|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:34 am
Rin_Youkai jaki slodki wystroik dzis mamy mrgreen mrgreen zawsze taki jest mrgreen rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:34 am
http://img.photobucket.com/albums/v424/beewolf/maupa-jest-gupia.jpg
wybacz Beeczus ale zminilam img na adres bo rozciagalo strone wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Rin_Youkai Aidanna EvilYuki Aidanna z ameryki.... (rymuje sie xp ) czujesz stajla, zią. *wozi sie w swoich spodniach wiszacych na wpol tylka i koszulce ze slodkim krolikiem* xd rofl osz kusza xp to sa sk8ty XD nie... spodnie sa o rozmiar za duze i nawet jak mam pasek to mi spadaja a ze to sa moje ulubione spodnie to je nosze i sie woze po osiedlu z golymi nerami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:38 am
Twistus Rin_Youkai jaki slodki wystroik dzis mamy mrgreen mrgreen zawsze taki jest mrgreen rofl rofl rofl no, ale dzis wyjatkowo przeslodki mrgreen rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:40 am
Aidanna nie... spodnie sa o rozmiar za duze i nawet jak mam pasek to mi spadaja a ze to sa moje ulubione spodnie to je nosze i sie woze po osiedlu z golymi nerami xd Gole nery JE JE JE XD Teraz mam strone beee xp . Tez kiedys w takich mykalam, lecz teraz na pasie sobie zawiazalam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:45 am
Rin_Youkai Aidanna nie... spodnie sa o rozmiar za duze i nawet jak mam pasek to mi spadaja a ze to sa moje ulubione spodnie to je nosze i sie woze po osiedlu z golymi nerami xd Gole nery JE JE JE XD Teraz mam strone beee xp . Tez kiedys w takich mykalam, lecz teraz na pasie sobie zawiazalam rofl a ja lubie jak mi spadaja xd tshertke zalorze i japonki (jak cieplo jest) i fajnie jest pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:47 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna nie... spodnie sa o rozmiar za duze i nawet jak mam pasek to mi spadaja a ze to sa moje ulubione spodnie to je nosze i sie woze po osiedlu z golymi nerami xd Gole nery JE JE JE XD Teraz mam strone beee xp . Tez kiedys w takich mykalam, lecz teraz na pasie sobie zawiazalam rofl a ja lubie jak mi spadaja xd tshertke zalorze i japonki (jak cieplo jest) i fajnie jest pirate no ja tez lubialam dopoki kolezanki stringow nie ujrzalam xp Loka ja lece rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:48 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna nie... spodnie sa o rozmiar za duze i nawet jak mam pasek to mi spadaja a ze to sa moje ulubione spodnie to je nosze i sie woze po osiedlu z golymi nerami xd Gole nery JE JE JE XD Teraz mam strone beee xp . Tez kiedys w takich mykalam, lecz teraz na pasie sobie zawiazalam rofl a ja lubie jak mi spadaja xd tshertke zalorze i japonki (jak cieplo jest) i fajnie jest pirate a ja lubie nosic spodnice, ale rzadko to robie. Ostatnio zakupilam taka jedna slodka, w ktorej bede imprezowac w dojczlandach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:56 am
EvilYuki Aidanna Rin_Youkai Aidanna nie... spodnie sa o rozmiar za duze i nawet jak mam pasek to mi spadaja a ze to sa moje ulubione spodnie to je nosze i sie woze po osiedlu z golymi nerami xd Gole nery JE JE JE XD Teraz mam strone beee xp . Tez kiedys w takich mykalam, lecz teraz na pasie sobie zawiazalam rofl a ja lubie jak mi spadaja xd tshertke zalorze i japonki (jak cieplo jest) i fajnie jest pirate a ja lubie nosic spodnice, ale rzadko to robie. Ostatnio zakupilam taka jedna slodka, w ktorej bede imprezowac w dojczlandach. osz... ja tez lubie spodnice xd ale za zimno jeszcze jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 11:04 am
Aidanna osz... ja tez lubie spodnice xd ale za zimno jeszcze jest xp cool mam taka fajna, sztruksowa, czarna, loliciarska cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 11:07 am
ide sobie, ojciec mnie wygania...
poza tym, "M jak Miłość" i te sprawy... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 11:14 am
EvilYuki ide sobie, ojciec mnie wygania... poza tym, "M jak Miłość" i te sprawy... xd to ktos to jeszcze oglada? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 11:28 am
Omega Sun EvilYuki ide sobie, ojciec mnie wygania... poza tym, "M jak Miłość" i te sprawy... xd to ktos to jeszcze oglada? eek co do telewizji... na tvn7 podobno dobry film na podstawie ksiazki Stevena Kinga jest whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 11:29 am
4laugh Dobry 4laugh
...huh ? jest tu ktos? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 11:45 am
Aidanna Omega Sun EvilYuki ide sobie, ojciec mnie wygania... poza tym, "M jak Miłość" i te sprawy... xd to ktos to jeszcze oglada? eek co do telewizji... na tvn7 podobno dobry film na podstawie ksiazki Stevena Kinga jest whee nie wiem, ja w ogole malo tv ogladam sweatdrop Chyba, ze juz na prawde cos fajnego leci albo programy kulinarne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|