|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:48 am
maupa Rin_Youkai czemu >.> nie bedziesz musial sie ubierac w mln rzeczy by wyjsc np z psem lub do sklepu XD koszulka bluzka/bluza/kurtka (+wiadomo spodnie rofl ) a ja ma duzo wiecej _-_, a w lecie to tylko klapki i juz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:48 am
Rin_Youkai Aidanna to sie ciesz gonk chciaz ja tam nie wiem jak na dworze jest... siedze sobie w pizamie i wogole xd uwielbiam lazic w pizamie ninja ja uwielbiam jak dziewczyny uwielbiaja lazic w pizamie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:49 am
Rin_Youkai maupa Rin_Youkai czemu >.> nie bedziesz musial sie ubierac w mln rzeczy by wyjsc np z psem lub do sklepu XD koszulka bluzka/bluza/kurtka (+wiadomo spodnie rofl ) a ja ma duzo wiecej _-_, a w lecie to tylko klapki i juz xd tylko? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:50 am
Rin_Youkai ja wiosne blaugh bo cieply wiaterek jakos wyzwala u mnie wspomnienia, a zimno przychodzi tak neutralnie x_X jak jest cieplo i wogole to tak inaczej jest... milej, przyjemniej... na spacerki mozna chodzic i wogole slodko 4laugh ja chce juz kwieciec gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:52 am
maupa Rin_Youkai Aidanna to sie ciesz gonk chciaz ja tam nie wiem jak na dworze jest... siedze sobie w pizamie i wogole xd uwielbiam lazic w pizamie ninja ja uwielbiam jak dziewczyny uwielbiaja lazic w pizamie blaugh XDD w lecie to sie juz w tym nie chodzi tylko w gaciach i koszulce na ramiaczkach ninja , a w domu dra sie na mnie xp : A JAK RPZYJDZIE KTOS TO JAk OTWORZYSZ scream Ja: To kaze mu zaczekac ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:52 am
Aidanna Rin_Youkai ja wiosne blaugh bo cieply wiaterek jakos wyzwala u mnie wspomnienia, a zimno przychodzi tak neutralnie x_X jak jest cieplo i wogole to tak inaczej jest... milej, przyjemniej... na spacerki mozna chodzic i wogole slodko 4laugh ja chce juz kwieciec gonk ja tam wole sie gdzie indziej spotykac cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:53 am
Rin_Youkai maupa Rin_Youkai czemu >.> nie bedziesz musial sie ubierac w mln rzeczy by wyjsc np z psem lub do sklepu XD koszulka bluzka/bluza/kurtka (+wiadomo spodnie rofl ) a ja ma duzo wiecej _-_, a w lecie to tylko klapki i juz xd jezu w zime... buty (zakladam je pol godziny xd zart xp ) szalik czapka rekawiczki kurtka... no i standardowe ubranie... a lato spodniczka koszulka jakies tam botki i bielizne zeby nie bylo i fajnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:53 am
maupa Rin_Youkai maupa koszulka bluzka/bluza/kurtka (+wiadomo spodnie rofl ) a ja ma duzo wiecej _-_, a w lecie to tylko klapki i juz xd tylko? mrgreen nooo nie tylkoX D Chodzi nie trzeba ubierac mln koszulek, rajstop , skarpet =_= szlikow czapek =_=''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:54 am
Rin_Youkai maupa Rin_Youkai Aidanna to sie ciesz gonk chciaz ja tam nie wiem jak na dworze jest... siedze sobie w pizamie i wogole xd uwielbiam lazic w pizamie ninja ja uwielbiam jak dziewczyny uwielbiaja lazic w pizamie blaugh XDD w lecie to sie juz w tym nie chodzi tylko w gaciach i koszulce na ramiaczkach ninja , a w domu dra sie na mnie xp : A JAK RPZYJDZIE KTOS TO JAk OTWORZYSZ scream Ja: To kaze mu zaczekac =='' ja wtedy nie otwieram chyba ze ktos znajomy bo ja tak samo chodze po domu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:55 am
Rin_Youkai maupa Rin_Youkai maupa koszulka bluzka/bluza/kurtka (+wiadomo spodnie rofl ) a ja ma duzo wiecej _-_, a w lecie to tylko klapki i juz xd tylko? mrgreen nooo nie tylkoX D Chodzi nie trzeba ubierac mln koszulek, rajstop , skarpet =_= szlikow czapek =_='''' ja tam w zime sie skromnie ubieram.. nienawidze czapek i szalikow domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:55 am
maupa Aidanna Rin_Youkai ja wiosne blaugh bo cieply wiaterek jakos wyzwala u mnie wspomnienia, a zimno przychodzi tak neutralnie x_X jak jest cieplo i wogole to tak inaczej jest... milej, przyjemniej... na spacerki mozna chodzic i wogole slodko 4laugh ja chce juz kwieciec gonk ja tam wole sie gdzie indziej spotykac cool ale na dworzu jest wiecej mozliwosci niz w domu rofl czy gdzie ty tam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:56 am
maupa Rin_Youkai maupa Rin_Youkai maupa koszulka bluzka/bluza/kurtka (+wiadomo spodnie rofl ) a ja ma duzo wiecej _-_, a w lecie to tylko klapki i juz xd tylko? mrgreen nooo nie tylkoX D Chodzi nie trzeba ubierac mln koszulek, rajstop , skarpet =_= szlikow czapek =_='''' ja tam w zime sie skromnie ubieram.. nienawidze czapek i szalikow domokun xp a pozniej sie dziwi ze chory jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:58 am
Aidanna a pozniej sie dziwi ze chory jest xp kazdy mi to mowi xp no ale coz, zachorowalem dopiero na koniec zimy blaugh a co do domu... hym... w knajpie mniejsze, ale w domu sa nieraz wieksze mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:00 am
maupa Aidanna a pozniej sie dziwi ze chory jest xp kazdy mi to mowi xp no ale coz, zachorowalem dopiero na koniec zimy blaugh a co do domu... hym... w knajpie mniejsze, ale w domu sa nieraz wieksze mrgreen twisted ja tam wole na dworzu... wieczorem na plazy kiedy jest malo ludzi albo nad jeziorkiem przy ognisku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 6:02 am
Aidanna maupa Aidanna a pozniej sie dziwi ze chory jest xp kazdy mi to mowi xp no ale coz, zachorowalem dopiero na koniec zimy blaugh a co do domu... hym... w knajpie mniejsze, ale w domu sa nieraz wieksze mrgreen twisted ja tam wole na dworzu... wieczorem na plazy kiedy jest malo ludzi albo nad jeziorkiem przy ognisku ^^ morza tudziez jeziora w regionie nie posiadam, mamy tylko cuchnacal rzeke i staw z niej powstaly sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|