|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 8:21 am
Aidanna i cio tam u Ciebie....? ja jutro nie ide do szkoly rofl !!!!!!!!!!!!! Dlaczego O.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 8:22 am
Aidanna leci do pokoju i wraca w fatuszku* ja sie zgadzam xd Loka to trza najpierw isc na zakupy xd * wyciaga z szafy swoj wozek na zakupy z rakieta odrzutowa *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 8:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 8:23 am
rofl psooj zabawa przyszla mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 8:24 am
Twistus rofl psooj zabawa przyszla mrgreen twisted nieee no nie jest tak zle rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 8:25 am
Twistus rofl psooj zabawa przyszla mrgreen twisted oh nie! ratuj sie kto może! gonk stare rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 8:26 am
renge_karen Aidanna i cio tam u Ciebie....? ja jutro nie ide do szkoly rofl !!!!!!!!!!!!! Dlaczego O.Obo mamy dni otwarte i nie chca nas w szkole xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 8:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Twistus rofl psooj zabawa przyszla mrgreen twisted oh nie! ratuj sie kto może! gonk stare rofl rofl rofl rofl RUN AWAY!!!!! gonk rofl xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Twistus rofl psooj zabawa przyszla mrgreen twisted oh nie! ratuj sie kto może! gonk stare rofl rofl rofl rofl crying znaczy mam sobie pojsc crying gonk rofl rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 8:28 am
Aidanna renge_karen Aidanna i cio tam u Ciebie....? ja jutro nie ide do szkoly rofl !!!!!!!!!!!!! Dlaczego O.Obo mamy dni otwarte i nie chca nas w szkole xd ninja cobyscie ludzi nie straszyli by nie patrzyli co moze sie stac z ludzmi jak przyjda do waszej szkoly mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 8:29 am
Rin_Youkai Aidanna leci do pokoju i wraca w fatuszku* ja sie zgadzam xd Loka to trza najpierw isc na zakupy xd * wyciaga z szafy swoj wozek na zakupy z rakieta odrzutowa * *patrzy na reke zawinieta w bandaz* ja na zakupy nie ide, zem sie wywalila na schodach i stlukla lapke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 8:31 am
Twistus ninja cobyscie ludzi nie straszyli by nie patrzyli co moze sie stac z ludzmi jak przyjda do waszej szkoly mrgreen twisted bo ktos wygadal nauczycielom ze chcemy rozdawac ulotki jaka ta nasza szkola glupia i wogole xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 8:31 am
Aidanna renge_karen Aidanna i cio tam u Ciebie....? ja jutro nie ide do szkoly rofl !!!!!!!!!!!!! Dlaczego O.Obo mamy dni otwarte i nie chca nas w szkole xd nas tez nie chcieli we wtorek to nas wygonili na nudny film o ślaskim strajku w kopalni :/ i straciliśmy 7,40zł D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 8:33 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna leci do pokoju i wraca w fatuszku* ja sie zgadzam xd Loka to trza najpierw isc na zakupy xd * wyciaga z szafy swoj wozek na zakupy z rakieta odrzutowa * *patrzy na reke zawinieta w bandaz* ja na zakupy nie ide, zem sie wywalila na schodach i stlukla lapke xp Uuu _-_ bidaczka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|