|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:24 am
EvilYuki Yoł, Rin. musze sobie sealed kupić... chociaż śniło mi się, ze dali jakiś szajs. prorocze sny XD ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:25 am
EvilYuki Yoł, Rin. musze sobie sealed kupić... chociaż śniło mi się, ze dali jakiś szajs. zawsze jakis szajs jest xp a kiedy juz myslisz ze tak jest i niekupujesz listy daja cos fajnego xp CzEEEEsc RIN! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:27 am
Aidanna EvilYuki Yoł, Rin. musze sobie sealed kupić... chociaż śniło mi się, ze dali jakiś szajs. zawsze jakis szajs jest xp a kiedy juz myslisz ze tak jest i niekupujesz listy daja cos fajnego xp CzEEEEsc RIN! xd coby nie gadac glupot... odkad jestem na Gai, dali raz fajna rzecz- Chyaku xd no, lisek tez ołkej... a reszta to buce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:28 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Yoł, Rin. musze sobie sealed kupić... chociaż śniło mi się, ze dali jakiś szajs. zawsze jakis szajs jest xp a kiedy juz myslisz ze tak jest i niekupujesz listy daja cos fajnego xp CzEEEEsc RIN! xd coby nie gadac glupot... odkad jestem na Gai, dali raz fajna rzecz- Chyaku xd no, lisek tez ołkej... a reszta to buce. Ciesz sie tym co masz, a nie wybrzydzasz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:30 am
Rin_Youkai EvilYuki Aidanna EvilYuki Yoł, Rin. musze sobie sealed kupić... chociaż śniło mi się, ze dali jakiś szajs. zawsze jakis szajs jest xp a kiedy juz myslisz ze tak jest i niekupujesz listy daja cos fajnego xp CzEEEEsc RIN! xd coby nie gadac glupot... odkad jestem na Gai, dali raz fajna rzecz- Chyaku xd no, lisek tez ołkej... a reszta to buce. Ciesz sie tym co masz, a nie wybrzydzasz XD oj tam... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:30 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Yoł, Rin. musze sobie sealed kupić... chociaż śniło mi się, ze dali jakiś szajs. zawsze jakis szajs jest xp a kiedy juz myslisz ze tak jest i niekupujesz listy daja cos fajnego xp CzEEEEsc RIN! xd coby nie gadac glupot... odkad jestem na Gai, dali raz fajna rzecz- Chyaku xd no, lisek tez ołkej... a reszta to buce. o coco z kocykiem byly jeszcze fajne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:32 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki Yoł, Rin. musze sobie sealed kupić... chociaż śniło mi się, ze dali jakiś szajs. zawsze jakis szajs jest xp a kiedy juz myslisz ze tak jest i niekupujesz listy daja cos fajnego xp CzEEEEsc RIN! xd coby nie gadac glupot... odkad jestem na Gai, dali raz fajna rzecz- Chyaku xd no, lisek tez ołkej... a reszta to buce. o coco z kocykiem byly jeszcze fajne xp gdy przylazlam na gaie, to Coco juz chodzily po 9k 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:33 am
Kiray maupa Kiray tia... pokombinuje moze cos sie uda... dabilem jest ten co mysli ze jest fajny bo haslo zaklada... czesto tak jest jak sie z mula albumy sciaga (moze nie tak czesto, ale sie zdarza) koles zalozyl haslo bo nie chcial abysmu edytowali wyklady, zmniejszali czcionki i mieli gotowe sciagi... ahum. myslalem ze chce byc taki cwaniak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:35 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki Yoł, Rin. musze sobie sealed kupić... chociaż śniło mi się, ze dali jakiś szajs. zawsze jakis szajs jest xp a kiedy juz myslisz ze tak jest i niekupujesz listy daja cos fajnego xp CzEEEEsc RIN! xd coby nie gadac glupot... odkad jestem na Gai, dali raz fajna rzecz- Chyaku xd no, lisek tez ołkej... a reszta to buce. o coco z kocykiem byly jeszcze fajne xp gdy przylazlam na gaie, to Coco juz chodzily po 9k 3nodding ale one odrazu po tyle szly xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:35 am
OZ! No mowialm, ze dzis zly dzien scream Wlasnie dostalam telefon, ze moj kuzyn mial wypadek samochodowy i ciezko z nim gonk . OZZ! A 2 h temu okazalo sie, ze moj kon wbil sobie szklo w strzalke kopytowa i to bardzo mocno ( to moze uszkodzic ostro jego uklad ruchu ==''' ) ( szklo rozblili jacys debile na tym polu co one biegaja == )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:36 am
Rin_Youkai OZ! No mowialm, ze dzis zly dzien scream Wlasnie dostalam telefon, ze moj kuzyn mial wypadek samochodowy i ciezko z nim gonk . OZZ! A 2 h temu okazalo sie, ze moj kon wbil sobie szklo w strzalke kopytowa i to bardzo mocno ( to moze uszkodzic ostro jego uklad ruchu ==''' ) ( szklo rozblili jacys debile na tym polu co one biegaja == ) ojenu... gonk biedna jestes whee *tuli Rin*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:38 am
Aidanna EvilYuki gdy przylazlam na gaie, to Coco juz chodzily po 9k 3nodding ale one odrazu po tyle szly xp hmmm... moje przyjscie jest datowane na 1 listopada 2005
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:39 am
Aidanna Rin_Youkai OZ! No mowialm, ze dzis zly dzien scream Wlasnie dostalam telefon, ze moj kuzyn mial wypadek samochodowy i ciezko z nim gonk . OZZ! A 2 h temu okazalo sie, ze moj kon wbil sobie szklo w strzalke kopytowa i to bardzo mocno ( to moze uszkodzic ostro jego uklad ruchu ==''' ) ( szklo rozblili jacys debile na tym polu co one biegaja == ) ojenu... gonk biedna jestes whee *tuli Rin* ehh .____., juz nie mowie ,ze pislama spr i odpowiadaalm z nimca i te oceny nie byly zadawalajace == 3+ i 4, a to tylko daltego, ze dzis w ogole nie myslałam ( Bylo 5 osob z calej klasy =+= ) To dziwne, ale tak w naszej szkole jest =_=''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:40 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai OZ! No mowialm, ze dzis zly dzien scream Wlasnie dostalam telefon, ze moj kuzyn mial wypadek samochodowy i ciezko z nim gonk . OZZ! A 2 h temu okazalo sie, ze moj kon wbil sobie szklo w strzalke kopytowa i to bardzo mocno ( to moze uszkodzic ostro jego uklad ruchu ==''' ) ( szklo rozblili jacys debile na tym polu co one biegaja == ) ojenu... gonk biedna jestes whee *tuli Rin* ehh .____., juz nie mowie ,ze pislama spr i odpowiadaalm z nimca i te oceny nie byly zadawalajace == 3+ i 4, a to tylko daltego, ze dzis w ogole nie myslałam ( Bylo 5 osob z calej klasy =+= ) To dziwne, ale tak w naszej szkole jest =_='' ja bym sie cieszyla z takich ocen sweatdrop to ja juz lepiej sie nieodzywam =,= talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:41 am
Aidanna ja bym sie cieszyla z takich ocen sweatdrop to ja juz lepiej sie nieodzywam =,= talk2hand Tak, ale ty nie slyszysz za kazda 3+ i 4 w zaleznosci od przedmiotu : Z TAKIMI ocenami chcesz sie dostac na MEDYCYNE scream a ja mam ostatnio straaaasznego lenia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|