|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:56 am
Kiray EvilYuki ziąąąą? Kiray, Puszcza Kampinoska jest niedaleko mojego miasta. Warszawy. tia... ja wyjdze na ulice, skrece w prawo, przejde z kilometr [dokladnie to chyba cos kolo 1600m w lato mierzylem z kumplem] i jestem w Puszczy... podobnie mam jak skrece w lewo 300m w prawo 200-250m i jestem w innym lesie... moze dla niej za daleko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:57 am
Aidanna Kiray EvilYuki ziąąąą? Kiray, Puszcza Kampinoska jest niedaleko mojego miasta. Warszawy. tia... ja wyjdze na ulice, skrece w prawo, przejde z kilometr [dokladnie to chyba cos kolo 1600m w lato mierzylem z kumplem] i jestem w Puszczy... podobnie mam jak skrece w lewo 300m w prawo 200-250m i jestem w innym lesie... ale fajnie xd rofl ale i tak wole moj gdasnk xp phi gdansk...dwie ulice na krzyz i 5 domow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna EvilYuki ziąąąą? Kiray, Puszcza Kampinoska jest niedaleko mojego miasta. Warszawy. Yukis!!! 4laugh co tam u Ciebie? przebralas sie za zebraka czy nie? masz fote? zdjecia... moze tak jakos jutro 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:58 am
maupa Kiray EvilYuki ziąąąą? Kiray, Puszcza Kampinoska jest niedaleko mojego miasta. Warszawy. tia... ja wyjdze na ulice, skrece w prawo, przejde z kilometr [dokladnie to chyba cos kolo 1600m w lato mierzylem z kumplem] i jestem w Puszczy... podobnie mam jak skrece w lewo 300m w prawo 200-250m i jestem w innym lesie... moze dla niej za daleko wink niedaleko od mojego miasta...granica warszawy jest jakies 3-4 km od Parku edit/no moze przesadzam dolozmy jeszcze ze 2 km...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:59 am
Kiray maupa Kiray EvilYuki ziąąąą? Kiray, Puszcza Kampinoska jest niedaleko mojego miasta. Warszawy. tia... ja wyjdze na ulice, skrece w prawo, przejde z kilometr [dokladnie to chyba cos kolo 1600m w lato mierzylem z kumplem] i jestem w Puszczy... podobnie mam jak skrece w lewo 300m w prawo 200-250m i jestem w innym lesie... moze dla niej za daleko wink niedaleko od mojego miasta...granica warszawy jest jakies 3-4 km od Parku a proboj zrozumiec kobite rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:00 am
Kiray Aidanna Kiray EvilYuki ziąąąą? Kiray, Puszcza Kampinoska jest niedaleko mojego miasta. Warszawy. tia... ja wyjdze na ulice, skrece w prawo, przejde z kilometr [dokladnie to chyba cos kolo 1600m w lato mierzylem z kumplem] i jestem w Puszczy... podobnie mam jak skrece w lewo 300m w prawo 200-250m i jestem w innym lesie... ale fajnie xd rofl ale i tak wole moj gdasnk xp phi gdansk...dwie ulice na krzyz i 5 domow mrgreen ja nie lubie halasu i duzych miast... ja mieszkam zreszta na osiedlu i tu mam w maire cisze i spokoj... a do centrum jedze zaaadko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:04 am
Aidanna ja nie lubie halasu i duzych miast... ja mieszkam zreszta na osiedlu i tu mam w maire cisze i spokoj... a do centrum jedze zaaadko xp acha acha... tak tak... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:04 am
eh... czy sie mieszka w jakiejs wiosce czy w centrum miasta tak czy siak trzeba to polubic i znalesc wiecej plusow niz minusow 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:05 am
Kiray Aidanna ja nie lubie halasu i duzych miast... ja mieszkam zreszta na osiedlu i tu mam w maire cisze i spokoj... a do centrum jedze zaaadko xp acha acha... tak tak... mrgreen eek coo?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:06 am
Aidanna Kiray Aidanna ja nie lubie halasu i duzych miast... ja mieszkam zreszta na osiedlu i tu mam w maire cisze i spokoj... a do centrum jedze zaaadko xp acha acha... tak tak... mrgreen eek coo?! zbesztal cie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:07 am
maupa eh... czy sie mieszka w jakiejs wiosce czy w centrum miasta tak czy siak trzeba to polubic i znalesc wiecej plusow niz minusow 3nodding a zes strzelil tekstem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:07 am
Aidanna Kiray Aidanna ja nie lubie halasu i duzych miast... ja mieszkam zreszta na osiedlu i tu mam w maire cisze i spokoj... a do centrum jedze zaaadko xp acha acha... tak tak... mrgreen eek coo?! nie nic... mozesz mowic dalej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|