Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23396 23397 23398 23399 23400 23401 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Terrorystka Frania

PostPosted: Mon Mar 20, 2006 10:18 am

EvilYuki
Aidanna
ja kurna na szwabskim profilu jestem gonk domokun
a ja na matinf cool

terrorystko, egzamin gimnazjalny to, wybacz, bzdet. Mogłoby go nie być.

Stresować się zaczęłam gdy nań jechałam... D;
wiem ze MOGŁOBY GO NIE BYĆ! system oceniania w polsce jest beznadziejny i bym go wręcz zreformowała , a nie wymyslili jakies yebana punkty! DDDDD;
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 10:18 am

EvilYuki
Aidanna
a ja na matinf cool

matematyczny to zeznia byl domokun ale to dlatego ze ja matematyczny tlumok jestem xp a z jumana mialam bym wiecej punktow gdybym ze strsu ze malo czasu nie przeczytala zle tresci zadania... tego planu zdarzen sweatdrop

Aidanna

BeeWolf_san

PostPosted: Mon Mar 20, 2006 10:20 am

Twistus
to ze jest zimno i go sobie odmrozisz jeszcze albo to ze sie kurczy pod wplywem zimna mrgreen

Patrzy na termometr w pokoju, e tam ciepło jest, a co jak zmarźnie nic mu nie bedzie wkoncu jest ze skarpetki ... rofl
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 10:21 am

BeeWolf_san
Twistus
to ze jest zimno i go sobie odmrozisz jeszcze albo to ze sie kurczy pod wplywem zimna mrgreen

Patrzy na termometr w pokoju, e tam ciepło jest, a co jak zmarźnie nic mu nie bedzie wkoncu jest ze skarpetki ... rofl
O.o osz fak talk2hand rofl

Ryuukei oshii
Crew

EvilYuki
Crew

PostPosted: Mon Mar 20, 2006 10:22 am

No, jak jest duzo ludu, to zapytam once more time, chociaz juz wybralam wersje Ozzwalda cool

jakie przebranie mi proponujecie na jutro do szkolki? mrgreen
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 10:24 am

Aidanna
EvilYuki
Aidanna
a ja na matinf cool

matematyczny to zeznia byl domokun ale to dlatego ze ja matematyczny tlumok jestem xp a z jumana mialam bym wiecej punktow gdybym ze strsu ze malo czasu nie przeczytala zle tresci zadania... tego planu zdarzen sweatdrop
ja sie tez nie popisalam na matematycznym, dostalam 25 pkt D; z jumana 44... razem 69 mrgreen

EvilYuki
Crew

Aidanna

PostPosted: Mon Mar 20, 2006 10:24 am

BeeWolf_san
Twistus

zakrec jeszcze tylkiem jak zes to przed kamera robil rofl
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 10:25 am

[ Message temporarily off-line ]

Terrorystka Frania

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 10:27 am

Aidanna
EvilYuki
Aidanna
a ja na matinf cool

ja sie przyznam cicho, ze maza mi sie studia fizyczne .__., ale gonetyczne .__. ehhh .__., ale los chce bym szla na medycyne xp . ( genetyka odpada bo zwierzat nie skrzywdze, fizyka odpada bo po tym sa nudne zawody _-_ )
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 10:28 am

EvilYuki
No, jak jest duzo ludu, to zapytam once more time, chociaz juz wybralam wersje Ozzwalda cool

jakie przebranie mi proponujecie na jutro do szkolki? mrgreen
idz na golasa.

Terrorystka Frania

EvilYuki
Crew

Rin_Youkai
ja sie przyznam cicho, ze maza mi sie studia fizyczne .__., ale gonetyczne .__. ehhh .__., ale los chce bym szla na medycyne xp . ( genetyka odpada bo zwierzat nie skrzywdze, fizyka odpada bo po tym sa nudne zawody _-_ )
nauczyciel fizyki to fajny zawod mrgreen

ja mam bossskiego fizyka... nie da sie tego kolesia opisac slowami... 4laugh

Ja mialam 73 punkty i nigdy mi to w niczym nie pomoglo...

Delein

Terrorystka Frania

PostPosted: Mon Mar 20, 2006 10:29 am

Rin_Youkai
mnie marzy dziennikarstwo *___* praca w tv zagranicznej, dlatego stawiam na klase humanistyczną.
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 10:30 am

EvilYuki
Aidanna
EvilYuki
Aidanna
a ja na matinf cool

ja sie tez nie popisalam na matematycznym, dostalam 25 pkt D; z jumana 44... razem 69 mrgreen
ja to zawalilam test... sweatdrop z probnego mialam 72 a normalnego mialam marne 55 pkt sweatdrop crying

Aidanna

Terrorystka Frania

PostPosted: Mon Mar 20, 2006 10:30 am

EvilYuki
Rin_Youkai
nauczyciel fizyki to fajny zawod mrgreen

ja mam bossskiego fizyka... nie da sie tego kolesia opisac slowami... 4laugh
ja miałam niezła babke z fizy w I i II klasie, ale niesteyy odeszła na meryture, kobieta byla wymagajaca, ale kazdy miał 4 i 5 (wyjatki sie zdarzaly) i nie bylo osoby ktora by sie skpowala fizy, a teraz to nic nie umiemy a egzamin tuz tuz :/
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23396 23397 23398 23399 23400 23401 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games