|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:42 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai OZ! No mowialm, ze dzis zly dzien scream Wlasnie dostalam telefon, ze moj kuzyn mial wypadek samochodowy i ciezko z nim gonk . OZZ! A 2 h temu okazalo sie, ze moj kon wbil sobie szklo w strzalke kopytowa i to bardzo mocno ( to moze uszkodzic ostro jego uklad ruchu ==''' ) ( szklo rozblili jacys debile na tym polu co one biegaja == ) ojenu... gonk biedna jestes whee *tuli Rin* ehh .____., juz nie mowie ,ze pislama spr i odpowiadaalm z nimca i te oceny nie byly zadawalajace == 3+ i 4, a to tylko daltego, ze dzis w ogole nie myslaĆam ( Bylo 5 osob z calej klasy =+= ) To dziwne, ale tak w naszej szkole jest =_='' ja bym sie cieszyla z takich ocen sweatdrop to ja juz lepiej sie nieodzywam =,= talk2hand dla mnie tez to dobre oceny... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:43 am
Rin_Youkai Aidanna ja bym sie cieszyla z takich ocen sweatdrop to ja juz lepiej sie nieodzywam =,= talk2hand Tak, ale ty nie slyszysz za kazda 3+ i 4 w zaleznosci od przedmiotu : Z TAKIMI ocenami chcesz sie dostac na MEDYCYNE scream a ja mam ostatnio straaaasznego lenia xp tia... a ja mam trzy zagrozenia... chemia, fizyka i bilogia... i nieklasyfikacje z wf'u sweatdrop i co ja mam powiedziec... cry a sie duzo ucze.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:47 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna ja bym sie cieszyla z takich ocen sweatdrop to ja juz lepiej sie nieodzywam =,= talk2hand Tak, ale ty nie slyszysz za kazda 3+ i 4 w zaleznosci od przedmiotu : Z TAKIMI ocenami chcesz sie dostac na MEDYCYNE scream a ja mam ostatnio straaaasznego lenia xp tia... a ja mam trzy zagrozenia... chemia, fizyka i bilogia... i nieklasyfikacje z wf'u sweatdrop i co ja mam powiedziec... cry a sie duzo ucze.... crying i ty chcesz zmieniac szkole na taka o wyzszym poziomie? confused a ja jakos przede, chociaz sie opierdalam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:48 am
Never Alone Barlow Girl.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:50 am
Rin_Youkai Aidanna ja bym sie cieszyla z takich ocen sweatdrop to ja juz lepiej sie nieodzywam =,= talk2hand Tak, ale ty nie slyszysz za kazda 3+ i 4 w zaleznosci od przedmiotu : Z TAKIMI ocenami chcesz sie dostac na MEDYCYNE scream a ja mam ostatnio straaaasznego lenia xp ja tez mrgreen a w czwartek wejsciowka z dziedziczenia i interfejsow a ja nie wiem jak sie za to zabrac... a i baze danych trza zmontowac na rbd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:50 am
EvilYuki Aidanna Rin_Youkai Aidanna ja bym sie cieszyla z takich ocen sweatdrop to ja juz lepiej sie nieodzywam =,= talk2hand Tak, ale ty nie slyszysz za kazda 3+ i 4 w zaleznosci od przedmiotu : Z TAKIMI ocenami chcesz sie dostac na MEDYCYNE scream a ja mam ostatnio straaaasznego lenia xp tia... a ja mam trzy zagrozenia... chemia, fizyka i bilogia... i nieklasyfikacje z wf'u sweatdrop i co ja mam powiedziec... cry a sie duzo ucze.... crying i ty chcesz zmieniac szkole na taka o wyzszym poziomie? confused a ja jakos przede, chociaz sie opierdalam... bo przepisac sie mozna zawsze bez wzgledu na oceny whee a ja w tej mojej szkole nie mam motywacji... jak pattzre na moja klase no szok sweatdrop nauczycieli praktycznie nieobchodzi jakie mamy oceny... a poziom zdawalnosci matur w tej szkole jest okropnie niski... w tej szkole o ja bym sie przepisala bylo by owiele lepiej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:00 am
uooo jeaaa xd ladnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:01 am
Aidanna uooo jeaaa xd ladnie 3nodding Dziekuje 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:03 am
Rin_Youkai Aidanna uooo jeaaa xd ladnie 3nodding Dziekuje 3nodding whee bosz ile ja mam rzeczy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:04 am
Aidanna uooo jeaaa xd ladnie 3nodding ooou*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:06 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna uooo jeaaa xd ladnie 3nodding Dziekuje 3nodding whee bosz ile ja mam rzeczy xp super nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:07 am