|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:45 am
EvilYuki Konio EvilYuki ja nie chce narzekac... ale chce, zeby ktos kupil moj gorset... stare Jak jest wiazany to moge go z ciebie zdiac co najwyrzej. nie dziś, głowa mnie boli... zawsze cos xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:54 am
EvilYuki Konio EvilYuki ja nie chce narzekac... ale chce, zeby ktos kupil moj gorset... stare Jak jest wiazany to moge go z ciebie zdiac co najwyrzej. nie dziś, głowa mnie boli... Zawsze sie zasłaniacie tym bolem glowy.phi ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:55 am
Konio EvilYuki Konio EvilYuki ja nie chce narzekac... ale chce, zeby ktos kupil moj gorset... stare Jak jest wiazany to moge go z ciebie zdiac co najwyrzej. nie dziś, głowa mnie boli... Zawsze sie zasłaniacie tym bolem glowy.phi ... ninja zawsze działa... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:01 pm
EvilYuki ale chce, zeby ktos kupil moj gorset... stare eek czemu go sprzedajesz przeciez tyle na niego zbieralas eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:04 pm
Twistus EvilYuki ale chce, zeby ktos kupil moj gorset... stare eek czemu go sprzedajesz przeciez tyle na niego zbieralas eek kobieta zminna jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:11 pm
Twistus EvilYuki ale chce, zeby ktos kupil moj gorset... stare eek czemu go sprzedajesz przeciez tyle na niego zbieralas eek kurczę... zbierałam, zbierałam, acz mi się teraz Penguin Slippers zachciało... ninja może faktycznie sobie zostawię...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:13 pm
EvilYuki Twistus EvilYuki ale chce, zeby ktos kupil moj gorset... stare eek czemu go sprzedajesz przeciez tyle na niego zbieralas eek kurczę... zbierałam, zbierałam, acz mi się teraz Penguin Slippers zachciało... ninja może faktycznie sobie zostawię... Ja ci dam leprza rade biggrin ZDEJMIJ MAJTKI !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:21 pm
Konio EvilYuki Twistus EvilYuki ale chce, zeby ktos kupil moj gorset... stare eek czemu go sprzedajesz przeciez tyle na niego zbieralas eek kurczę... zbierałam, zbierałam, acz mi się teraz Penguin Slippers zachciało... ninja może faktycznie sobie zostawię... Ja ci dam leprza rade biggrin ZDEJMIJ MAJTKI !!! całkiem to mądre z Twojej strony mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:31 pm
EvilYuki całkiem to mądre z Twojej strony mrgreen no własnie fajnie no nie biggrin >drapie sie po jajach, puszcza baka i wyciera gila w rekaw.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:34 pm
*drapie drucianą szczotką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:35 pm
EvilYuki *drapie drucianą szczotką* oo tak lubie jak mi sie zdziera skore z plecow....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|