|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:06 am
maupa Aidanna maupa Aidanna a pozniej sie dziwi ze chory jest xp kazdy mi to mowi xp no ale coz, zachorowalem dopiero na koniec zimy blaugh a co do domu... hym... w knajpie mniejsze, ale w domu sa nieraz wieksze mrgreen twisted ja tam wole na dworzu... wieczorem na plazy kiedy jest malo ludzi albo nad jeziorkiem przy ognisku ^^ morza tudziez jeziora w regionie nie posiadam, mamy tylko cuchnacal rzeke i staw z niej powstaly sweatdrop no a ja mieskam nad morzem... mam jeziorka, stawiki, rzeczki, piekne lasy i wogole fajnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:09 am
Aidanna no a ja mieskam nad morzem... mam jeziorka, stawiki, rzeczki, piekne lasy i wogole fajnie blaugh u nas jedyny las jest kolo kosciola i oczyszczalni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:14 am
maupa Aidanna no a ja mieskam nad morzem... mam jeziorka, stawiki, rzeczki, piekne lasy i wogole fajnie blaugh u nas jedyny las jest kolo kosciola i oczyszczalni xd bosz... na jakim ty zadupiu mieszkasz... nawet Yody w powietrzu nie masz jak to nasza pani z geografi powiedzialaby xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:18 am
Aidanna maupa Aidanna no a ja mieskam nad morzem... mam jeziorka, stawiki, rzeczki, piekne lasy i wogole fajnie blaugh u nas jedyny las jest kolo kosciola i oczyszczalni xd bosz... na jakim ty zadupiu mieszkasz... nawet Yody w powietrzu nie masz jak to nasza pani z geografi powiedzialaby xp zadupie to to nie jest, ale zieleni i 'wody' nie ma co szukac w poblizu xp wiecej super-hiper marketow niz trawy rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:21 am
# Stellastarr - [Fool out of Cancer #01] My Coco [5:07] heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:22 am
maupa Aidanna maupa Aidanna no a ja mieskam nad morzem... mam jeziorka, stawiki, rzeczki, piekne lasy i wogole fajnie blaugh u nas jedyny las jest kolo kosciola i oczyszczalni xd bosz... na jakim ty zadupiu mieszkasz... nawet Yody w powietrzu nie masz jak to nasza pani z geografi powiedzialaby xp zadupie to to nie jest, ale zieleni i 'wody' nie ma co szukac w poblizu xp wiecej super-hiper marketow niz trawy rolleyes ja bym nie mogla mieszkac w takim miejscu.... ja mam 5min do wielkiego lasu i polgodziny autobusem na plaze xd a nad stawik mam 10min piechota 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:23 am
Lethiel # Stellastarr - [Fool out of Cancer #01] My Coco [5:07] heart heart heart a ja ogladam film 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:24 am
Lethiel # Stellastarr - [Fool out of Cancer #01] My Coco [5:07] heart heart heart czesc Lethiel xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:24 am
Aidanna ja bym nie mogla mieszkac w takim miejscu.... ja mam 5min do wielkiego lasu i polgodziny autobusem na plaze xd a nad stawik mam 10min piechota 4laugh nie jest az tak zle w koncu mamy bliziutko do pieknego parku, ktory niby jest 'chorzowski' rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:25 am
maupa Lethiel # Stellastarr - [Fool out of Cancer #01] My Coco [5:07] heart heart heart a ja ogladam film 3nodding *poke go w oko* nie widze twojewgo avka ninja jaki film ?.. i jak tak czytam.. skad tak wlasciewie jestes ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:25 am
Aidanna Lethiel # Stellastarr - [Fool out of Cancer #01] My Coco [5:07] heart heart heart czesc Lethiel xp nu witam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:27 am
maupa Aidanna ja bym nie mogla mieszkac w takim miejscu.... ja mam 5min do wielkiego lasu i polgodziny autobusem na plaze xd a nad stawik mam 10min piechota 4laugh nie jest az tak zle w koncu mamy bliziutko do pieknego parku, ktory niby jest 'chorzowski' rolleyes a do parku mam pol godziny tez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:28 am
Lethiel maupa Lethiel # Stellastarr - [Fool out of Cancer #01] My Coco [5:07] heart heart heart a ja ogladam film 3nodding *poke go w oko* nie widze twojewgo avka ninja jaki film ?.. i jak tak czytam.. skad tak wlasciewie jestes ? nie widzisz bo nie masz mrgreen ciekawy film o pieknym tytule... z komputyra rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:30 am
maupa Lethiel maupa Lethiel # Stellastarr - [Fool out of Cancer #01] My Coco [5:07] heart heart heart a ja ogladam film 3nodding *poke go w oko* nie widze twojewgo avka ninja jaki film ?.. i jak tak czytam.. skad tak wlasciewie jestes ? nie widzisz bo nie masz mrgreen ciekawy film o pieknym tytule... z komputyra rofl znaczy jaki film.. ?
zonk.. klawiatura za mna nie zadarza rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:31 am
Lethiel maupa Lethiel # Stellastarr - [Fool out of Cancer #01] My Coco [5:07] heart heart heart a ja ogladam film 3nodding *poke go w oko* nie widze twojewgo avka ninja jaki film ?.. i jak tak czytam.. skad tak wlasciewie jestes ? to chaz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|