|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:02 pm
Aidanna mnie kurna uczyli od malenkosci ze to hipcio xd nie, to nie hipcio, meczy mnie to no juz kilka lat stressed to nie hipcio crying sweatdrop w zasadzie co ja sie mecze *idzie cos zjesc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:03 pm
EvilYuki a jakie dostaniemy honorarium? a gdzie umowa? bez umowy sie nie rozbiore ninja *nastawia uszy na Yuki* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:04 pm
Autark EvilYuki a jakie dostaniemy honorarium? a gdzie umowa? bez umowy sie nie rozbiore ninja *nastawia uszy na Yuki* ninja nie miałeś isć czegoś zjeść?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:04 pm
Autark Aidanna mnie kurna uczyli od malenkosci ze to hipcio xd nie, to nie hipcio, meczy mnie to no juz kilka lat stressed to nie hipcio crying sweatdrop w zasadzie co ja sie mecze *idzie cos zjesc* ale to z angielskiego.... we wszystkich moich slownikach to znaczy HIPOPOTAM domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:07 pm
EvilYuki Autark EvilYuki a jakie dostaniemy honorarium? a gdzie umowa? bez umowy sie nie rozbiore ninja *nastawia uszy na Yuki* ninja nie miałeś isć czegoś zjeść? kuchnie mam dwa metry od kompa, a dokladniej lodowke, taki akademik sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:08 pm
Aidanna ale to z angielskiego.... we wszystkich moich slownikach to znaczy HIPOPOTAM domokun to jeszcze nic nie znaczy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:10 pm
Aidanna Autark Aidanna mnie kurna uczyli od malenkosci ze to hipcio xd nie, to nie hipcio, meczy mnie to no juz kilka lat stressed to nie hipcio crying sweatdrop w zasadzie co ja sie mecze *idzie cos zjesc* ale to z angielskiego.... we wszystkich moich slownikach to znaczy HIPOPOTAMA domokun jest koles zbocozny i tyle... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:10 pm
Autark Aidanna ale to z angielskiego.... we wszystkich moich slownikach to znaczy HIPOPOTAM domokun to jeszcze nic nie znaczy xp no jak nie jak tak... domokun thesaurus, longam, i z piec innych slowinkow... i wszedzie hipopotam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:12 pm
EvilYuki jest koles zbocozny i tyle... mrgreen kto ninja boje sie zboczonych ludzikow ninja hipopotamus to nie hipopotam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:17 pm
Autark EvilYuki jest koles zbocozny i tyle... mrgreen kto ninja boje sie zboczonych ludzikow ninja hipopotamus to nie hipopotam gonk a po co Ci to wogole?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:18 pm
Autark EvilYuki jest koles zbocozny i tyle... mrgreen kto ninja boje sie zboczonych ludzikow ninja hipopotamus to nie hipopotam gonk no kurde ma Ci szukac elementarza dla dzieci z angielskiego zebys zobaczyl domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:19 pm
Autark EvilYuki jest koles zbocozny i tyle... mrgreen kto ninja boje sie zboczonych ludzikow ninja hipopotamus to nie hipopotam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 1:19 pm
Aidanna Autark EvilYuki jest koles zbocozny i tyle... mrgreen kto ninja boje sie zboczonych ludzikow ninja hipopotamus to nie hipopotam gonk no kurde ma Ci szukac elementarza dla dzieci z angielskiego zebys zobaczyl domokun no dobra, klucic sie nie bede sad Twistus: po nic mi to, po prostu ten wyraz chodzi mi po glowie od kilku lat i nie wiem co znaczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|