|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 10:16 am
Nostaven Pff, a z ktorej strony mhrocna...? twisted Lavagetas_heqetai fajna ;] calkiem sympatyczna ;] No ba, pewnie ze fajna i sympatyczna. biggrin Cala ja! twisted To jest mhrocne, bałdzo. Si Lava sympatyczna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 8:32 am
BeeWolf Nostaven Pff, a z ktorej strony mhrocna...? twisted Lavagetas_heqetai fajna ;] calkiem sympatyczna ;] No ba, pewnie ze fajna i sympatyczna. biggrin Cala ja! twisted To jest mhrocne, bałdzo. Si Lava sympatyczna. Nio dooobla, jak chces, to moze byc i mhlocne. biggrin Mam dobry humor, wiec niech bedzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 10:31 am
Nostaven BeeWolf Nostaven Pff, a z ktorej strony mhrocna...? twisted Lavagetas_heqetai fajna ;] calkiem sympatyczna ;] No ba, pewnie ze fajna i sympatyczna. biggrin Cala ja! twisted To jest mhrocne, bałdzo. Si Lava sympatyczna. Nio dooobla, jak chces, to moze byc i mhlocne. biggrin Mam dobry humor, wiec niech bedzie. No dobra ładne dziewczyna jesteś, jak chcesz wiedzieć no . oi! >mac<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 8:14 am
no co jest- wklejać sie! pokazywać i obnażać!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 9:52 am
Lavagetas_heqetai no co jest- wklejać sie! pokazywać i obnażać! jak ty zaczniesz to reszta pojdzie za toba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 9:56 am
Aidanna Lavagetas_heqetai no co jest- wklejać sie! pokazywać i obnażać! jak ty zaczniesz to reszta pojdzie za toba wink ja nie mam facjaty do zdjęciów ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:27 am
ja sie tam moge obnażyć ale wszyscy pouciekają
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:48 am
Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai no co jest- wklejać sie! pokazywać i obnażać! jak ty zaczniesz to reszta pojdzie za toba wink ja nie mam facjaty do zdjęciów ;] a buu... bu... *buczy na niego* to tez nie dam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 2:10 pm
Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai no co jest- wklejać sie! pokazywać i obnażać! jak ty zaczniesz to reszta pojdzie za toba wink ja nie mam facjaty do zdjęciów ;] a buu... bu... *buczy na niego* to tez nie dam ninja nie bądź burak, pokaż co tam chowasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 8:08 am
BeeWolf Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai no co jest- wklejać sie! pokazywać i obnażać! jak ty zaczniesz to reszta pojdzie za toba wink ja nie mam facjaty do zdjęciów ;] a buu... bu... *buczy na niego* to tez nie dam ninja nie bądź burak, pokaż co tam chowasz. Uhuhuuu, a ja tam bym sie bala. xd
A ze ladna, to wiem, ale nie wiem cemu mhlocna... ale niewazne. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 8:35 am
BeeWolf Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai no co jest- wklejać sie! pokazywać i obnażać! jak ty zaczniesz to reszta pojdzie za toba wink ja nie mam facjaty do zdjęciów ;] a buu... bu... *buczy na niego* to tez nie dam ninja nie bądź burak, pokaż co tam chowasz. co ja chowam to wiem i zdjecia dostaje tylko jedna osoba ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:15 am