|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 12:39 pm
Omega Sun BeeWolf_san Czesc maleńka co słychac ? grypa mnie dopadla, mam nadzieje, ze nie ptasia blaugh w ratownictwie rozpoznane są trzy współistniejące objawy niebezpiecznego szczepu ptasiej grypy: 1. dostało się w dziób 2. wywinęło się orła 3. puściło się pawia 4. swędzenie jaj [u mężczyzn występuje w późnym stadium] czy wystąpiły u ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 12:40 pm
Omega Sun MarianKanapowiec chujem jestem, tyle a Beeczka gryzie jak mu się spuścić do oka bardzo ciekawa refleksja Kukusiku... czym spowodowana? Ozzy ma ślady krzywych zębów na kutasie i od dwóch dni płacze, że już nigdy nie schlapie się temu bandycie do oka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 12:41 pm
Omega Sun Anuko ninja no i zamarlo ... Witaj Omega witam witam, wszyscy uciekli sweatdrop co slychac? a wsumie to mam dosc po dzisiejszym dni, ale jutro bedzie lepiej ^^ acz dobry humorek mam wiec zle nie jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 12:43 pm
MarianKanapowiec w ratownictwie rozpoznane są trzy współistniejące objawy niebezpiecznego szczepu ptasiej grypy: 1. dostało się w dziób 2. wywinęło się orła 3. puściło się pawia 4. swędzenie jaj [u mężczyzn występuje w późnym stadium] czy wystąpiły u ciebie? nie, na szczescie nie smile jestem bezpieczna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 12:44 pm
MarianKanapowiec Omega Sun MarianKanapowiec chujem jestem, tyle a Beeczka gryzie jak mu się spuścić do oka bardzo ciekawa refleksja Kukusiku... czym spowodowana? Ozzy ma ślady krzywych zębów na kutasie i od dwóch dni płacze, że już nigdy nie schlapie się temu bandycie do oka mialam na mysli pierwsza czesc Twojej wypowiedzi, ale ok wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 12:58 pm
Omega Sun MarianKanapowiec Omega Sun MarianKanapowiec chujem jestem, tyle a Beeczka gryzie jak mu się spuścić do oka bardzo ciekawa refleksja Kukusiku... czym spowodowana? Ozzy ma ślady krzywych zębów na kutasie i od dwóch dni płacze, że już nigdy nie schlapie się temu bandycie do oka mialam na mysli pierwsza czesc Twojej wypowiedzi, ale ok wink pytanie jest co najmniej nie na miejscu, przecież to truizm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 1:04 pm
MarianKanapowiec pytanie jest co najmniej nie na miejscu, przecież to truizm coz za samokrytyka sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 2:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 2:10 pm
Ola... albo zdobądź numer do Ani z P.H.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 2:14 pm
nio... w koncu cos narysowalam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 2:17 pm
szybkie glosowanie, bo linkin sie domaga ponownego przyjecia do gildii.... Chcecie go z powrotem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 2:18 pm
Omega Sun szybkie glosowanie, bo linkin sie domaga ponownego przyjecia do gildii.... Chcecie go z powrotem? nie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 2:24 pm
MarianKanapowiec Ola... albo zdobądź numer do Ani z P.H. Ogada cycki w internecie. Ja chce CZAZA on taki głupi jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 2:27 pm
Omega Sun szybkie glosowanie, bo linkin sie domaga ponownego przyjecia do gildii.... Chcecie go z powrotem? jestem za, przecież to miejsce jest jedynym miejscem gdzie się taką frajernię toleruje... przecież to wbrew zasadom Tao nie pozwalać się szerzyć głupocie i ignorancji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 2:31 pm
osz tia... 2:1 kerjziczaz wraca... hura... daje mu pol godziny i wylatuje znowu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|