|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:10 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna RIN!! *skacze na nia z szafy* 4laugh AUC! AuC ! NIE ZABIJAJCIE MNIE! * glos sida z epoki lodowcowej* eee ninja ninja , a to ty Aidi xd nie strasz mnie xd * czochra ja po wlosach mrgreen *zaczyna krzyczec* JA WIEDZIALAM ZE TY JESTES JEDNA Z NICH! czochrac moje wlosy sie zachcialo ! *obled w oczach* gonk twisted tez tego nie znosisz ninja question ja wpadam w szal gdy ktos mnie tyka po wlosach ninja scream ale mnie wszyscy wiecznie czochraja albo klepia po glowie... gonk oszalec mozna domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:10 am
Aidanna Ozzwald tak tak tak... *kiwa glowa* nio to jest moim Momo.. nio kto? *daje ciasteczko* 4laugh ni by ja *merda ogonkiem i szamie ciasteczko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:11 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald tak tak tak... *kiwa glowa* nio to jest moim Momo.. nio kto? *daje ciasteczko* 4laugh ni by ja *merda ogonkiem i szamie ciasteczko* 4laugh jaki ty slodki jestes rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:15 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald tak tak tak... *kiwa glowa* nio to jest moim Momo.. nio kto? *daje ciasteczko* 4laugh ni by ja *merda ogonkiem i szamie ciasteczko* 4laugh jaki ty slodki jestes rofl ale ciii nie moze sie wydac bo omega znowu powie ze mnie zepsulas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:16 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald tak tak tak... *kiwa glowa* nio to jest moim Momo.. nio kto? *daje ciasteczko* 4laugh ni by ja *merda ogonkiem i szamie ciasteczko* 4laugh jaki ty slodki jestes rofl ale ciii nie moze sie wydac bo omega znowu powie ze mnie zepsulas bo ty sie nie rzucasz na ludzi xd no juz... tu masz taka mila pania... pobaw sie z nia xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:19 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald tak tak tak... *kiwa glowa* nio to jest moim Momo.. nio kto? *daje ciasteczko* 4laugh ni by ja *merda ogonkiem i szamie ciasteczko* 4laugh jaki ty slodki jestes rofl ale ciii nie moze sie wydac bo omega znowu powie ze mnie zepsulas bo ty sie nie rzucasz na ludzi xd no juz... tu masz taka mila pania... pobaw sie z nia xd rofl gdzie *rozglada sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:20 am
nio Rin... gdzies tu byla ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:23 am
Aidanna nio Rin... gdzies tu byla ninja dobrze powiedziane byla... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:24 am
Aidanna nio Rin... gdzies tu byla ninja "No masz Tofik idz i pobaw sie grzecznie z ta pania z 2 rzedu" ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:24 am
Ozzwald Aidanna nio Rin... gdzies tu byla ninja dobrze powiedziane byla... blaugh O jest! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:25 am
Ozzwald Aidanna nio Rin... gdzies tu byla ninja dobrze powiedziane byla... blaugh ja mam naloty w domu - jaskiniowcy znowu chca swojego tygrysa szablozebnego ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:26 am
Aidanna Ozzwald Aidanna nio Rin... gdzies tu byla ninja dobrze powiedziane byla... blaugh O jest! blaugh Gdzie question Nie widze jej confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:27 am
Rin_Youkai Ozzwald Aidanna nio Rin... gdzies tu byla ninja dobrze powiedziane byla... blaugh ja mam naloty w domu - jaskiniowcy znowu chca swojego tygrysa szablozebnego ninja *siada przy jej nodze owija sie wokul niej swoimi i gryzie w kolano* pani kazala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:29 am
Ozzwald Rin_Youkai Ozzwald Aidanna nio Rin... gdzies tu byla ninja dobrze powiedziane byla... blaugh ja mam naloty w domu - jaskiniowcy znowu chca swojego tygrysa szablozebnego ninja *siada przy jej nodze owija sie wokul niej swoimi i gryzie w kolano* pani kazala Ojej * zaklada babcine okulary* Fifciu to ty ?? Fifciu wrociles do domciu xd Dobryy kotek *klepie go po glowie i buja sie dalej na krzesle *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:33 am
Rin_Youkai Ojej * zaklada babcine okulary* Fifciu to ty ?? Fifciu wrociles do domciu xd Dobryy kotek *klepie go po glowie i buja sie dalej na krzesle * babciu Genowefo... to moja psinka a nie fifciu... fifcia przejachal tir... niepamietasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|