|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:08 am
maupa Aidanna uooo jeaaa xd ladnie 3nodding ooou* oj no tak xp pomyleczka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:08 am
maupa Aidanna Rin_Youkai Aidanna uooo jeaaa xd ladnie 3nodding Dziekuje 3nodding whee bosz ile ja mam rzeczy xp super nie? nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:09 am
Aidanna maupa Aidanna uooo jeaaa xd ladnie 3nodding ooou* oj no tak xp pomyleczka xp OuO XD po srodku _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:09 am
mojej klasie dzis odbilo i poszylismy po lekcjach marzanne topic ... kolezanka zrobila w domu ze slomy ... poszlismy na most ... przez 20 min probowali podpalic ... heh ... ktos wpadl na pomysl aby ja jakims dezodorantem popryskac ... hi hi ... efekt byl natychmiastowy ... no i coz ... poplynela twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:10 am
Anuko mojej klasie dzis odbilo i poszylismy po lekcjach marzanne topic ... kolezanka zrobila w domu ze slomy ... poszlismy na most ... przez 20 min probowali podpalic ... heh ... ktos wpadl na pomysl aby ja jakims dezodorantem popryskac ... hi hi ... efekt byl natychmiastowy ... no i coz ... poplynela twisted czy tylko ja ten dzien miala tragiczny ==''''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:20 am
ja mam takie jedno pytanko: skad ta ksywka Maupa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:27 am
Rin_Youkai ja mam takie jedno pytanko: skad ta ksywka Maupa XD bo jak mowi pewna pani ze mnie wredna maupa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:30 am
maupa Rin_Youkai ja mam takie jedno pytanko: skad ta ksywka Maupa XD bo jak mowi pewna pani ze mnie wredna maupa mrgreen XDD xd Dobre XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:32 am
Rin_Youkai maupa Rin_Youkai ja mam takie jedno pytanko: skad ta ksywka Maupa XD bo jak mowi pewna pani ze mnie wredna maupa mrgreen XDD xd Dobre XD wieeem cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:36 am
maupa Rin_Youkai maupa Rin_Youkai ja mam takie jedno pytanko: skad ta ksywka Maupa XD bo jak mowi pewna pani ze mnie wredna maupa mrgreen XDD xd Dobre XD wieeem cool O jaki cfaniak rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:44 am
nie cwaniak tylko cfaniak XDD * specjlanie XD * jak chcesz moge mowic Spoleczniaczek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:45 am
Aidanna maupa Aidanna bosz ile ja mam rzeczy xp super nie? nie xp to mi coś oddaj rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|