|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:39 am
Aidanna Rin_Youkai Ojej * zaklada babcine okulary* Fifciu to ty ?? Fifciu wrociles do domciu xd Dobryy kotek *klepie go po glowie i buja sie dalej na krzesle * babciu Genowefo... to moja psinka a nie fifciu... fifcia przejachal tir... niepamietasz? Co mowisz?? COO?? Nie slysze!? * Bierze Fifcia na rece * no Ficiu chcesz rybke XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:48 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Ojej * zaklada babcine okulary* Fifciu to ty ?? Fifciu wrociles do domciu xd Dobryy kotek *klepie go po glowie i buja sie dalej na krzesle * babciu Genowefo... to moja psinka a nie fifciu... fifcia przejachal tir... niepamietasz? Co mowisz?? COO?? Nie slysze!? * Bierze Fifcia na rece * no Ficiu chcesz rybke XD *podchodzi do niej i wrezsczy to co mowila wczesniej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:57 am
dłubie w nosie i wyciera paec o odzienie wierzchnie Rin.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:58 am
Konio dłubie w nosie i wyciera paec o sukienke Rin. ninja ona nie ma sukienki ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 10:00 am
Aidanna Konio dłubie w nosie i wyciera paec o sukienke Rin. ninja ona nie ma sukienki ninja ona jest na golasa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 10:29 am
Autark Aidanna Konio dłubie w nosie i wyciera paec o sukienke Rin. ninja ona nie ma sukienki ninja ona jest na golasa ninja oZ wy, na sekunde wychodze a wy już jakieś numery odstawiacie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 10:34 am
EvilYuki Autark Aidanna Konio dłubie w nosie i wyciera paec o sukienke Rin. ninja ona nie ma sukienki ninja ona jest na golasa ninja oZ wy, na sekunde wychodze a wy już jakieś numery odstawiacie! rofl bo my takie perwersy jestesmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 10:37 am
Nei chcę być bezczelna, ale nalegam na odsłuchanie tego... jeśli znacie to, albo was strasznie uraziło, przepraszam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 10:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 10:58 am
Konio dłubie w nosie i wyciera paec o odzienie wierzchnie Rin. Ej wnuczek! * lapie go za fraki i trzesie * Co tu tutaj babci Genowefie robisz coo ninja . Zle dziecko . Zle gonk Ja wcale nie jestem gola =_=''.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:00 am
Aidanna http://www.maxior.pl/?p=index&id=8264&8 rofl a nie ma czegos o blog 27 _=_ question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:08 am
kurde, kiedy ja sprzedam tego Bustiera?! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:09 am
EvilYuki kurde, kiedy ja sprzedam tego Bustiera?! domokun ja narazue nie sprzedaje... fajnie wygladam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:11 am
Aidanna EvilYuki kurde, kiedy ja sprzedam tego Bustiera?! domokun ja narazue nie sprzedaje... fajnie wygladam xd ale ja chce cos innego, np. Pingwinki, czy cus... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 11:12 am
Rin_Youkai Ja wcale nie jestem gola =_=''. No ale ubrana tez nie jestes.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|