|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:34 am
Rin_Youkai Aidanna ojej... szkoda whee ja tam sidze caly dzien w domu... porysowalam... i zaraz sie zacznie nauka matmy =,=' ja o szkole nawet nie mowie .. =_______= oke talk2hand whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:35 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna ojej... szkoda whee ja tam sidze caly dzien w domu... porysowalam... i zaraz sie zacznie nauka matmy =,=' ja o szkole nawet nie mowie .. =_______= oke talk2hand whee Wheeee i Wheee i WheeeXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:36 am
Rin_Youkai skad przybywasz, ze u ciebie zimno ninja mroczne katowice ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:37 am
a ja myslalam, ze dzis w calej polsce goraco jak na polnocnym zachodzie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:39 am
Rin_Youkai a ja myslalam, ze dzis w calej polsce goraco jak na polnocnym zachodzie whee ze az u mnie lezy swiezy snieg xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:39 am
Rin_Youkai a ja myslalam, ze dzis w calej polsce goraco jak na polnocnym zachodzie whee mylilasz sie kolezanko droga 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:40 am
Aidanna Rin_Youkai a ja myslalam, ze dzis w calej polsce goraco jak na polnocnym zachodzie whee ze az u mnie lezy swiezy snieg xp eek u nas cieplutko normlanie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:43 am
maupa Rin_Youkai a ja myslalam, ze dzis w calej polsce goraco jak na polnocnym zachodzie whee mylilasz sie kolezanko droga 3nodding A To tylko zyczyc by i wam cieplo przylazlo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:43 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai a ja myslalam, ze dzis w calej polsce goraco jak na polnocnym zachodzie whee ze az u mnie lezy swiezy snieg xp eek u nas cieplutko normlanie whee a ja wole zime 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:44 am
Rin_Youkai maupa Rin_Youkai a ja myslalam, ze dzis w calej polsce goraco jak na polnocnym zachodzie whee mylilasz sie kolezanko droga 3nodding A To tylko zyczyc by i wam cieplo przylazlo whee ja tam nie chce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai a ja myslalam, ze dzis w calej polsce goraco jak na polnocnym zachodzie whee ze az u mnie lezy swiezy snieg xp eek u nas cieplutko normlanie whee to sie ciesz gonk chciaz ja tam nie wiem jak na dworze jest... siedze sobie w pizamie i wogole xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja wiosne blaugh bo cieply wiaterek jakos wyzwala u mnie wspomnienia, a zimno przychodzi tak neutralnie x_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:45 am
czemu >.> nie bedziesz musial sie ubierac w mln rzeczy by wyjsc np z psem lub do sklepu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:46 am
Aidanna to sie ciesz gonk chciaz ja tam nie wiem jak na dworze jest... siedze sobie w pizamie i wogole xd uwielbiam lazic w pizamie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:47 am
Rin_Youkai czemu >.> nie bedziesz musial sie ubierac w mln rzeczy by wyjsc np z psem lub do sklepu XD koszulka bluzka lub bluza,kurtka (+wiadomo spodnie rofl )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|