Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23419 23420 23421 23422 23423 23424 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:24 am

EvilYuki
Yoł, Rin.

musze sobie sealed kupić... chociaż śniło mi się, ze dali jakiś szajs.
prorocze sny XD ninja
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:25 am

EvilYuki
Yoł, Rin.

zawsze jakis szajs jest xp a kiedy juz myslisz ze tak jest i niekupujesz listy daja cos fajnego xp

CzEEEEsc RIN! xd

Aidanna

EvilYuki
Crew

PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:27 am

Aidanna
EvilYuki
Yoł, Rin.

zawsze jakis szajs jest xp a kiedy juz myslisz ze tak jest i niekupujesz listy daja cos fajnego xp

CzEEEEsc RIN! xd
coby nie gadac glupot... odkad jestem na Gai, dali raz fajna rzecz- Chyaku xd no, lisek tez ołkej... a reszta to buce.
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:28 am

EvilYuki
Aidanna
EvilYuki
Yoł, Rin.

CzEEEEsc RIN! xd
coby nie gadac glupot... odkad jestem na Gai, dali raz fajna rzecz- Chyaku xd no, lisek tez ołkej... a reszta to buce.
Ciesz sie tym co masz, a nie wybrzydzasz XD

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

EvilYuki
Crew

PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:30 am

Rin_Youkai
EvilYuki
Aidanna
EvilYuki
Yoł, Rin.

CzEEEEsc RIN! xd
Ciesz sie tym co masz, a nie wybrzydzasz XD
oj tam... xd
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:30 am

EvilYuki
Aidanna
EvilYuki
Yoł, Rin.

CzEEEEsc RIN! xd
o coco z kocykiem byly jeszcze fajne xp

Aidanna

EvilYuki
Crew

PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:32 am

Aidanna
EvilYuki
Aidanna
EvilYuki
Yoł, Rin.

CzEEEEsc RIN! xd
gdy przylazlam na gaie, to Coco juz chodzily po 9k 3nodding
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:33 am

Kiray
maupa
Kiray

tia...
pokombinuje moze cos sie uda...
dabilem jest ten co mysli ze jest fajny bo haslo zaklada... czesto tak jest jak sie z mula albumy sciaga (moze nie tak czesto, ale sie zdarza)

koles zalozyl haslo bo nie chcial abysmu edytowali wyklady, zmniejszali czcionki i mieli gotowe sciagi...
ahum. myslalem ze chce byc taki cwaniak blaugh

maupa

Aidanna

PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:35 am

EvilYuki
Aidanna
EvilYuki
Aidanna
EvilYuki
Yoł, Rin.

CzEEEEsc RIN! xd
ale one odrazu po tyle szly xp
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:35 am

OZ! No mowialm, ze dzis zly dzien scream Wlasnie dostalam telefon, ze moj kuzyn mial wypadek samochodowy i ciezko z nim gonk . OZZ! A 2 h temu okazalo sie, ze moj kon wbil sobie szklo w strzalke kopytowa i to bardzo mocno ( to moze uszkodzic ostro jego uklad ruchu ==''' ) ( szklo rozblili jacys debile na tym polu co one biegaja == )

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Aidanna

PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:36 am

Rin_Youkai
OZ! No mowialm, ze dzis zly dzien scream Wlasnie dostalam telefon, ze moj kuzyn mial wypadek samochodowy i ciezko z nim gonk . OZZ! A 2 h temu okazalo sie, ze moj kon wbil sobie szklo w strzalke kopytowa i to bardzo mocno ( to moze uszkodzic ostro jego uklad ruchu ==''' ) ( szklo rozblili jacys debile na tym polu co one biegaja == )
ojenu... gonk biedna jestes whee *tuli Rin*
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:38 am

Aidanna
EvilYuki
ale one odrazu po tyle szly xp
hmmm... moje przyjscie jest datowane na 1 listopada 2005

EvilYuki
Crew

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:39 am

Aidanna
Rin_Youkai
ehh .____., juz nie mowie ,ze pislama spr i odpowiadaalm z nimca i te oceny nie byly zadawalajace == 3+ i 4, a to tylko daltego, ze dzis w ogole nie myslałam ( Bylo 5 osob z calej klasy =+= ) To dziwne, ale tak w naszej szkole jest =_=''
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:40 am

Rin_Youkai
Aidanna
Rin_Youkai
ehh .____., juz nie mowie ,ze pislama spr i odpowiadaalm z nimca i te oceny nie byly zadawalajace == 3+ i 4, a to tylko daltego, ze dzis w ogole nie myslałam ( Bylo 5 osob z calej klasy =+= ) To dziwne, ale tak w naszej szkole jest =_=''
ja bym sie cieszyla z takich ocen sweatdrop to ja juz lepiej sie nieodzywam =,= talk2hand

Aidanna

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 9:41 am

Aidanna
ja bym sie cieszyla z takich ocen sweatdrop to ja juz lepiej sie nieodzywam =,= talk2hand
Tak, ale ty nie slyszysz za kazda 3+ i 4 w zaleznosci od przedmiotu : Z TAKIMI ocenami chcesz sie dostac na MEDYCYNE scream a ja mam ostatnio straaaasznego lenia xp
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23419 23420 23421 23422 23423 23424 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games