|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:19 am
*wchodzi w kocyku* zimno! no kto to widzial zeby w wiosne snieg padal... lepiej... SYPAL gonk *siada w fotelu przed kominkiem* pff!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:21 am
maupa a wlasnie Ozz jakiej marki masz kamere internetowa i ile za nia placiles? ja mam kamere video wbudowana w laptopa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:21 am
maupa renge_karen Elo....
CZy mozecie mi powiedziec jak sie daje obrazki (swoje) do deviantART'a??? jakies zacmienie mam i nie pamietam XP nie jestem tam zarejestrowany, ale pewnie przez dysk albo host 3nodding no co nikt nie wie..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:26 am
Ozzwald maupa a wlasnie Ozz jakiej marki masz kamere internetowa i ile za nia placiles? ja mam kamere video wbudowana w laptopa... i co sie chwalisz.... xp jak bede przy kasie to tez bede miec kamereke... albo tacie gwizdne ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:26 am
Ozzwald maupa a wlasnie Ozz jakiej marki masz kamere internetowa i ile za nia placiles? ja mam kamere video wbudowana w laptopa... to zle blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:27 am
renge_karen maupa renge_karen Elo....
CZy mozecie mi powiedziec jak sie daje obrazki (swoje) do deviantART'a??? jakies zacmienie mam i nie pamietam XP nie jestem tam zarejestrowany, ale pewnie przez dysk albo host 3nodding no co nikt nie wie..............Masz taki magiczny przycisk "submit"....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:28 am
Delein renge_karen maupa renge_karen Elo....
CZy mozecie mi powiedziec jak sie daje obrazki (swoje) do deviantART'a??? jakies zacmienie mam i nie pamietam XP nie jestem tam zarejestrowany, ale pewnie przez dysk albo host 3nodding no co nikt nie wie..............Masz taki magiczny przycisk "submit".... zdradzilas nas ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:29 am
Delein renge_karen maupa renge_karen Elo....
CZy mozecie mi powiedziec jak sie daje obrazki (swoje) do deviantART'a??? jakies zacmienie mam i nie pamietam XP nie jestem tam zarejestrowany, ale pewnie przez dysk albo host 3nodding no co nikt nie wie..............Masz taki magiczny przycisk "submit".... No mam razz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:31 am
Witam i od razu żegnam, bo cholera jasna, mam od ch... pyty z chemii zadane... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
te pszczole ktora tu widzicie....
Zbierzmy sie chłopaki w kupe wydy... Maje w dupe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
o twoje kolorowe majtki w ktorych bylas w Warszawie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:33 am
BeeWolf_san te pszczole ktora tu widzicie.... Zbierzmy sie chłopaki w kupe wydy... Maje w dupe *pokes him*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:33 am
Pewnie o to, że powinien sie leczyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:34 am
Ozzwald o twoje kolorowe majtki w ktorych bylas w Warszawie... nu nu w praniu sa, a co? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|