|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:05 am
maupa Aidanna maupa Aidanna maupa to sa tylko moje muly, ma je kazdy i to nawet wiecej odemnie... i jak juz mowilem prosze nie nazywaj mnie tak, wole juz po imieniu albo nickiem czyli jednak ty... rolleyes pff... mi na twojej przyjazni nie zalezy, czyli jednak ja - 'ten zly najgorszy i w ogole be i fe' tak masz racje 3nodding och moj bosze... a ja myslalam ze mnie lubisz gonk myslenie nie zawsze pomaga, ale ta ironia ci nie wyszla 3nodding no i co z tego... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:06 am
ide rozwiesic pranie ... a potem poszukac wiosny ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:07 am
Anuko ide rozwiesic pranie ... a potem poszukac wiosny ... stare to powodzenia... a ja moze dzis spale morene xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:07 am
zupelnie nic Anuko: syzyfowe prace sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:18 am
maupa to sa tylko moje muly, ma je kazdy i to nawet wiecej odemnie... i jak juz mowilem prosze nie nazywaj mnie tak, wole juz po imieniu albo nickiem stare ehem... a Ciebie kto tu wpuscil?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:21 am
Omega Sun maupa to sa tylko moje muly, ma je kazdy i to nawet wiecej odemnie... i jak juz mowilem prosze nie nazywaj mnie tak, wole juz po imieniu albo nickiem stare ehem... a Ciebie kto tu wpuscil? ja myslalem ze z paszportem polsatu moge wejsc ;/ domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:22 am
maupa Omega Sun maupa to sa tylko moje muly, ma je kazdy i to nawet wiecej odemnie... i jak juz mowilem prosze nie nazywaj mnie tak, wole juz po imieniu albo nickiem stare ehem... a Ciebie kto tu wpuscil? ja myslalem ze z paszportem polsatu moge wejsc ;/ domokun znowu sie zaczyna pajacowanie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:22 am
Omega Sun maupa to sa tylko moje muly, ma je kazdy i to nawet wiecej odemnie... i jak juz mowilem prosze nie nazywaj mnie tak, wole juz po imieniu albo nickiem stare ehem... a Ciebie kto tu wpuscil? a nie ty eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:23 am
Aidanna powiedz jak Ci sie to podoba? http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/KIF_1796.jpg cute whee sorka ze tak dlugo myslalam ze nikogo tu nie ma sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:23 am
maupa Omega Sun maupa to sa tylko moje muly, ma je kazdy i to nawet wiecej odemnie... i jak juz mowilem prosze nie nazywaj mnie tak, wole juz po imieniu albo nickiem stare ehem... a Ciebie kto tu wpuscil? ja myslalem ze z paszportem polsatu moge wejsc ;/ domokun nawet jesli znasz Piaska to nie mozesz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:25 am
Ozzwald maupa Omega Sun maupa to sa tylko moje muly, ma je kazdy i to nawet wiecej odemnie... i jak juz mowilem prosze nie nazywaj mnie tak, wole juz po imieniu albo nickiem stare ehem... a Ciebie kto tu wpuscil? ja myslalem ze z paszportem polsatu moge wejsc ;/ domokun nawet jesli znasz Piaska to nie mozesz.... evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:26 am
nie przypominam sobie, jesli juz, to musialo byc to dawno, bo ostatnio sprawdzam wszystkie osoby dokladnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|