|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:01 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna Yukis... co ta za numer w siggu? rofl no zgadnij? xd z partyzanow? xd Żebym nie zapomniała wink ja wiem ze w moim numerze sa 3, 1 i 0 xd xp chyba ninja no nie ma ze.... 3613116 xp ale sa 6 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai maupa Rin_Youkai Yo homie , a ty co bys tylko brala i brala rofl hym... gorzej by bylo jakby ciagle dawala sweatdrop mam zle skojarzenia ninja , ale ja tak zawsze ninja niekoniecznie zle mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Ye, ye, ye, ye życie jest do dupy, ale poudawajmy, że jest fajnie. *Yukiś udaje* cos sie stalo, czy tak poprostu... ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:03 am
EvilYuki Ye, ye, ye, ye życie jest do dupy, ale poudawajmy, że jest fajnie. *Yukiś udaje* wypadek, kaleka kon, zle oceny , ksiadz twierdzacy, ze twoj kszyk gdy chopak Cie szturchnie , wbije palca we wciece, lub nacisnie na kolano jest grzeszny ninja nie jestes sama w udawaniu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:03 am
ojej.. ile mnie tu nie bylo? *budzi sie z zimowego snu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:04 am
Aidanna EvilYuki Ye, ye, ye, ye życie jest do dupy, ale poudawajmy, że jest fajnie. *Yukiś udaje* cos sie stalo, czy tak poprostu... ? ninja tak sobie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:04 am
maupa niekoniecznie zle mrgreen ale ja tak mam nie przjemujscie sie ninja cos ostanio ze mna nie tak ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:06 am
kropka ojej.. ile mnie tu nie bylo? *budzi sie z zimowego snu* Witaj whee * a nie znam Cie wie Cie wlasie poznam XD - podaje lapke * Rin jestem ninja , mow mi golab 007 ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:06 am
Rin_Youkai maupa niekoniecznie zle mrgreen ale ja tak mam nie przjemujscie sie ninja cos ostanio ze mna nie tak ninja dziwne, ja tak mam od urodzenia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:07 am
Ja juz nawet nie chce myslec, ze cos moze byc gorsze ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai kropka ojej.. ile mnie tu nie bylo? *budzi sie z zimowego snu* Witaj whee * a nie znam Cie wie Cie wlasie poznam XD - podaje lapke * Rin jestem ninja , mow mi golab 007 ninja eee czesc... fajnie wlosy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai kropka ojej.. ile mnie tu nie bylo? *budzi sie z zimowego snu* Witaj whee * a nie znam Cie wie Cie wlasie poznam XD - podaje lapke * Rin jestem ninja , mow mi golab 007 ninja Ja jestem EvilYuki, acz można na mnie wołac Doti, Dodo, Doduś, Ziąąą bądź White *****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:08 am
Gaile de Verte Ja juz nawet nie chce myslec, ze cos moze byc gorsze ninja Ciało, Gaile, dawnośmy się nie widziały... *CMO~~~~~~~~K*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:08 am
EvilYuki Rin_Youkai kropka ojej.. ile mnie tu nie bylo? *budzi sie z zimowego snu* Witaj whee * a nie znam Cie wie Cie wlasie poznam XD - podaje lapke * Rin jestem ninja , mow mi golab 007 ninja Ja jestem EvilYuki, acz można na mnie wołac Doti, Dodo, Doduś, Ziąąą bądź White ***** confused bialy murzyn O.o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:09 am
EvilYuki Rin_Youkai kropka ojej.. ile mnie tu nie bylo? *budzi sie z zimowego snu* Witaj whee * a nie znam Cie wie Cie wlasie poznam XD - podaje lapke * Rin jestem ninja , mow mi golab 007 ninja Ja jestem EvilYuki, acz można na mnie wołac Doti, Dodo, Doduś, Ziąąą bądź White ***** O LOL biggrin biggrin biggrin Ciebie pamietam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|