|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:12 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki kurde, kiedy ja sprzedam tego Bustiera?! domokun ja narazue nie sprzedaje... fajnie wygladam xd ale ja chce cos innego, np. Pingwinki, czy cus... sweatdrop a zem kuna sprzedala swoje... za niewygrowana cene 80k gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:15 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki kurde, kiedy ja sprzedam tego Bustiera?! domokun ja narazue nie sprzedaje... fajnie wygladam xd ale ja chce cos innego, np. Pingwinki, czy cus... sweatdrop a zem kuna sprzedala swoje... za niewygrowana cene 80k gonk oj, wiem, slyszalam... sad jeszcze raz moje kondolencje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:16 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki kurde, kiedy ja sprzedam tego Bustiera?! domokun ja narazue nie sprzedaje... fajnie wygladam xd ale ja chce cos innego, np. Pingwinki, czy cus... sweatdrop a zem kuna sprzedala swoje... za niewygrowana cene 80k gonk oj, wiem, slyszalam... sad jeszcze raz moje kondolencje... e tam... to pixele xd odzyskam predzej czy pozniej rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:18 am
Aidanna e tam... to pixele xd odzyskam predzej czy pozniej rofl to nie tylko pixele... przeciez to Twoj czas spedzony na Gai... confused i, serce, ktore w to włożyłaś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:19 am
EvilYuki Aidanna e tam... to pixele xd odzyskam predzej czy pozniej rofl to nie tylko pixele... przeciez to Twoj czas spedzony na Gai... confused i, serce, ktore w to włożyłaś. nie niszcz mojego toku myslenia xd bo sie zalamie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:20 am
Aidanna EvilYuki Aidanna e tam... to pixele xd odzyskam predzej czy pozniej rofl to nie tylko pixele... przeciez to Twoj czas spedzony na Gai... confused i, serce, ktore w to włożyłaś. nie niszcz mojego toku myslenia xd bo sie zalamie xp dobra, to tylko pixele xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:22 am
Konio Rin_Youkai Ja wcale nie jestem gola =_=''. No ale ubrana tez nie jestes. W takim razie ty tez jestes golas xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:27 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna e tam... to pixele xd odzyskam predzej czy pozniej rofl to nie tylko pixele... przeciez to Twoj czas spedzony na Gai... confused i, serce, ktore w to włożyłaś. nie niszcz mojego toku myslenia xd bo sie zalamie xp dobra, to tylko pixele xd xp no...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:31 am
ja nie chce narzekac...
ale chce, zeby ktos kupil moj gorset... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:31 am
EvilYuki ja nie chce narzekac... ale chce, zeby ktos kupil moj gorset... stare a ja chce stroj biskupa _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:34 am
Rin_Youkai EvilYuki ja nie chce narzekac... ale chce, zeby ktos kupil moj gorset... stare a ja chce stroj biskupa _-_ jaki?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:37 am
Aidanna Rin_Youkai EvilYuki ja nie chce narzekac... ale chce, zeby ktos kupil moj gorset... stare a ja chce stroj biskupa _-_ jaki?! czerwony 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:38 am
EvilYuki ja nie chce narzekac... ale chce, zeby ktos kupil moj gorset... stare Jak jest wiazany to moge go z ciebie zdiac co najwyrzej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:41 am
EvilYuki Aidanna Rin_Youkai EvilYuki ja nie chce narzekac... ale chce, zeby ktos kupil moj gorset... stare a ja chce stroj biskupa _-_ jaki?! czerwony 4laugh pokaz ktory? bo ni wiem eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:43 am
Konio EvilYuki ja nie chce narzekac... ale chce, zeby ktos kupil moj gorset... stare Jak jest wiazany to moge go z ciebie zdiac co najwyrzej. nie dziś, głowa mnie boli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|