|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:49 am
Omega Sun (czesc) Edit-BeeWolf: Czesc dziewoszko, z kad sie u nas wziełaś? może sie przedstawisz wujciowi BeeWolfowi i na kolanko wskoczysz ?A wiec wujciu Bee jestem Omi, czyzbys mial skleroze ? blaugh *siada nieufnie na kolankach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:56 am
BeeWolf_san Delein Odnosnie czego? Odbytu? Przeto widziales moje czolo... A coś ty sie tak tego odbytu uczepiła, mowie o tym dotykaniu. Trza bylo napisac, ze o dotykaniu kurde. Nie to nie. WNMP: A Perfect Circle- Peace, Love And Understanding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 9:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 9:10 am
Delein BeeWolf_san Delein Odnosnie czego? Odbytu? Przeto widziales moje czolo... A coś ty sie tak tego odbytu uczepiła, mowie o tym dotykaniu. Trza bylo napisac, ze o dotykaniu kurde. Nie to nie. WNMP: A Perfect Circle- Peace, Love And Understanding no mozna byłosie domyslec ze o dotykanie a nie o odbyt na czole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 9:12 am
BeeWolf_san no mozna byłosie domyslec ze o dotykanie a nie o odbyt na czole Niebaudzo, bo mowilam o trzech rzeczach w swojej wypowiedzi :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 9:13 am
Delein BeeWolf_san no mozna byłosie domyslec ze o dotykanie a nie o odbyt na czole Niebaudzo, bo mowilam o trzech rzeczach w swojej wypowiedzi :3 puci puci chcesz wafelka :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 9:15 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san no mozna byłosie domyslec ze o dotykanie a nie o odbyt na czole Niebaudzo, bo mowilam o trzech rzeczach w swojej wypowiedzi :3 puci puci chcesz wafelka :* Ty mnie tutaj nie tutaj cwaniaczku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 9:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 9:20 am
Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san no mozna byłosie domyslec ze o dotykanie a nie o odbyt na czole Niebaudzo, bo mowilam o trzech rzeczach w swojej wypowiedzi :3 puci puci chcesz wafelka :* Ty mnie tutaj nie tutaj cwaniaczku. No co ? > robi sarnie oczeta < Juz niechcesz sie bawic zemna pani.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 9:22 am
BeeWolf_san No co ? > robi sarnie oczeta < Juz niechcesz sie bawic zemna pani.? Zalezy w co wink mrgreen A zawieziesz mnie do Irlandii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 9:29 am
Delein BeeWolf_san No co ? > robi sarnie oczeta < Juz niechcesz sie bawic zemna pani.? Zalezy w co wink mrgreen A zawieziesz mnie do Irlandii? co najwyrzej na irlandzki Ill
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 9:30 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san No co ? > robi sarnie oczeta < Juz niechcesz sie bawic zemna pani.? Zalezy w co wink mrgreen A zawieziesz mnie do Irlandii? co najwyrzej na irlandzki Ill gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 9:37 am
Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san No co ? > robi sarnie oczeta < Juz niechcesz sie bawic zemna pani.? Zalezy w co wink mrgreen A zawieziesz mnie do Irlandii? co najwyrzej na irlandzki Ill gonk crying No co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|