|
|
|
|
Posted: Fri Nov 10, 2006 3:54 pm
Kuźwa, ludzie! Nudno! Nudno jak cholera! gonk
(czeka na ciętą ripostę whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 3:22 am
Tartlet Kuźwa, ludzie! Nudno! Nudno jak cholera! gonk (czeka na ciętą ripostę whee ) ;] chcesz do tego frytki? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 5:24 am
Lavagetas_heqetai Tartlet Kuźwa, ludzie! Nudno! Nudno jak cholera! gonk (czeka na ciętą ripostę whee ) ;] chcesz do tego frytki? ;DTak, poproszę. I ketchup whee I jeszcze duże piwo. Może być Żuberek cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 12:19 pm
Tartlet Lavagetas_heqetai Tartlet Kuźwa, ludzie! Nudno! Nudno jak cholera! gonk (czeka na ciętą ripostę whee ) ;] chcesz do tego frytki? ;DTak, poproszę. I ketchup whee I jeszcze duże piwo. Może być Żuberek cool żubr? no dobra- ostatecznie- lepiej to niz tyskie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 2:13 pm
...Tychy! Tychy! Tychy! dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 2:16 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Tychy! Tychy! Tychy! dramallama To jedna prosta ulica oO' a przynajmniej takie sprawia wrazenie Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 2:29 pm
Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN ...Tychy! Tychy! Tychy! dramallama To jedna prosta ulica oO' a przynajmniej takie sprawia wrazenie Xd ...Cicho. Jest ładnie, zielono, przyjaźnie z dobrze rozplanowaną przestrzenią, nie ma wrażenia ścisku. Jakbym mógł wybrać miasto, w ktorym mógłbym mieszkać, to wybrałbym...Tychy! ... (Albo Kraków albo Wrocław...) rofl ...PS. Dawaj mi swoje katany! Albo chociaż jedną!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 11:40 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN ...Tychy! Tychy! Tychy! dramallama To jedna prosta ulica oO' a przynajmniej takie sprawia wrazenie Xd ...Cicho. Jest ładnie, zielono, przyjaźnie z dobrze rozplanowaną przestrzenią, nie ma wrażenia ścisku. Jakbym mógł wybrać miasto, w ktorym mógłbym mieszkać, to wybrałbym...Tychy! ... (Albo Kraków albo Wrocław...) rofl ...PS. Dawaj mi swoje katany! Albo chociaż jedną! Mi sie nawet tam podobalo XD Spadaj ! Za ta druga dalam 40 k XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 10:53 am
Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN ...Tychy! Tychy! Tychy! dramallama To jedna prosta ulica oO' a przynajmniej takie sprawia wrazenie Xd ...Cicho. Jest ładnie, zielono, przyjaźnie z dobrze rozplanowaną przestrzenią, nie ma wrażenia ścisku. Jakbym mógł wybrać miasto, w ktorym mógłbym mieszkać, to wybrałbym...Tychy! ... (Albo Kraków albo Wrocław...) rofl ...PS. Dawaj mi swoje katany! Albo chociaż jedną! Mi sie nawet tam podobalo XD Spadaj ! Za ta druga dalam 40 k XD OMG eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 11:11 am
<_< >_> co omg? xDD tyle w koncu teraz katana kosztuje... >_>"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 1:00 pm
kurwa kurwa..
łestkołst łestkołst..
4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 1:11 pm
Anzelmo <_< >_> co omg? xDD tyle w koncu teraz katana kosztuje... >_>" i ja mam tyl uzbierać ?! ne, kurde muchomorki mówia, ne scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 7:38 am
opcy kurwa kurwa.. łestkołst łestkołst.. 4laugh istkołst >.>'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 7:42 am
Rin_Youkai Spadaj ! Za ta druga dalam 40 k XD ...A czy ja się pytam ile kosztowała? ...Ja po prostu chcę, żebyś mi ją dała. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 7:43 am
RUFUS.ABBYSINIAN Rin_Youkai Spadaj ! Za ta druga dalam 40 k XD ...A czy ja się pytam ile kosztowała? ...Ja po prostu chcę, żebyś mi ją dała. domokun ninja headband i katana jest twoja domokun hie hie hie hie... mrgreen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|