|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:11 am
Kiray Aidanna Kiray Aidanna ja nie lubie halasu i duzych miast... ja mieszkam zreszta na osiedlu i tu mam w maire cisze i spokoj... a do centrum jedze zaaadko xp acha acha... tak tak... mrgreen eek coo?! nie nic... mozesz mowic dalej... gonk juz nic nie bede mowic talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:14 am
maupa Kiray maupa poprostu sie przyzwyczajasz i niemozesz sobie wyobrazic mieszkania gdzie indziej... 3nodding chodz lubie patrzec jak sie mieszka gdzie indziej.. np. wyjechac tak do japoni *_* oj chiny 4laugh przeta tam pieknie jest... rada miasta to palacyk z wielkim ogrodem i rowno przystrzyzonym i zieloniutkim trawniczkiem... a jak tanio tam maja! mozna jechac z tym co ma sie na sobie i za grosze nakupowac rzeczy ze szok... a o chinach ja moge mowic duzo ale mi sie ie chce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:14 am
Aidanna Kiray Aidanna Kiray Aidanna ja nie lubie halasu i duzych miast... ja mieszkam zreszta na osiedlu i tu mam w maire cisze i spokoj... a do centrum jedze zaaadko xp acha acha... tak tak... mrgreen eek coo?! nie nic... mozesz mowic dalej... gonk juz nic nie bede mowic talk2hand boisz sie?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:16 am
Aidanna maupa Kiray maupa poprostu sie przyzwyczajasz i niemozesz sobie wyobrazic mieszkania gdzie indziej... 3nodding chodz lubie patrzec jak sie mieszka gdzie indziej.. np. wyjechac tak do japoni *_* oj chiny 4laugh przeta tam pieknie jest... rada miasta to palacyk z wielkim ogrodem i rowno przystrzyzonym i zieloniutkim trawniczkiem... a jak tanio tam maja! mozna jechac z tym co ma sie na sobie i za grosze nakupowac rzeczy ze szok... a o chinach ja moge mowic duzo ale mi sie ie chce xp mi by tam zalezalo na zglebieniu kultury samurajow (albo samuraji, nie wiem ktora poprawna xp ) 3nodding ale to bardziej w japoni mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:16 am
*mach mokrymi wlosami* mrgreen
# Oomph! feat. L'ame Immortelle - [Brennende Liebe] Brennende Liebe [0:48]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:17 am
bo ty kombinujesz cos gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:18 am
Lethiel *mach mokrymi wlosami* mrgreen
zarzuc wlosami jak mala syrenka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:20 am
Aidanna Lethiel *mach mokrymi wlosami* mrgreen
zarzuc wlosami jak mala syrenka ninja *rzuca w nia widelcem* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:20 am
maupa Aidanna maupa Kiray maupa poprostu sie przyzwyczajasz i niemozesz sobie wyobrazic mieszkania gdzie indziej... 3nodding chodz lubie patrzec jak sie mieszka gdzie indziej.. np. wyjechac tak do japoni *_* oj chiny 4laugh przeta tam pieknie jest... rada miasta to palacyk z wielkim ogrodem i rowno przystrzyzonym i zieloniutkim trawniczkiem... a jak tanio tam maja! mozna jechac z tym co ma sie na sobie i za grosze nakupowac rzeczy ze szok... a o chinach ja moge mowic duzo ale mi sie ie chce xp mi by tam zalezalo na zglebieniu kultury samurajow (albo samuraji, nie wiem ktora poprawna xp ) 3nodding ale to bardziej w japoni mrgreen a ja mialem historie i kulture japonii w szkole... pozatym moge uczyc sie japonskiego.. i szkola zalatwia praktyki w japonii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:21 am
maupa Aidanna maupa Kiray maupa poprostu sie przyzwyczajasz i niemozesz sobie wyobrazic mieszkania gdzie indziej... 3nodding chodz lubie patrzec jak sie mieszka gdzie indziej.. np. wyjechac tak do japoni *_* oj chiny 4laugh przeta tam pieknie jest... rada miasta to palacyk z wielkim ogrodem i rowno przystrzyzonym i zieloniutkim trawniczkiem... a jak tanio tam maja! mozna jechac z tym co ma sie na sobie i za grosze nakupowac rzeczy ze szok... a o chinach ja moge mowic duzo ale mi sie ie chce xp mi by tam zalezalo na zglebieniu kultury samurajow (albo samuraji, nie wiem ktora poprawna xp ) 3nodding ale to bardziej w japoni mrgreen a tata chce fabryke czy co tam w chinach zalozyc... talk2hand gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:22 am
Lethiel Aidanna Lethiel *mach mokrymi wlosami* mrgreen
zarzuc wlosami jak mala syrenka ninja *rzu ca w nia widelcem* ninja *lapie widelec w powietrzu* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:23 am
Ozzwald a ja mialem historie i kulture japonii w szkole... pozatym moge uczyc sie japonskiego.. i szkola zalatwia praktyki w japonii nie kazdy ma tyle szczescia no i mozliwosci, bo u nas zapewne nie ma takiej szkoly, jest chyba tylko w warszawie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:23 am
Ozzwald maupa Aidanna maupa Kiray maupa poprostu sie przyzwyczajasz i niemozesz sobie wyobrazic mieszkania gdzie indziej... 3nodding chodz lubie patrzec jak sie mieszka gdzie indziej.. np. wyjechac tak do japoni *_* oj chiny 4laugh przeta tam pieknie jest... rada miasta to palacyk z wielkim ogrodem i rowno przystrzyzonym i zieloniutkim trawniczkiem... a jak tanio tam maja! mozna jechac z tym co ma sie na sobie i za grosze nakupowac rzeczy ze szok... a o chinach ja moge mowic duzo ale mi sie ie chce xp mi by tam zalezalo na zglebieniu kultury samurajow (albo samuraji, nie wiem ktora poprawna xp ) 3nodding ale to bardziej w japoni mrgreen a ja mialem historie i kulture japonii w szkole... pozatym moge uczyc sie japonskiego.. i szkola zalatwia praktyki w japonii sie ciesz... ja bym tak chciala sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:25 am
Aidanna Lethiel Aidanna Lethiel *mach mokrymi wlosami* mrgreen
zarzuc wlosami jak mala syrenka ninja *rzu ca w nia widelcem* ninja *lapie widelec w powietrzu* eek nu co ? mialam byc jak Mala Syrenka ! 4laugh xP *chlap w nia woda ze skorupiakami* wheee whee xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|