Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23427 23428 23429 23430 23431 23432 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 1:23 am

maupa
Rin_Youkai
Twistus
Rin_Youkai
witam ninja
dzindybry czemu to ne w szkole :>?
a jakos mi sie zaspalo xd i w ogole na jutro mam wielki spr z jisty, a nic nie umiem , wiec sie poucze dzis chociaz, bo lekcje normlanie koncze o 16 :/
wczoraj tez nie musialas? ;> twisted
wlasnie wczoraj bylam xp Musialam spr napisac z anglika xp xp xp U nas bylo tylko 10 osob w klasie i dostalismy takie ochrznay od dyra za tych co nie ma =,='' zadal nam 10 zadan na czwartek, a kazde te zadanie to z godzine sie robi :/. jeszcze sie wydzieral, ze my tej szkoly nie skonczymy =____=''. Daj spokuj gdzioe ja chodze xp Ostatnio byl konkurs ogolno szkolny i dostalismy takie rozkaz: Musicie wygrac! Nasza szkola zawsze wszystko wygrywa! To tradycja i wy poprostu musicie wygrać! --> im odbilo ==''
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 1:28 am

Rin_Youkai
wlasnie wczoraj bylam xp Musialam spr napisac z anglika xp xp xp U nas bylo tylko 10 osob w klasie i dostalismy takie ochrznay od dyra za tych co nie ma =,='' zadal nam 10 zadan na czwartek, a kazde te zadanie to z godzine sie robi :/. jeszcze sie wydzieral, ze my tej szkoly nie skonczymy =____=''. Daj spokuj gdzioe ja chodze xp Ostatnio byl konkurs ogolno szkolny i dostalismy takie rozkaz: Musicie wygrac! Nasza szkola zawsze wszystko wygrywa! To tradycja i wy poprostu musicie wygrać! --> im odbilo ==''
nie tlumacz sie... bo i tak nie wierze blaugh wink
a do mnie zaraz eMka (Frania) przychodzi to poszalejemy xd

maupa

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 1:31 am

maupa
Rin_Youkai
-_-''' ,a wiesz co to za szkola, gdzie z klasy potrafia sie wszyscy na medycyne dostac ==''. No to walsnie taka szkola XD.

Ooooooo to ja nie wiedzialam, ze sie znacie xd
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 1:35 am

Rin_Youkai
maupa
Rin_Youkai
-_-''' ,a wiesz co to za szkola, gdzie z klasy potrafia sie wszyscy na medycyne dostac ==''. No to walsnie taka szkola XD.

Ooooooo to ja nie wiedzialam, ze sie znacie xd
my sie znamy juz od *liczy* 11 lat mrgreen z paroma (ok.10 osob moze troche wiecej) z gildi tez sie dosc dobrze znam ninja

maupa

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Wed Mar 22, 2006 1:38 am

3956. Ronan Keating - When You say nothing at all.mp3 [4:15]

komercyjna dzifka ze mnie crying
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 1:41 am

Twistus
3956. Ronan Keating - When You say nothing at all.mp3 [4:15]

komercyjna dzifka ze mnie crying
ja tez jestem szmata, tyle ze nie komercyjna sweatdrop rofl

maupa

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 1:42 am

maupa
my sie znamy juz od *liczy* 11 lat mrgreen z paroma (ok.10 osob moze troche wiecej) z gildi tez sie dosc dobrze znam ninja
ja znam n zywo z 2 osoby XD
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 1:45 am

Rin_Youkai
maupa
znajomosci cool

maupa

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 1:52 am

maupa
Rin_Youkai
maupa
znajomosci cool
nie no wlasciwie 3 XD
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 2:06 am

Rin_Youkai
maupa
Rin_Youkai
maupa
znajomosci cool
nie no wlasciwie 3 XD
bo sluchaj, prawda taka: musisz znac ludzi ktorzy znaja ludzi co znaja jeszcze wiecej ludzi cool

maupa

maupa

PostPosted: Wed Mar 22, 2006 2:09 am

nie ma jak to baba... spoznia sie domokun
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 2:11 am

maupa
bo sluchaj, prawda taka: musisz znac ludzi ktorzy znaja ludzi co znaja jeszcze wiecej ludzi cool
a moze latwiej znac ciebie rofl

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

maupa

PostPosted: Wed Mar 22, 2006 2:19 am

dobra, przyszlo ow dziecie... narazie wam 3nodding
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 4:19 am

szmaty dziwki co tu za ludzie sa xd co tam kochani?

Nightcatt

maupa

PostPosted: Wed Mar 22, 2006 4:48 am

ninja
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23427 23428 23429 23430 23431 23432 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games