|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:46 am
Yo homie , a ty co bys tylko brala i brala rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:47 am
Rin_Youkai nie cwaniak tylko cfaniak XDD * specjlanie XD * jak chcesz moge mowic Spoleczniaczek xd to juz wole cfaniak xp Anuko: a nie masz zadnego 'zwierza' w domu? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:48 am
Rin_Youkai Yo homie , a ty co bys tylko brala i brala rofl hym... gorzej by bylo jakby ciagle dawala sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:49 am
Yukis... co ta za numer w siggu? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:51 am
Aidanna Yukis... co ta za numer w siggu? rofl no zgadnij? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:51 am
Rin_Youkai Yo homie , a ty co bys tylko brala i brala rofl dala bym cos ale chyba bank jest nie czynny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:53 am
maupa Anuko: a nie masz zadnego 'zwierza' w domu? rofl Ja mam Ja mam xd PSaaaaaaaaaaa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
maupa Rin_Youkai Yo homie , a ty co bys tylko brala i brala rofl hym... gorzej by bylo jakby ciagle dawala sweatdrop zależy dla kogo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Aidanna Yukis... co ta za numer w siggu? rofl no zgadnij? xd z partyzanow? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:54 am
EvilYuki Aidanna Yukis... co ta za numer w siggu? rofl no zgadnij? xd Zaraz, zaraz eek TO MOJ NR TELEFONY DOMOWEGO ! eek eek , a nie..... pomyliłam sie XD Z mojego, sa tylko 3 pierwsze cyfry XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:56 am
Aidanna EvilYuki Aidanna Yukis... co ta za numer w siggu? rofl no zgadnij? xd z partyzanow? xd Żebym nie zapomniała wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:56 am
maupa Rin_Youkai Yo homie , a ty co bys tylko brala i brala rofl hym... gorzej by bylo jakby ciagle dawala sweatdrop mam zle skojarzenia ninja , ale ja tak zawsze ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:58 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna Yukis... co ta za numer w siggu? rofl no zgadnij? xd z partyzanow? xd Żebym nie zapomniała wink ja wiem ze w moim numerze sa 3, 1 i 0 xd xp chyba ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:59 am
Ye, ye, ye, ye
życie jest do dupy, ale poudawajmy, że jest fajnie.
*Yukiś udaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:00 am
maupa a nie masz zadnego 'zwierza' w domu? rofl mam kota ... przez chwile polezal mi na kolanach ale sobie poszedl ... do miski zapewne ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|