|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 2:32 am
maupa ja tam wole zime ninja Quote: a tam ... nie znasz sie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 2:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 2:33 am
Anuko a tam ... nie znasz sie twisted prawdopodobnie nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 2:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 2:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 2:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 2:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 2:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 2:44 am
otoz tylko ci sie wydaje: chaza juz od dawna nie ma i nie bedzie, wiec daruj sobie te zaczepki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 2:47 am
maupa otoz tylko ci sie wydaje: chaza juz od dawna nie ma i nie bedzie, wiec daruj sobie te zaczepki 3nodding tia.... rolleyes chaza nie ma... ale jest bafomet, zly czlowiek, obserwator... stare a jak nie jestes krejziczas to niby kto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 2:52 am
Aidanna maupa otoz tylko ci sie wydaje: chaza juz od dawna nie ma i nie bedzie, wiec daruj sobie te zaczepki 3nodding tia.... rolleyes chaza nie ma... ale jest bafomet, zly czlowiek, obserwator... stare a jak nie jestes krejziczas to niby kto... to sa tylko moje muly, ma je kazdy i to nawet wiecej odemnie... i jak juz mowilem prosze nie nazywaj mnie tak, wole juz po imieniu albo nickiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 2:55 am
maupa to sa tylko moje muly, ma je kazdy i to nawet wiecej odemnie... i jak juz mowilem prosze nie nazywaj mnie tak, wole juz po imieniu albo nickiem czyli jednak ty... rolleyes pff...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 2:57 am
Aidanna maupa to sa tylko moje muly, ma je kazdy i to nawet wiecej odemnie... i jak juz mowilem prosze nie nazywaj mnie tak, wole juz po imieniu albo nickiem czyli jednak ty... rolleyes pff... mi na twojej przyjazni nie zalezy, czyli jednak ja - 'ten zly najgorszy i w ogole be i fe' tak masz racje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 2:59 am
maupa Aidanna maupa to sa tylko moje muly, ma je kazdy i to nawet wiecej odemnie... i jak juz mowilem prosze nie nazywaj mnie tak, wole juz po imieniu albo nickiem czyli jednak ty... rolleyes pff... mi na twojej przyjazni nie zalezy, czyli jednak ja - 'ten zly najgorszy i w ogole be i fe' tak masz racje 3nodding och moj bosze... a ja myslalam ze mnie lubisz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:00 am
Aidanna maupa Aidanna maupa to sa tylko moje muly, ma je kazdy i to nawet wiecej odemnie... i jak juz mowilem prosze nie nazywaj mnie tak, wole juz po imieniu albo nickiem czyli jednak ty... rolleyes pff... mi na twojej przyjazni nie zalezy, czyli jednak ja - 'ten zly najgorszy i w ogole be i fe' tak masz racje 3nodding och moj bosze... a ja myslalam ze mnie lubisz gonk myslenie nie zawsze pomaga, ale ta ironia ci nie wyszla 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|