|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:10 am
Gaile de Verte Ja juz nawet nie chce myslec, ze cos moze byc gorsze ninja ja od dzis twierdze, ze nie ma Akumy =w= tzn Boga sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:10 am
EvilYuki Gaile de Verte Ja juz nawet nie chce myslec, ze cos moze byc gorsze ninja Ciało, Gaile, dawnośmy się nie widziały... *CMO~~~~~~~~K* Nie, ciala jeszcze nie daje XD Oye.
Twist - odrobina dobrej woli i wszystko jest mozliwe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:11 am
Gaile de Verte Ja juz nawet nie chce myslec, ze cos moze byc gorsze ninja a co? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:11 am
Rin_Youkai Gaile de Verte Ja juz nawet nie chce myslec, ze cos moze byc gorsze ninja ja od dzis twierdze, ze nie ma Akumy =w= tzn Boga sweatdrop xp Gdzies na pewno jest. Ale bardziej istotny jest czlowiek ^^ To z nim zyjesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:12 am
maupa Rin_Youkai maupa niekoniecznie zle mrgreen ale ja tak mam nie przjemujscie sie ninja cos ostanio ze mna nie tak ninja dziwne, ja tak mam od urodzenia blaugh ojej... to fajnie , fajnie ninja XD. Tak w ogole ty masz 7.7 , ja 5.5 XD ( jesli twa data jest prawdziwa ) Hmm lubie ludzi, co maja te same liczby Xd ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:12 am
Twistus EvilYuki Ja jestem EvilYuki, acz można na mnie wołac Doti, Dodo, Doduś, Ziąąą bądź White ***** confused bialy murzyn O.o? taki ziomalski białas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:13 am
Rin_Youkai Gaile de Verte Ja juz nawet nie chce myslec, ze cos moze byc gorsze ninja ja od dzis twierdze, ze nie ma Akumy =w= tzn Boga sweatdrop xp ateistka 3nodding tez przez pewien czas tak myslalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:13 am
EvilYuki Twistus EvilYuki Ja jestem EvilYuki, acz można na mnie wołac Doti, Dodo, Doduś, Ziąąą bądź White ***** confused bialy murzyn O.o? taki ziomalski białas xd confused daelj nie rozumiem ale whatever nieprzeadam za ziomami neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:14 am
Rin_Youkai maupa Rin_Youkai maupa niekoniecznie zle mrgreen ale ja tak mam nie przjemujscie sie ninja cos ostanio ze mna nie tak ninja dziwne, ja tak mam od urodzenia blaugh ojej... to fajnie , fajnie ninja XD. Tak w ogole ty masz 7.7 , ja 5.5 XD ( jesli twa data jest prawdziwa ) Hmm lubie ludzi, co maja te same liczby Xd ninja data jest w pelni zmyslona 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:15 am
Gaile de Verte Rin_Youkai Gaile de Verte Ja juz nawet nie chce myslec, ze cos moze byc gorsze ninja ja od dzis twierdze, ze nie ma Akumy =w= tzn Boga sweatdrop xp Gdzies na pewno jest. Ale bardziej istotny jest czlowiek ^^ To z nim zyjesz.Zaraz mi oni wszyscy wygina =='' : Relacja z dzisiejszego wypadku kuzyna : 3 dachowania i niezly wyrzut w powietrze ==, az dziw , ze zyje -_-''. Dobrze, ze chociaz jechał pancernym BMW to jakos to bylo. Pomyslcie co by bylo gdyby jechal jakims TICO ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:15 am
Aidanna Gaile de Verte Ja juz nawet nie chce myslec, ze cos moze byc gorsze ninja a co? xp Wlasnie nic. Nie ma nic. To jest najgorsze... Ou, łodewa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:17 am
maupa Rin_Youkai maupa dziwne, ja tak mam od urodzenia blaugh ojej... to fajnie , fajnie ninja XD. Tak w ogole ty masz 7.7 , ja 5.5 XD ( jesli twa data jest prawdziwa ) Hmm lubie ludzi, co maja te same liczby Xd ninja data jest w pelni zmyslona 3nodding Ojej... no szkoda szkoda XD ( chodz rocznik chyba wyszedl teraz na lepsze XD) to ile musz lat _-_?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Zaraz mi oni wszyscy wygina =='' : Relacja z dzisiejszego wypadku kuzyna : 3 dachowania i niezly wyrzut w powietrze ==, az dziw , ze zyje -_-''. Dobrze, ze chociaz jechał pancernym BMW to jakos to bylo. Pomyslcie co by bylo gdyby jechal jakims TICO ninja kto w kogo uderzył?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|