|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 9:26 am
wiem, ze marudze ale co z tym darmowym piwem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 9:27 am
EvilYuki okej, ide... zrobic lekcje... sweatdrop powodzenia ja jutro mam luzy i ide do kina.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 9:28 am
Ozzwald z bodyguardem pogadam na osobnosci.... twisted ninja osz... ninja a spobuj mi podskoczyc ty ty! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 9:29 am
Terrorystka Frania EvilYuki okej, ide... zrobic lekcje... sweatdrop powodzenia ja jutro mam luzy i ide do kina. a ja mam mecz unihokeja rofl 4laugh bedzie sie lac krew pirate rofl xd 4laugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 9:29 am
Autark wiem, ze marudze ale co z tym darmowym piwem? frajerzyna rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 9:30 am
Terrorystka Frania Autark wiem, ze marudze ale co z tym darmowym piwem? frajerzyna rofl spytac zawsze mozna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 9:34 am
Aidanna Terrorystka Frania EvilYuki okej, ide... zrobic lekcje... sweatdrop powodzenia ja jutro mam luzy i ide do kina. a ja mam mecz unihokeja rofl 4laugh bedzie sie lac krew pirate rofl xd 4laugh twisted powodzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 9:34 am
Aidanna Terrorystka Frania EvilYuki okej, ide... zrobic lekcje... sweatdrop powodzenia ja jutro mam luzy i ide do kina. a ja mam mecz unihokeja rofl 4laugh bedzie sie lac krew pirate rofl xd 4laugh twisted mi kiedys kolo rzucil kijem w nogi bo przegrali.... chodzic nie moglem blaugh dobrze trafil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 9:35 am
Autark Terrorystka Frania Autark wiem, ze marudze ale co z tym darmowym piwem? frajerzyna rofl spytac zawsze mozna xp mozna, nikt przeto nie wzbrania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 9:36 am
Ozzwald Aidanna Terrorystka Frania EvilYuki okej, ide... zrobic lekcje... sweatdrop powodzenia ja jutro mam luzy i ide do kina. a ja mam mecz unihokeja rofl 4laugh bedzie sie lac krew pirate rofl xd 4laugh twisted mi kiedys kolo rzucil kijem w nogi bo przegrali.... chodzic nie moglem blaugh dobrze trafil mi to pare razy przywalili w rece i krew leciala... ja pere razy przywalilam w nogi komus... podcinalam ich xd uchciwa gra byla rofl juz sie doczekac nie moge rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 9:40 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Terrorystka Frania EvilYuki okej, ide... zrobic lekcje... sweatdrop powodzenia ja jutro mam luzy i ide do kina. a ja mam mecz unihokeja rofl 4laugh bedzie sie lac krew pirate rofl xd 4laugh twisted mi kiedys kolo rzucil kijem w nogi bo przegrali.... chodzic nie moglem blaugh dobrze trafil mi to pare razy przywalili w rece i krew leciala... ja pere razy przywalilam w nogi komus... podcinalam ich xd uchciwa gra byla rofl juz sie doczekac nie moge rofl a ja mam chcice na siatke *_* jutro dwie godziny spędze na boisku - b o s k o cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 9:42 am
Terrorystka Frania Autark Terrorystka Frania Autark wiem, ze marudze ale co z tym darmowym piwem? frajerzyna rofl spytac zawsze mozna xp mozna, nikt przeto nie wzbrania. wiec w czym problem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 9:45 am
Autark Terrorystka Frania Autark Terrorystka Frania Autark wiem, ze marudze ale co z tym darmowym piwem? frajerzyna rofl spytac zawsze mozna xp mozna, nikt przeto nie wzbrania. wiec w czym problem? a jakowyś jest? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 9:50 am
jeden potrafie znalezc ... ciagle nie wiem co z tym darmowym piwem sweatdrop lece se kupic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|