|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 1:23 am
maupa Rin_Youkai Twistus dzindybry czemu to ne w szkole :>? a jakos mi sie zaspalo xd i w ogole na jutro mam wielki spr z jisty, a nic nie umiem , wiec sie poucze dzis chociaz, bo lekcje normlanie koncze o 16 :/ wczoraj tez nie musialas? ;> twisted wlasnie wczoraj bylam xp Musialam spr napisac z anglika xp xp xp U nas bylo tylko 10 osob w klasie i dostalismy takie ochrznay od dyra za tych co nie ma =,='' zadal nam 10 zadan na czwartek, a kazde te zadanie to z godzine sie robi :/. jeszcze sie wydzieral, ze my tej szkoly nie skonczymy =____=''. Daj spokuj gdzioe ja chodze xp Ostatnio byl konkurs ogolno szkolny i dostalismy takie rozkaz: Musicie wygrac! Nasza szkola zawsze wszystko wygrywa! To tradycja i wy poprostu musicie wygrać! --> im odbilo ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 1:28 am
Rin_Youkai wlasnie wczoraj bylam xp Musialam spr napisac z anglika xp xp xp U nas bylo tylko 10 osob w klasie i dostalismy takie ochrznay od dyra za tych co nie ma =,='' zadal nam 10 zadan na czwartek, a kazde te zadanie to z godzine sie robi :/. jeszcze sie wydzieral, ze my tej szkoly nie skonczymy =____=''. Daj spokuj gdzioe ja chodze xp Ostatnio byl konkurs ogolno szkolny i dostalismy takie rozkaz: Musicie wygrac! Nasza szkola zawsze wszystko wygrywa! To tradycja i wy poprostu musicie wygrać! --> im odbilo =='' nie tlumacz sie... bo i tak nie wierze blaugh wink a do mnie zaraz eMka (Frania) przychodzi to poszalejemy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 1:31 am
maupa Rin_Youkai wlasnie wczoraj bylam xp Musialam spr napisac z anglika xp xp xp U nas bylo tylko 10 osob w klasie i dostalismy takie ochrznay od dyra za tych co nie ma =,='' zadal nam 10 zadan na czwartek, a kazde te zadanie to z godzine sie robi :/. jeszcze sie wydzieral, ze my tej szkoly nie skonczymy =____=''. Daj spokuj gdzioe ja chodze xp Ostatnio byl konkurs ogolno szkolny i dostalismy takie rozkaz: Musicie wygrac! Nasza szkola zawsze wszystko wygrywa! To tradycja i wy poprostu musicie wygrać! --> im odbilo =='' nie tlumacz sie... bo i tak nie wierze blaugh wink a do mnie zaraz eMka (Frania) przychodzi to poszalejemy xd -_-''' ,a wiesz co to za szkola, gdzie z klasy potrafia sie wszyscy na medycyne dostac ==''. No to walsnie taka szkola XD. Ooooooo to ja nie wiedzialam, ze sie znacie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 1:35 am
Rin_Youkai maupa Rin_Youkai wlasnie wczoraj bylam xp Musialam spr napisac z anglika xp xp xp U nas bylo tylko 10 osob w klasie i dostalismy takie ochrznay od dyra za tych co nie ma =,='' zadal nam 10 zadan na czwartek, a kazde te zadanie to z godzine sie robi :/. jeszcze sie wydzieral, ze my tej szkoly nie skonczymy =____=''. Daj spokuj gdzioe ja chodze xp Ostatnio byl konkurs ogolno szkolny i dostalismy takie rozkaz: Musicie wygrac! Nasza szkola zawsze wszystko wygrywa! To tradycja i wy poprostu musicie wygrać! --> im odbilo =='' nie tlumacz sie... bo i tak nie wierze blaugh wink a do mnie zaraz eMka (Frania) przychodzi to poszalejemy xd -_-''' ,a wiesz co to za szkola, gdzie z klasy potrafia sie wszyscy na medycyne dostac ==''. No to walsnie taka szkola XD. Ooooooo to ja nie wiedzialam, ze sie znacie xd my sie znamy juz od *liczy* 11 lat mrgreen z paroma (ok.10 osob moze troche wiecej) z gildi tez sie dosc dobrze znam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 1:38 am
3956. Ronan Keating - When You say nothing at all.mp3 [4:15]
komercyjna dzifka ze mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 1:41 am
Twistus 3956. Ronan Keating - When You say nothing at all.mp3 [4:15]
komercyjna dzifka ze mnie crying ja tez jestem szmata, tyle ze nie komercyjna sweatdrop rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 1:42 am
maupa my sie znamy juz od *liczy* 11 lat mrgreen z paroma (ok.10 osob moze troche wiecej) z gildi tez sie dosc dobrze znam ninja ja znam n zywo z 2 osoby XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 1:45 am
Rin_Youkai maupa my sie znamy juz od *liczy* 11 lat mrgreen z paroma (ok.10 osob moze troche wiecej) z gildi tez sie dosc dobrze znam ninja ja znam n zywo z 2 osoby XD znajomosci cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 1:52 am
maupa Rin_Youkai maupa my sie znamy juz od *liczy* 11 lat mrgreen z paroma (ok.10 osob moze troche wiecej) z gildi tez sie dosc dobrze znam ninja ja znam n zywo z 2 osoby XD znajomosci cool nie no wlasciwie 3 XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 2:06 am
Rin_Youkai maupa Rin_Youkai maupa my sie znamy juz od *liczy* 11 lat mrgreen z paroma (ok.10 osob moze troche wiecej) z gildi tez sie dosc dobrze znam ninja ja znam n zywo z 2 osoby XD znajomosci cool nie no wlasciwie 3 XD bo sluchaj, prawda taka: musisz znac ludzi ktorzy znaja ludzi co znaja jeszcze wiecej ludzi cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 2:09 am
nie ma jak to baba... spoznia sie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 2:11 am
maupa bo sluchaj, prawda taka: musisz znac ludzi ktorzy znaja ludzi co znaja jeszcze wiecej ludzi cool a moze latwiej znac ciebie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 2:19 am
dobra, przyszlo ow dziecie... narazie wam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 4:19 am
szmaty dziwki co tu za ludzie sa xd co tam kochani?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|