|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:30 am
Aidanna Ozzwald no ale nie wszyscy musza wiedziec ze ja taki suchar jestem xp przepraszam ninja xp *chowa sie pod kocykiem* ninja gonk ' no chodz daj buzi i bedzie dobrze 3nodding NIE! bo ty terroristo jestes pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:31 am
Aidanna Kiray Aidanna waze prawie tyle co Ozz a jestem wyzsza od niego xp ja waze prawie tyle co dwa Ozzy i tez jestem troszke wyzszy ucielo mi jednego posta...glupia opera bo ty wielki jak szafa jestes xp no ba *robi jej puci puci* Ozz 2 razy... bosa stopa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:32 am
Bum szaka laka zostaw mego ptaka bum bum,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:32 am
Konio Bum szaka laka zostaw mego prata bum bum, bardzo to inteligentne z mojej strony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:33 am
Aidanna Ozzwald no chodz daj buzi i bedzie dobrze 3nodding NIE! bo ty terroristo jestes pirate Narzeczona terrorysty, biggrin Dobry film by był.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:33 am
Konio Bum szaka laka zostaw mego prata bum bum, prata?? a nei ptaka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:34 am
Kiray Aidanna Kiray Aidanna waze prawie tyle co Ozz a jestem wyzsza od niego xp ja waze prawie tyle co dwa Ozzy i tez jestem troszke wyzszy ucielo mi jednego posta...glupia opera bo ty wielki jak szafa jestes xp no ba *robi jej puci puci* Ozz 2 razy... bosa stopa Przestan domokun domokun jeszcze poklep po glowie do Ci lepek urwe domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:34 am
EvilYuki Konio Bum szaka laka zostaw mego ptaka bum bum, bardzo to inteligentne z mojej strony. biggrin a no.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:36 am
Konio Aidanna Ozzwald no chodz daj buzi i bedzie dobrze 3nodding NIE! bo ty terroristo jestes pirate Narzeczona terrorysty, biggrin Dobry film by był. to dajesz... masz kamerke i krecisz film xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Konio Aidanna Ozzwald no chodz daj buzi i bedzie dobrze 3nodding NIE! bo ty terroristo jestes pirate Narzeczona terrorysty, biggrin Dobry film by był. http://www.pjwstk.edu.pl/~s4191/ich/Obraz024.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Kiray Aidanna Kiray Aidanna waze prawie tyle co Ozz a jestem wyzsza od niego xp ja waze prawie tyle co dwa Ozzy i tez jestem troszke wyzszy ucielo mi jednego posta...glupia opera bo ty wielki jak szafa jestes xp no ba *robi jej puci puci* Ozz 2 razy... bosa stopa Przestan domokun domokun jeszcze poklep po glowie do Ci lepek urwe domokun ty mnie prowokujesz... *robi puci puci* 4laugh *chowa sie pod kanapa i wyciaga kalacha* a tylko sie zbliz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:38 am
Aidanna Konio Aidanna Ozzwald no chodz daj buzi i bedzie dobrze 3nodding NIE! bo ty terroristo jestes pirate Narzeczona terrorysty, biggrin Dobry film by był. to dajesz... masz kamerke i krecisz film xd rofl najpierw musze nakrecic mornosa, potem moge sie brac za inne filmy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:39 am
zaraz bede z powrotem a moze i nie, nie wiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:40 am
Kiray ty mnie prowokujesz... *robi puci puci* 4laugh *chowa sie pod kanapa i wyciaga kalacha* a tylko sie zbliz ja prowokuje gonk domokun nie no ja przeciez mu cos zrobie domokun *siada na swoja wielka poduche i medytuje* =.='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|