|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 11:45 am
Omega Sun EvilYuki ide sobie, ojciec mnie wygania... poza tym, "M jak Miłość" i te sprawy... xd to ktos to jeszcze oglada? eek ninja no ba... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:11 pm
Omega Sun Aidanna Omega Sun EvilYuki ide sobie, ojciec mnie wygania... poza tym, "M jak Miłość" i te sprawy... xd to ktos to jeszcze oglada? eek co do telewizji... na tvn7 podobno dobry film na podstawie ksiazki Stevena Kinga jest whee nie wiem, ja w ogole malo tv ogladam sweatdrop Chyba, ze juz na prawde cos fajnego leci albo programy kulinarne whee a ja ostatnio tv ogladalam... hmm.... eek ? nie pamietam... chyba mieisac temu... a tv stoi i sie kurzy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:24 pm
Według Teori Względnosci Einsteina wytyczam linie światła w cztero wymiarowej przestrzeni. To jest definicja lenistwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:29 pm
*siedzi w fotelu*
tak Bee... jestes len i to juz wszyscy dobrze wiedza....
a co ja se slucham... Arcany - lovelorn heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:30 pm
Aidanna *siedzi w fotelu* tak Bee... jestes len i to juz wszyscy dobrze wiedza.... a co ja se slucham... Arcany - lovelorn heart 4laugh docenia mnie ktos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:33 pm
BeeWolf_san Aidanna *siedzi w fotelu* tak Bee... jestes len i to juz wszyscy dobrze wiedza.... a co ja se slucham... Arcany - lovelorn heart 4laugh docenia mnie ktos. jak sie cieszy kwazimodo xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:38 pm
Aidanna BeeWolf_san Aidanna *siedzi w fotelu* tak Bee... jestes len i to juz wszyscy dobrze wiedza.... a co ja se slucham... Arcany - lovelorn heart 4laugh docenia mnie ktos. jak sie cieszy kwazimodo xd rofl >łeee łepznie w jej strone i wyciaga do niej pokrzywiona raczke< błeeee Nie jestem kwazimodo >przewraca sie na lewo pod cierzarem garba<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:41 pm
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna *siedzi w fotelu* tak Bee... jestes len i to juz wszyscy dobrze wiedza.... a co ja se slucham... Arcany - lovelorn heart 4laugh docenia mnie ktos. jak sie cieszy kwazimodo xd rofl >łeee łepznie w jej strone i wyciaga do niej pokrzywiona raczke< błeeee Nie jestem kwazimodo >przewraca sie na lewo pod cierzarem garba< nie jestes kwazimodo... jestes ten koles ze strasznego filmu 2 ten paskuda z ta raczka gonk xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:46 pm
zeby mnie maupa nie widzial domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:48 pm
Aidanna nie jestes kwazimodo... jestes ten koles ze strasznego filmu 2 ten paskuda z ta raczka gonk xd rofl Ze eheco ty gawarisz do ja. ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:51 pm
BeeWolf_san Aidanna nie jestes kwazimodo... jestes ten koles ze strasznego filmu 2 ten paskuda z ta raczka gonk xd rofl Ze eheco ty gawarisz do ja. ? ja nieznaju roskji jezyk czy jakos tak xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 12:51 pm
BeeWolf_san Aidanna nie jestes kwazimodo... jestes ten koles ze strasznego filmu 2 ten paskuda z ta raczka gonk xd rofl Ze eheco ty gawarisz do ja. ? nie, ten obok mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|