|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 10:18 am
EvilYuki Aidanna ja kurna na szwabskim profilu jestem gonk domokun a ja na matinf cool terrorystko, egzamin gimnazjalny to, wybacz, bzdet. Mogłoby go nie być. Stresować się zaczęłam gdy nań jechałam... D; wiem ze MOGŁOBY GO NIE BYĆ! system oceniania w polsce jest beznadziejny i bym go wręcz zreformowała , a nie wymyslili jakies yebana punkty! DDDDD;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 10:18 am
EvilYuki Aidanna ja kurna na szwabskim profilu jestem gonk domokun a ja na matinf cool terrorystko, egzamin gimnazjalny to, wybacz, bzdet. Mogłoby go nie być. Stresować się zaczęłam gdy nań jechałam... D; matematyczny to zeznia byl domokun ale to dlatego ze ja matematyczny tlumok jestem xp a z jumana mialam bym wiecej punktow gdybym ze strsu ze malo czasu nie przeczytala zle tresci zadania... tego planu zdarzen sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 10:20 am
Twistus to ze jest zimno i go sobie odmrozisz jeszcze albo to ze sie kurczy pod wplywem zimna mrgreen Patrzy na termometr w pokoju, e tam ciepło jest, a co jak zmarźnie nic mu nie bedzie wkoncu jest ze skarpetki ... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 10:21 am
BeeWolf_san Twistus to ze jest zimno i go sobie odmrozisz jeszcze albo to ze sie kurczy pod wplywem zimna mrgreen Patrzy na termometr w pokoju, e tam ciepło jest, a co jak zmarźnie nic mu nie bedzie wkoncu jest ze skarpetki ... rofl O.o osz fak talk2hand rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 10:22 am
No, jak jest duzo ludu, to zapytam once more time, chociaz juz wybralam wersje Ozzwalda cool
jakie przebranie mi proponujecie na jutro do szkolki? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 10:24 am
Aidanna EvilYuki Aidanna ja kurna na szwabskim profilu jestem gonk domokun a ja na matinf cool terrorystko, egzamin gimnazjalny to, wybacz, bzdet. Mogłoby go nie być. Stresować się zaczęłam gdy nań jechałam... D; matematyczny to zeznia byl domokun ale to dlatego ze ja matematyczny tlumok jestem xp a z jumana mialam bym wiecej punktow gdybym ze strsu ze malo czasu nie przeczytala zle tresci zadania... tego planu zdarzen sweatdrop ja sie tez nie popisalam na matematycznym, dostalam 25 pkt D; z jumana 44... razem 69 mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 10:24 am
BeeWolf_san Twistus to ze jest zimno i go sobie odmrozisz jeszcze albo to ze sie kurczy pod wplywem zimna mrgreen Patrzy na termometr w pokoju, e tam ciepło jest, a co jak zmarźnie nic mu nie bedzie wkoncu jest ze skarpetki ... rofl zakrec jeszcze tylkiem jak zes to przed kamera robil rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 10:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 10:27 am
Aidanna EvilYuki Aidanna ja kurna na szwabskim profilu jestem gonk domokun a ja na matinf cool terrorystko, egzamin gimnazjalny to, wybacz, bzdet. Mogłoby go nie być. Stresować się zaczęłam gdy nań jechałam... D; matematyczny to zeznia byl domokun ale to dlatego ze ja matematyczny tlumok jestem xp a z jumana mialam bym wiecej punktow gdybym ze strsu ze malo czasu nie przeczytala zle tresci zadania... tego planu zdarzen sweatdrop ja sie przyznam cicho, ze maza mi sie studia fizyczne .__., ale gonetyczne .__. ehhh .__., ale los chce bym szla na medycyne xp . ( genetyka odpada bo zwierzat nie skrzywdze, fizyka odpada bo po tym sa nudne zawody _-_ )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 10:28 am
EvilYuki No, jak jest duzo ludu, to zapytam once more time, chociaz juz wybralam wersje Ozzwalda cool jakie przebranie mi proponujecie na jutro do szkolki? mrgreen idz na golasa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai ja sie przyznam cicho, ze maza mi sie studia fizyczne .__., ale gonetyczne .__. ehhh .__., ale los chce bym szla na medycyne xp . ( genetyka odpada bo zwierzat nie skrzywdze, fizyka odpada bo po tym sa nudne zawody _-_ ) nauczyciel fizyki to fajny zawod mrgreen ja mam bossskiego fizyka... nie da sie tego kolesia opisac slowami... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja mialam 73 punkty i nigdy mi to w niczym nie pomoglo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 10:29 am
Rin_Youkai ja sie przyznam cicho, ze maza mi sie studia fizyczne .__., ale gonetyczne .__. ehhh .__., ale los chce bym szla na medycyne xp . ( genetyka odpada bo zwierzat nie skrzywdze, fizyka odpada bo po tym sa nudne zawody _-_ ) mnie marzy dziennikarstwo *___* praca w tv zagranicznej, dlatego stawiam na klase humanistyczną.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 10:30 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna ja kurna na szwabskim profilu jestem gonk domokun a ja na matinf cool terrorystko, egzamin gimnazjalny to, wybacz, bzdet. Mogłoby go nie być. Stresować się zaczęłam gdy nań jechałam... D; matematyczny to zeznia byl domokun ale to dlatego ze ja matematyczny tlumok jestem xp a z jumana mialam bym wiecej punktow gdybym ze strsu ze malo czasu nie przeczytala zle tresci zadania... tego planu zdarzen sweatdrop ja sie tez nie popisalam na matematycznym, dostalam 25 pkt D; z jumana 44... razem 69 mrgreen ja to zawalilam test... sweatdrop z probnego mialam 72 a normalnego mialam marne 55 pkt sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 10:30 am
EvilYuki Rin_Youkai ja sie przyznam cicho, ze maza mi sie studia fizyczne .__., ale gonetyczne .__. ehhh .__., ale los chce bym szla na medycyne xp . ( genetyka odpada bo zwierzat nie skrzywdze, fizyka odpada bo po tym sa nudne zawody _-_ ) nauczyciel fizyki to fajny zawod mrgreen ja mam bossskiego fizyka... nie da sie tego kolesia opisac slowami... 4laugh ja miałam niezła babke z fizy w I i II klasie, ale niesteyy odeszła na meryture, kobieta byla wymagajaca, ale kazdy miał 4 i 5 (wyjatki sie zdarzaly) i nie bylo osoby ktora by sie skpowala fizy, a teraz to nic nie umiemy a egzamin tuz tuz :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|