|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 4:52 am
Köszönöm (itt is) Réka az ajándékokat biggrin
Márcsak a lunar scythe kéne... pénz is oké de csak ha tudtok/akartok küldeni! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 10:34 am
stranger12 lehet hogy csak elcsavargott és valaki várja nagyon otthon....soha nem lehet tudni..de azért jó hogy találtál neki helyet :3nod: hááát nemtudoom.. az egyik szeme bevan gyulladva meg elég poros volt szegény ... :S meg nagyon pici... kb 4 hetes lehet.. és nem csatangolhat sztem el :O errefelé nincs oan sok macska, max kóbormacska... a Bálint/Dark testvérét is egy kutyafejű macska ölte meg T.T mindegy nyuu jó helye lesz. *-* Obii még nem adott nővérem neki nevet.. hmhm... xD demajdmegírom ha adottneki biggrin Obii én szivesen vennék neked vmit vagy küldenék goldot *.* ha nem használtam volna el az összeset -_- várjá lehet h küldök vmit.. twisted 3nodding am boldog szülinapot ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 12:57 pm
RockNekoGirl94 stranger12 lehet hogy csak elcsavargott és valaki várja nagyon otthon....soha nem lehet tudni..de azért jó hogy találtál neki helyet :3nod: hááát nemtudoom.. az egyik szeme bevan gyulladva meg elég poros volt szegény ... :S meg nagyon pici... kb 4 hetes lehet.. és nem csatangolhat sztem el :O errefelé nincs oan sok macska, max kóbormacska... a Bálint/Dark testvérét is egy kutyafejű macska ölte meg T.T mindegy nyuu jó helye lesz. *-* Obii még nem adott nővérem neki nevet.. hmhm... xD demajdmegírom ha adottneki biggrin Obii én szivesen vennék neked vmit vagy küldenék goldot *.* ha nem használtam volna el az összeset -_- várjá lehet h küldök vmit.. twisted 3nodding am boldog szülinapot ^^ Remélem jobban lesz a pici, a nevét kíváncsian várom smile Nem muszáj ajándékot küldeni illetve nem muszáj drágát/sok pénzt adni. Annyit/azt küldj, amit akarsz illetve akkor küldj ha akarsz wink A szülinap nem arról szól hogykiürítettem mások tárcáját (mégha ez esetben virtuálisan is). Akit érdekel a sárki cucc neve TTRPG smile Szerintem jópofa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 1:40 pm
Obilia RockNekoGirl94 stranger12 lehet hogy csak elcsavargott és valaki várja nagyon otthon....soha nem lehet tudni..de azért jó hogy találtál neki helyet :3nod: hááát nemtudoom.. az egyik szeme bevan gyulladva meg elég poros volt szegény ... :S meg nagyon pici... kb 4 hetes lehet.. és nem csatangolhat sztem el :O errefelé nincs oan sok macska, max kóbormacska... a Bálint/Dark testvérét is egy kutyafejű macska ölte meg T.T mindegy nyuu jó helye lesz. *-* Obii még nem adott nővérem neki nevet.. hmhm... xD demajdmegírom ha adottneki biggrin Obii én szivesen vennék neked vmit vagy küldenék goldot *.* ha nem használtam volna el az összeset -_- várjá lehet h küldök vmit.. twisted 3nodding am boldog szülinapot ^^ Remélem jobban lesz a pici, a nevét kíváncsian várom smile Nem muszáj ajándékot küldeni illetve nem muszáj drágát/sok pénzt adni. Annyit/azt küldj, amit akarsz illetve akkor küldj ha akarsz wink A szülinap nem arról szól hogykiürítettem mások tárcáját (mégha ez esetben virtuálisan is). Akit érdekel a sárki cucc neve TTRPG smile Szerintem jópofa smile teljes mértékben igazadvan ^^ deazért csakmegleplek vmivel .D meglesem a cuccooot biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 2:08 pm
Neko, bogaram, aranyom, édes drága egyetlen falatkám *_* IMÁDLAK!!! (azt a hellsing számot hallgatja amit 12 éves kora óta keres...ergo 6 éve.... )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 2:22 pm
Narcisz Neko, bogaram, aranyom, édes drága egyetlen falatkám *_* IMÁDLAK!!! (azt a hellsing számot hallgatja amit 12 éves kora óta keres...ergo 6 éve.... ) jajmááár nemtettem semmit O_o xD de örülök hogy boldog vaaagy biggrin DD 3nodding honlapos cuccokban otthon járlok smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 2:24 pm
RockNekoGirl94 Narcisz Neko, bogaram, aranyom, édes drága egyetlen falatkám *_* IMÁDLAK!!! (azt a hellsing számot hallgatja amit 12 éves kora óta keres...ergo 6 éve.... ) jajmááár nemtettem semmit O_o xD de örülök hogy bodog vaaagy biggrin DD 3nodding honlapos cuccokban otthon járok smile heheXD Én meg a netszerencsétlensége vagyokXD Soha nem találok meg semmit..a vicces az volt amikor nálam egyik barátom kereet rá valamire....és mások jöttek ki mint neki, tehát it valami tényleg nem stimmelXD Akkoris örök hála heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 2:29 pm
Narcisz RockNekoGirl94 Narcisz Neko, bogaram, aranyom, édes drága egyetlen falatkám *_* IMÁDLAK!!! (azt a hellsing számot hallgatja amit 12 éves kora óta keres...ergo 6 éve.... ) jajmááár nemtettem semmit O_o xD de örülök hogy bodog vaaagy biggrin DD 3nodding honlapos cuccokban otthon járok smile heheXD Én meg a netszerencsétlensége vagyokXD Soha nem találok meg semmit..a vicces az volt amikor nálam egyik barátom kereet rá valamire....és mások jöttek ki mint neki, tehát it valami tényleg nem stimmelXD Akkoris örök hála heart oooo xDDD aztaaaa ál-internet? biggrin XD lehet h belébújt egy lélek O_O XD háát gyakran énsetalálom meg amit keresek maxrá egy hónapra xDDD de ha vmit nemtalálsz akkor ordíts hátha tok segítenii biggrin am nincsmit máskoriiis biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 6:55 am
sikerült megszereznem az első ajándékdobozomat booty graben blaugh egy kék dobozka....
megint Striped Stockings volt benne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 7:18 am
HeheXD Örülj neki, hogy kaptál, ajándék lónak ne nézd a fogát... főleg ne ha egy fallen wish szépséges sárkánya csücsül mellettedXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 7:28 am
kis cukor mi???!!!! am én ezt nem panaszkodásként mondtam hanem mert örültem neki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 7:33 am
Azokninak is őrülj rofl Anélkül tiszta fekete lenne a kis tapancsod... és akkor nem enged fel a hátára a kis fehér édes...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 7:37 am
mondom h örültem is mert eladtam 3000ért xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 7:41 am
gyönyörű a sárkányod....am a sárga még mindig divatszín ugye? confused (*irígységtől sárgán elsunnyog a sarokba*)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|