cool kasperskiego... ktory byl niezawodny ale ja glupi rodzyn wlzalm na explorera przez przypadek i poszly wirusy sweatdrop juz raz przez to zepsulam komputer xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:34 am
Twistus gonk ale neo to taki magnez na syfy wszelakiego rodzaju + IE + brak firewall = jak Ty zes funkcjonowala gonk Opery uzywaj 3nodding ale to tata mi placi za neta i on zadecydowal ze ma byc neo sweatdrop a explorer podobno mialam usuniety z kompa... tak ze sie wlaczyl domokun a no opere mam 3nodding chociaz to xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:35 am
jak tam USG? jestes w ciazy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:36 am
Aidanna Anuko Aidanna Anuko Aidanna bosz... ja wykoncze ten komputer gonk 2289wirusow gonk luuuu ... piekna kolekcja ... co trza robic aby tez taka uzbierac ?? eek miec internet explorer xp no ale ... ale ... ale ... przez pare lat urzywalam IE ... i dopiero od polroku mam FireFoxa ... i jakos wtedy ni mialam wirusow ... a ... jakikolwiek programik antyW ... posiadasz ?? cool kasperskiego... ktory byl niezawodny ale ja glupi rodzyn wlzalm na explorera przez przypadek i poszly wirusy sweatdrop juz raz przez to zepsulam komputer xp sadze ze sie nie zespol... blaugh posiedzial bym 5 godzinek i bylo by tak jak wczesniej... nawet lepiej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|