|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:34 am
BeeWolf_san Pewnie o to, że powinien sie leczyc. O ja jutro na USG ide....o rany rany...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:35 am
Delein BeeWolf_san te pszczole ktora tu widzicie.... Zbierzmy sie chłopaki w kupe wydy... Maje w dupe *pokes him* Co mnie tu z paluchami, majtki masz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:36 am
Delein BeeWolf_san Pewnie o to, że powinien sie leczyc. O ja jutro na USG ide....o rany rany... zdarza sie, a co spodziewasz sie czegos konkretnego ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:36 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san te pszczole ktora tu widzicie.... Zbierzmy sie chłopaki w kupe wydy... Maje w dupe *pokes him* Co mnie tu z paluchami, majtki masz ? Jak zawsze... ..no prawie. Co sie moich paluchow brzydzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:37 am
BeeWolf_san Pewnie o to, że powinien sie leczyc. pewnie tak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:37 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Pewnie o to, że powinien sie leczyc. O ja jutro na USG ide....o rany rany... zdarza sie, a co spodziewasz sie czegos konkretnego ? no wlasnie nie wiem, moze to wyrostek, ale kumpel twierdzi, ze mam ciaze pozamaciczna w ramieniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:39 am
(czesc)
Edit-BeeWolf: Czesc dziewoszko, z kad sie u nas wziełaś? może sie przedstawisz wujciowi BeeWolfowi i na kolanko wskoczysz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:39 am
Delein Jak zawsze... ..no prawie. Co sie moich paluchow brzydzisz? A no to dobrze oddaj w takim razie je mi. Nie brzydze sie ich tylko tego czego dodtyały przed tym jak dotkneły mnie. Ciarza pozamaciczna w ramieniu to fajnie, mozg w kolanie ciarza w ramieniu, odbyt na czole.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:40 am
*wali glowa o stol* bosze nienawidze fizyki... *mysli* A nie! kocham fizyke!! *sztucznie sie usmiecha* mamy byc pozytywnie nastawieni do przedmiotow ktorych nie robimy... rada naszego wtchowawcy... bosz rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:43 am
BeeWolf_san Delein Jak zawsze... ..no prawie. Co sie moich paluchow brzydzisz? A no to dobrze oddaj w takim razie je mi. Nie brzydze sie ich tylko tego czego dodtyały przed tym jak dotkneły mnie. Ciarza pozamaciczna w ramieniu to fajnie, mozg w kolanie ciarza w ramieniu, odbyt na czole. nie no bez przesadyzmu, odbyt mam na swoim miejscu... Nie dam ci, bo to moje beloved sa. Budyniu dotykaly...bo nioslam talerz z budyniem i sie o krzeslo potknelam...ale ja przeciez mam nadludzki refleks i tylko troche mi sie ulalo z talerza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:44 am
Delein BeeWolf_san Delein Jak zawsze... ..no prawie. Co sie moich paluchow brzydzisz? A no to dobrze oddaj w takim razie je mi. Nie brzydze sie ich tylko tego czego dodtyały przed tym jak dotkneły mnie. Ciarza pozamaciczna w ramieniu to fajnie, mozg w kolanie ciarza w ramieniu, odbyt na czole. nie no bez przesadyzmu, odbyt mam na swoim miejscu... Nie dam ci, bo to moje beloved sa. Budyniu dotykaly...bo nioslam talerz z budyniem i sie o krzeslo potknelam...ale ja przeciez mam nadludzki refleks i tylko troche mi sie ulalo z talerza... NIEWIERZECI ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:46 am
BeeWolf_san Delein taka jakas ona nie no bez przesadyzmu, odbyt mam na swoim miejscu... Nie dam ci, bo to moje beloved sa. Budyniu dotykaly...bo nioslam talerz z budyniem i sie o krzeslo potknelam...ale ja przeciez mam nadludzki refleks i tylko troche mi sie ulalo z talerza... NIEWIERZECI ja. Odnosnie czego? Odbytu? Przeto widziales moje czolo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:48 am
Delein Odnosnie czego? Odbytu? Przeto widziales moje czolo... A coś ty sie tak tego odbytu uczepiła, mowie o tym dotykaniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|