|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 8:58 am
Terrorystka Frania Twistus Terrorystka Frania *przerywa piłowanie nogi i szybko chowa za siebie pilnik*
hm........ rolleyes zdaje Ci sie mrgreen domokun Ti sobie lepij uwazaj domokun zla nie przechytrzysz wink rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol łups o.o zawużyła! kurde flak D;
*gwizdu gwizdu* ależ droga Twits! nie wiem o co ci chodzi XDDDD pirate jasne jasne ja juz znam takie jak Ty chcesz sie wladzy pozbyc rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 8:59 am
renge_karen Oddział .... tanczac w koło i jak kurcze jest wesoło.... ... zbierzemy w kupe .... zerzmieny..... w dupe....-BeeWolf biggrin ladny dajemy przyklad panie moderatorze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 9:00 am
Omega Sun renge_karen Oddział .... tanczac w koło i jak kurcze jest wesoło.... ... zbierzemy w kupe .... zerzmieny..... w dupe....-BeeWolf biggrin ladny dajemy przyklad panie moderatorze blaugh dziwnym nie jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 9:07 am
Twistus renge_karen to nie ja pisałam >< ja te na czerwono to mi wpisał BeeWolf => jak zes to zrobił???????? jako mod moze editowac Twoje posty ja takze...tak wogole nie musial pisac na czerwono ani sie podpisywac wtedy byloby wszystko na Ciebie blaugh mrgreen Acha... i wszystko jasne..............
NIEŁADNIE ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 9:24 am
Omega Sun renge_karen Oddział .... tanczac w koło i jak kurcze jest wesoło.... ... zbierzemy w kupe .... zerzmieny..... w dupe....-BeeWolf biggrin ladny dajemy przyklad panie moderatorze blaugh Ty niedajesz to ja daje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 9:56 am
Jaka zgodnosc co do minuty w pisaniu posta i tresci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 9:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 9:57 am
degenerat Jaka zgodnosc co do minuty w pisaniu posta i tresci xp no moze tak idealnie to nie dokladnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 9:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 9:58 am
Anuko degenerat Jaka zgodnosc co do minuty w pisaniu posta i tresci xp no moze tak idealnie to nie dokladnie wink Ale prawie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 9:58 am
skoro juz sie czujecie przywitani to ja juz pojde 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 9:59 am
Twistus skoro juz sie czujecie przywitani to ja juz pojde 3nodding Nie odchodz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|