|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 7:25 am
maupa Ozzwald maupa lotto... zniszczyc amerykanska szmire! 'mode na sukces' gonk ja nie mysle o kwotach nie opodatkowanych.. ja tylko i wylacznie o takich na reke... na takowe musze poczekac... a wlasnie skad wziales takiego nicka... bo nie jestem pewien xp w roku ee 1999 mialem pseudo ozzy, ale pare lat pozniej Kukus na imprezie mowil do mnie ozzwlad... (wygladalo to jak forma grzecznosciowa... czyli np Jas -> Jan) no i od tamtego czasu podpisuje sie ozzwald....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 7:29 am
Ozzwald w roku ee 1999 mialem pseudo ozzy, ale pare lat pozniej Kukus na imprezie mowil do mnie ozzwlad... (wygladalo to jak forma grzecznosciowa... czyli np Jas -> Jan) no i od tamtego czasu podpisuje sie ozzwald.... ahum. to dobrze bo juz myslalem ze innego zrodla informacji sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 7:36 am
maupa Ozzwald w roku ee 1999 mialem pseudo ozzy, ale pare lat pozniej Kukus na imprezie mowil do mnie ozzwlad... (wygladalo to jak forma grzecznosciowa... czyli np Jas -> Jan) no i od tamtego czasu podpisuje sie ozzwald.... ahum. to dobrze bo juz myslalem ze innego zrodla informacji sweatdrop niektorzy mysla ze od pana Oswalda ktory podobno zabil J.F.K
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 7:38 am
Ozzwald maupa Ozzwald w roku ee 1999 mialem pseudo ozzy, ale pare lat pozniej Kukus na imprezie mowil do mnie ozzwlad... (wygladalo to jak forma grzecznosciowa... czyli np Jas -> Jan) no i od tamtego czasu podpisuje sie ozzwald.... ahum. to dobrze bo juz myslalem ze innego zrodla informacji sweatdrop niektorzy mysla ze od pana Oswalda ktory podobno zabil J.F.K mi akurat przyszla mysl ze z pewnego serialu komediowego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 7:41 am
maupa Ozzwald maupa Ozzwald w roku ee 1999 mialem pseudo ozzy, ale pare lat pozniej Kukus na imprezie mowil do mnie ozzwlad... (wygladalo to jak forma grzecznosciowa... czyli np Jas -> Jan) no i od tamtego czasu podpisuje sie ozzwald.... ahum. to dobrze bo juz myslalem ze innego zrodla informacji sweatdrop niektorzy mysla ze od pana Oswalda ktory podobno zabil J.F.K mi akurat przyszla mysl ze z pewnego serialu komediowego 3nodding a fakt.... ale to nie ma zadnego zwiazku.... moj nick to droga ewolucji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 7:43 am
Ozzwald a fakt.... ale to nie ma zadnego zwiazku.... moj nick to droga ewolucji no tak, powiedzmy ze ozzwald w tym filmie nie byl najinteligetniejsza osoba xd dlatego tez myslalem ze ten nick to na jaja 3nodding szlag od jutra juz nie mam neta, ciekawe na ile czasu rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 7:48 am
maupa Ozzwald a fakt.... ale to nie ma zadnego zwiazku.... moj nick to droga ewolucji no tak, powiedzmy ze ozzwald w tym filmie nie byl najinteligetniejsza osoba xd dlatego tez myslalem ze ten nick to na jaja 3nodding szlag od jutra juz nie mam neta, ciekawe na ile czasu rolleyes oswald to jeszcze "rzadzacy z woli bogow" neciuku nie bedzie... ja by wtedy ze szkoly do domu nie wracal....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 7:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 7:53 am
Ozzwald maupa Ozzwald a fakt.... ale to nie ma zadnego zwiazku.... moj nick to droga ewolucji no tak, powiedzmy ze ozzwald w tym filmie nie byl najinteligetniejsza osoba xd dlatego tez myslalem ze ten nick to na jaja 3nodding szlag od jutra juz nie mam neta, ciekawe na ile czasu rolleyes oswald to jeszcze "rzadzacy z woli bogow" neciuku nie bedzie... ja by wtedy ze szkoly do domu nie wracal.... taaa.... u mnie w gimie 1 godz. infy na tydzien -.- daj spokoj, a teraz i tak neo mam w domu, lecz jutro odlanczaja bo umowa sie skonczyla, taki zonk ;/ no coz teraz musze byc 'grzeczny' (to az smieszne) zeby wyblagac chello rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 7:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 7:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:08 am
Elo....
CZy mozecie mi powiedziec jak sie daje obrazki (swoje) do deviantART'a??? jakies zacmienie mam i nie pamietam XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:11 am
renge_karen Elo....
CZy mozecie mi powiedziec jak sie daje obrazki (swoje) do deviantART'a??? jakies zacmienie mam i nie pamietam XP nie jestem tam zarejestrowany, ale pewnie przez dysk albo host 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:13 am
a wlasnie Ozz jakiej marki masz kamere internetowa i ile za nia placiles?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|