|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:19 am
Rin_Youkai maupa Rin_Youkai maupa dziwne, ja tak mam od urodzenia blaugh ojej... to fajnie , fajnie ninja XD. Tak w ogole ty masz 7.7 , ja 5.5 XD ( jesli twa data jest prawdziwa ) Hmm lubie ludzi, co maja te same liczby Xd ninja data jest w pelni zmyslona 3nodding Ojej... no szkoda szkoda XD ( chodz rocznik chyba wyszedl teraz na lepsze XD) to ile musz lat _-_? o rok mlodszy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:20 am
EvilYuki Rin_Youkai Zaraz mi oni wszyscy wygina =='' : Relacja z dzisiejszego wypadku kuzyna : 3 dachowania i niezly wyrzut w powietrze ==, az dziw , ze zyje -_-''. Dobrze, ze chociaz jechał pancernym BMW to jakos to bylo. Pomyslcie co by bylo gdyby jechal jakims TICO ninja kto w kogo uderzył? włsnie teraz slucham i sie okazuje, ze on w nic nie uderzyl tylko jechal bardzo szybko i go gdzies zarzucilo ==''' wylondowal na drzewie ( NA ) . To naprawde cud, ze wyszedl bez szfanku za to samochod uuuu =,='' cieniuuutkoo cieniutko z niego zostalo _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:21 am
o to zes mnie zaskoczyl ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oka ide _-_ wypada sie zajac ta sprawa, a nie ja se przed kompem siedze ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:22 am
Rin_Youkai o to zes mnie zaskoczyl ninja wiem, ale ciiii wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:24 am
Rin_Youkai oka ide _-_ wypada sie zajac ta sprawa, a nie ja se przed kompem siedze == pa 4laugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:26 am
*powoli się zbliża, rozporek rozpina, fallusa wyjmuje, oddaje mocz... na ścianę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:30 am
nudy... nudy... nudy... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:55 am
jakos tak sie cicho zrobilo ... chyba wylaczam kompa ... mozna by sie cosik cokolwiek na jutro nauczyc ... a napewno wyspc ... milych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 12:39 pm
sru tu tu tu.... wsadz se w dupe peczek drutu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 1:19 pm
cool
sikała baka na mak nie wiedziała jak a dziad wiedział i pokazał, ale baba kuski nie miała i po swojemu sikała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|