|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 5:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 6:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 6:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 6:12 am
oi oi topie sie Ktos tam ktos tam ratuj mnie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 6:20 am
Rin_Youkai oi oi topie sie Ktos tam ktos tam ratuj mnie ninja nie umiem plywac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 6:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 6:31 am
Ozzwald Rin_Youkai oi oi topie sie Ktos tam ktos tam ratuj mnie ninja nie umiem plywac.... to nic XD Ratuje zawsze dziewczyna, ktora wskakuje za toba do skakanki ninja co za brutalna zabawa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 6:35 am
Rin_Youkai Ozzwald Rin_Youkai oi oi topie sie Ktos tam ktos tam ratuj mnie ninja nie umiem plywac.... to nic XD Ratuje zawsze dziewczyna, ktora wskakuje za toba do skakanki ninja co za brutalna zabawa ninja *heroicznie(czyt. bez pomyslunku) rzuca sie jej na ratunek i sam sie topi* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 6:37 am
Ozzwald *heroicznie(czyt. bez pomyslunku) rzuca sie jej na ratunek i sam sie topi* wink Co za poswiecenie xd * bije brawo * A ja teraz mykam totka wyslac xp przydalo by sie z 3 mln zlotych ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 6:44 am
Rin_Youkai Ozzwald *heroicznie(czyt. bez pomyslunku) rzuca sie jej na ratunek i sam sie topi* wink Co za poswiecenie xd * bije brawo * A ja teraz mykam totka wyslac xp przydalo by sie z 3 mln zlotych ninja mi styknie 100 tys. pln
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 6:51 am
Ozzwald Rin_Youkai Ozzwald *heroicznie(czyt. bez pomyslunku) rzuca sie jej na ratunek i sam sie topi* wink Co za poswiecenie xd * bije brawo * A ja teraz mykam totka wyslac xp przydalo by sie z 3 mln zlotych ninja mi styknie 100 tys. pln podatek od marzen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 7:09 am
maupa Ozzwald Rin_Youkai Ozzwald *heroicznie(czyt. bez pomyslunku) rzuca sie jej na ratunek i sam sie topi* wink Co za poswiecenie xd * bije brawo * A ja teraz mykam totka wyslac xp przydalo by sie z 3 mln zlotych ninja mi styknie 100 tys. pln podatek od marzen ninja jaki podatek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 7:11 am
lotto... zniszczyc amerykanska szmire! 'mode na sukces' gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 7:18 am
maupa lotto... zniszczyc amerykanska szmire! 'mode na sukces' gonk ja nie mysle o kwotach nie opodatkowanych.. ja tylko i wylacznie o takich na reke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 7:20 am
Ozzwald maupa lotto... zniszczyc amerykanska szmire! 'mode na sukces' gonk ja nie mysle o kwotach nie opodatkowanych.. ja tylko i wylacznie o takich na reke... na takowe musze poczekac... a wlasnie skad wziales takiego nicka... bo nie jestem pewien xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|