|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:11 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki ninja *czai sie za krzakiem* ninja A zaraz wyskoczysz i pokarzesz co masz tam o tam. a wafel, nie pokażę mrgreen A za lizaczka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:12 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki ninja *czai sie za krzakiem* ninja *strzla do niej z pantaballa* ninja pirate *zgina sie w p�ł, uderzona pociskiem* Aidy, ziąąąmie, zwariowałaś?! *pada nieprzytomna na ziemie* nie rofl *biegnie do niej 8 przykrywa ja liscmi i patykam8 i ucieka z miejsca zdarzenia* ninja Aidy, a ja dostalam dzis 5 z angola lol no normalnie sie wyrabiam... cool A cio tam u Aidy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:12 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki ninja *czai sie za krzakiem* ninja A zaraz wyskoczysz i pokarzesz co masz tam o tam. a wafel, nie pokażę mrgreen A za lizaczka? musiałabym sie dłużej zastanowić... nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:13 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki ninja *czai sie za krzakiem* ninja *strzla do niej z pantaballa* ninja pirate *zgina sie w p�ł, uderzona pociskiem* Aidy, ziąąąmie, zwariowałaś?! *pada nieprzytomna na ziemie* nie rofl *biegnie do niej 8 przykrywa ja liscmi i patykam8 i ucieka z miejsca zdarzenia* ninja Aidy, a ja dostalam dzis 5 z angola lol no normalnie sie wyrabiam... cool A cio tam u Aidy? xd uaa... pisalam kartkowke i dostalam pierwsza w zyciu dwoje z histy gonk no i matma... matma jak matma... do poprawy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:16 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki ninja *czai sie za krzakiem* ninja A zaraz wyskoczysz i pokarzesz co masz tam o tam. a wafel, nie pokażę mrgreen A za lizaczka? musiałabym sie dłużej zastanowić... nie.Przemyśl to jeszcze,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:18 am
Aidanna uaa... pisalam kartkowke i dostalam pierwsza w zyciu dwoje z histy gonk no i matma... matma jak matma... do poprawy xp A ja mam jakis kretyński egzamin jutro :d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie. ide matce obciąć włosy, nie bedzie mnie przez jakis czas... jak obetne krzywo, to mam polamie mi rece i juz do was nie napisze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:22 am
BeeWolf_san Aidanna uaa... pisalam kartkowke i dostalam pierwsza w zyciu dwoje z histy gonk no i matma... matma jak matma... do poprawy xp A ja mam jakis kretyński egzamin jutro :d proponuje sie pouczyc... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 10:22 am
BeeWolf_san Aidanna uaa... pisalam kartkowke i dostalam pierwsza w zyciu dwoje z histy gonk no i matma... matma jak matma... do poprawy xp A ja mam jakis kretyński egzamin jutro :d a ja sparwdzian z chemi i fizyki gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|