|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:02 am
degenerat Twistus skoro juz sie czujecie przywitani to ja juz pojde 3nodding Nie odchodz crying nu wlasnie ... nie odchodz ... beda pustki ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:03 am
Anuko nu wlasnie ... nie odchodz ... beda pustki ... stare i tak sa pustki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Anuko nu wlasnie ... nie odchodz ... beda pustki ... stare i tak sa pustki mrgreen Ale teraz czuje sie taki pusty w srodku crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:06 am
degenerat Twistus Anuko nu wlasnie ... nie odchodz ... beda pustki ... stare i tak sa pustki mrgreen Ale teraz czuje sie taki pusty w srodku crying czemu O.o... ehhhhh albo nie odpowiadaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:07 am
gdzie masz Aidanne, ty terrorysto? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:08 am
EvilYuki gdzie masz Aidanne, ty terrorysto? ninja wojuje z trojanami... i normalnie uzywa m.in programu ktory wyszedl spod moich paluszkow z mojego kompilatora... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:09 am
Twistus degenerat Twistus Anuko nu wlasnie ... nie odchodz ... beda pustki ... stare i tak sa pustki mrgreen Ale teraz czuje sie taki pusty w srodku crying czemu O.o... ehhhhh albo nie odpowiadaj wink Bo zazdroszcze zelka akuku? Nie chyba nie w tym rzecz. Bo nie bede mial z kim gadac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:10 am
Ozzwald EvilYuki gdzie masz Aidanne, ty terrorysto? ninja wojuje z trojanami... i normalnie uzywa m.in programu ktory wyszedl spod moich paluszkow z mojego kompilatora... mrgreen I co sie podniecasz ze cos Ci sie udalo? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:12 am
degenerat Ozzwald EvilYuki gdzie masz Aidanne, ty terrorysto? ninja wojuje z trojanami... i normalnie uzywa m.in programu ktory wyszedl spod moich paluszkow z mojego kompilatora... mrgreen I co sie podniecasz ze cos Ci sie udalo? mrgreen kazdy ma swoje dewiacje... mnie kreci jak moje programy sie przydaja komus blaugh palecia normalnie zeby wybija wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:15 am
Ozzwald EvilYuki gdzie masz Aidanne, ty terrorysto? ninja wojuje z trojanami... i normalnie uzywa m.in programu ktory wyszedl spod moich paluszkow z mojego kompilatora... mrgreen no to jak nie ma Rodzyna to ja ide xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:16 am
Ozzwald degenerat Ozzwald EvilYuki gdzie masz Aidanne, ty terrorysto? ninja wojuje z trojanami... i normalnie uzywa m.in programu ktory wyszedl spod moich paluszkow z mojego kompilatora... mrgreen I co sie podniecasz ze cos Ci sie udalo? mrgreen kazdy ma swoje dewiacje... mnie kreci jak moje programy sie przydaja komus blaugh palecia normalnie zeby wybija wink A mnie kreca brunetki xp Twist: Cytaty evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|