|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:53 pm
Aidanna BeeWolf_san Aidanna nie jestes kwazimodo... jestes ten koles ze strasznego filmu 2 ten paskuda z ta raczka gonk xd rofl Ze eheco ty gawarisz do ja. ? ja nieznaju roskji jezyk czy jakos tak xp logika dziewcze rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:53 pm
Terrorystka Frania zeby mnie maupa nie widzial domokun to sie chowaj... bo napewno ta mapa sie gdzies czai scream gonk domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:54 pm
Aidanna BeeWolf_san Aidanna nie jestes kwazimodo... jestes ten koles ze strasznego filmu 2 ten paskuda z ta raczka gonk xd rofl Ze eheco ty gawarisz do ja. ? ja nieznaju roskji jezyk czy jakos tak xp rofl ale to raczej chyba nie jest rosyjski rofl ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:54 pm
Terrorystka Frania Aidanna BeeWolf_san Aidanna nie jestes kwazimodo... jestes ten koles ze strasznego filmu 2 ten paskuda z ta raczka gonk xd rofl Ze eheco ty gawarisz do ja. ? ja nieznaju roskji jezyk czy jakos tak xp logika dziewcze rofl no ja wiem ze costam mowisz do mnie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:55 pm
Aidanna Terrorystka Frania zeby mnie maupa nie widzial domokun to sie chowaj... bo napewno ta mapa sie gdzies czai scream gonk domokun xd tak uwazasz? *niucha* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:56 pm
Twistus Aidanna BeeWolf_san Aidanna nie jestes kwazimodo... jestes ten koles ze strasznego filmu 2 ten paskuda z ta raczka gonk xd rofl Ze eheco ty gawarisz do ja. ? ja nieznaju roskji jezyk czy jakos tak xp rofl ale to raczej chyba nie jest rosyjski rofl ninja ale mnie to brat mowil... a on sie ''uczy'' rosyjskiego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:56 pm
Twistus Aidanna BeeWolf_san Aidanna nie jestes kwazimodo... jestes ten koles ze strasznego filmu 2 ten paskuda z ta raczka gonk xd rofl Ze eheco ty gawarisz do ja. ? ja nieznaju roskji jezyk czy jakos tak xp rofl ale to raczej chyba nie jest rosyjski rofl ninja jakis połamaniec, ale da sie połapać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania zeby mnie maupa nie widzial domokun to sie chowaj... bo napewno ta mapa sie gdzies czai scream gonk domokun xd tak uwazasz? *niucha* ninja nie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:59 pm
Aidanna ale mnie to brat mowil... a on sie ''uczy'' rosyjskiego xp chyba mu chodzilo "szto Ty gawarisz do mienia?" chyba brata zmylilo to "gawarisz"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 1:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 1:05 pm
Twistus Aidanna ale mnie to brat mowil... a on sie ''uczy'' rosyjskiego xp chyba mu chodzilo "szto Ty gawarisz do mienia?" chyba brata zmylilo to "gawarisz"ja nie wiem... uczy sie pol roku a debil nic nie umie domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 1:05 pm
ale mam zajebiste cycuszki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 1:06 pm
Aidanna Twistus Aidanna ale mnie to brat mowil... a on sie ''uczy'' rosyjskiego xp chyba mu chodzilo "szto Ty gawarisz do mienia?" chyba brata zmylilo to "gawarisz"ja nie wiem... uczy sie pol roku a debil nic nie umie domokun xp moze niewiecie ale jestem Ruskiem z krwi i kości....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|